Fantastiskt urval från över 3.000 märken | Fri frakt vid köp över 499,- och fria returer
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Back

Prada

Från Italiens svar på Paris, vilket självfallet är Milano, kommer modehuset Prada. Just Milano huserar många av de allra finaste och exklusivaste modehuset som finns. Kanske är det landskapet Lombardiets vackra grönskande dalar, berg och kullar som har låtit inspirera dess invånare till att skapa design och kläder som har kunnat fascinera en hel värld.

Italienskt mode från Prada till dig

Vi här på Miinto har ett stort utbud av kläder som kjolar, klänningar, tröjor och blusar och accessoarer som väskor, skor, parfymer och smycken från Prada och allt är samlat på en och samma sida – praktiskt eller hur!

Du kan helt enkelt bara skrolla ner här på sidan och botanisera runt bland dina nya favoriter. Om du vet precis vad du vill ha kan du använda menyn här nedanför. De olika filtren kan du använda för att sortera bland kläderna och accessoarerna från Prada.

Välj en specifik färg eller storlek så kommer vi att sortera bort allt oväsentligt och du blir således endast presenterad för kläder som matchar dina val. Kläder och accessoarer från Prada är designade med kvalite i fokus där designen fått komma till sin rätt. Varje kreation kan närmast ses som ett konstverk och med kläder från Prada har du stora möjligheter att lyfta din garderob till nya höjder.

Prada är inte bara ett av världen största modehus och ett av de kändaste varumärken, utan också en av de äldsta i klassen. Modehuset startades nämligen upp redan i början på nittonhundratalet. Italienska Prada grundades av Mario Prada 1913 och tillverkade från början enbart skinnprodukter. Sedan 1978 drivs företaget helt av Mario Pradas barnbarn Miuccia Prada och idag designar man exklusiva kläder och accessoarer.

Ett av de kändaste modehusen i världen

I dag är det ett av världens kändaste varumärke och har ett stort antal butiker i massor med länder över hela världen. Pradas kläder och accessoarer ligger i den dyrare prisklassen, men man ska tänka på kvaliteten och designen som är förstklassig, när man tittar på priset. Om du exempelvis tar hand om din Pradaväska kan du få glädje av den i många år framåt, eftersom materialval och utmärkt hantverk ligger bakom den produkt du får.

Det är inte bara bra för din plånbok, eftersom du slipper gå ut och köpa nya produkter hela tiden och bidra till slit-och-släng-kulturen, det är även bra för planeten, eftersom du då indirekt bidrar till minskad produktion vilket har en positiv effekt på klimatet och miljön.

Shoppa Prada på Miinto när och var du vill

Shoppa Prada här på Miinto och gör det när det passar dig. Du når oss från alla dina enheter och vi har alltid öppet, året runt. Det betyder att du enkelt kan luta dig tillbaka i sätet, när du sitter på bussen på väg hem från jobbet, och shoppa lite från oss på Miinto. På samma sätt slipper du oroa dig för att hitta parkering när du ska shoppa på stan.

Här är du i fokus och ingen annan, det gör att du kan shoppa i lugn och ro, utan att behöva känna dig stressad av andra kunder i butiken eller påstridiga expedienter. Men har du något du undrar över, är du givetvis välkommen att kontakta oss – vi älskar mode och hjälper gärna till och annars lovar vi att låta dig shoppa i fred. Det enda du behöver göra är att skrolla ner här på sidan. Hitta lite nya fräscha plagg som kan ge din garderob ett riktigt lyft och sedan är det bara att vänta på leverans, och vi lovar att skicka fortare än kvickt.

filter

1531 resultat

Sida 1 av 16

Nästa

Sida 1 av 16