Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Förlängd retur till den 15 jan. 2024 l Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Fri frakt över 499:-

Returnera fram till 15 januari

PRADA

Från Italiens svar på Paris - vilket självfallet är Milano - kommer modehuset Prada. Just Milano huserar många av de allra finaste och exklusivaste modehusen som finns. Kanske är det landskapet Lombardiets vackra grönskande dalar, berg och kullar som har låtit inspirera dess invånare till att skapa design och kläder som har kunnat fascinera en hel värld.


Italienskt mode från Prada till dig


Vi här på Miinto har ett stort utbud av kläder som kjolar, klänningar, tröjor, blusar och accessoarer som väskor, skor, parfymer och smycken från Prada och allt är samlat på en och samma sida – praktiskt eller hur!

Du kan helt enkelt bara skrolla ner här på sidan och botanisera runt bland dina nya favoriter. Om du vet precis vad du vill ha kan du använda menyn här nedanför. De olika filtren kan du använda för att sortera bland kläderna och accessoarerna från Prada.

Välj en specifik färg eller storlek så kommer vi att sortera bort allt oväsentligt och du blir således endast presenterad för kläder som matchar dina val. Kläder och accessoarer från Prada är designade med kvalitet i fokus där designen fått komma till sin rätt. Varje kreation kan närmast ses som ett konstverk och med kläder från Prada har du stora möjligheter att lyfta din garderob till nya höjder.


Förstklassigt mode i generationer


Prada är inte bara ett av världens största modehus och ett av de kändaste varumärken, utan också en av de äldsta i klassen. Modehuset startades nämligen upp redan i början på nittonhundratalet. Italienska Prada grundades av Mario Prada 1913 och tillverkade från början enbart skinnprodukter. Sedan 1978 drivs företaget helt av Mario Pradas barnbarn, Miuccia Prada, och idag designar man exklusiva kläder och accessoarer.

Miuccia Prada styr företaget med varsam hand, och med tidens lopp har hon tillvaratagit sina förfäders arv och utvecklat det åt olika håll. Idag finns exempelvis en serie med träningskläder, så att man även ska kunna ta med sin stil på gymmet. Prada har även startat ”dotter-märket” MiuMiu, vars namn kommer från Miuccias smeknamn. MiuMiu erbjuder lyxiga kläder för kvinnor lägre ner i åldrarna, och är på så sätt ett sätt för Prada att få en ännu större publik runt om i världen.


Ett av de kändaste modehusen i världen


I dag är det ett av världens kändaste varumärke och har ett stort antal butiker i massor med länder över hela världen. Pradas kläder och accessoarer ligger i den dyrare prisklassen, men man ska tänka på kvaliteten och designen som är förstklassig, när man tittar på priset. Om du exempelvis tar hand om din Pradaväska kan du få glädje av den i många år framåt, eftersom materialval och utmärkt hantverk ligger bakom den produkt du får.

Det är inte bara bra för din plånbok, eftersom du slipper gå ut och köpa nya produkter hela tiden och bidra till slit-och-släng-kulturen, det är även bra för planeten, eftersom du då indirekt bidrar till minskad produktion vilket har en positiv effekt på klimatet och miljön.


Exklusiva väskor för livets olika tillfällen


Prada är mer än ett märke – det är ett fenomen, en institution inom modevärlden. För många är det en dröm att bära det här italienska modehuset, som med sin klassiska elegans och uppenbara exklusivitet får en att känna sig speciell. Här på Miinto kan den drömmen bli sann för dig.

En populär kategori är väskor, som både män och kvinnor kan ha glädje av. Kom ihåg att det bara är du som väljer vad du tycker är snyggt att bära. Med en väska från Prada i din hand eller runt din kropp gör du ett statement, tar plats och syns var du än går. Det förstklassiga lädret och de små detaljerna blir en tydlig markering om vem du är och ger din look en exklusiv touch. Välj bland praktiska axelväskor för vardagen och chica småväskor som blir en del av din outfit till fest.


Hitta din favorit accessoar från Prada


Många tycker även om att bära solglasögon som inte bara skyddar från solen utan även skiljer sig från mängden. Hos Prada hittar du bågar i olika utföranden som enkelt matchas till olika plagg i din garderob. En del solglasögon ger en cool futuristisk look medan andra flirtar med en klassisk 60-talsstil som med sin tidlösa design fortfarande är lika populär.

Du kan även välja att styla din basgarderob med ett träffsäkert bälte med Pradas emblem på. Det är den perfekta accessoaren för att höja en relativt enkel outfit till en högre mer stilfull nivå. Styla med kläder och andra produkter från Prada eller mixa med andra klädmärken som du älskar att bära. Bältena kommer i flera modeller, där en del är kaxiga och väcker uppmärksamhet medan andra är mer blygsamma och funktionella.


Svida om till fest och hamna i allas blickfång


Trots att det finns en stor mängd accessoarer så är det ändå skorna och kläderna som många suktar efter när det kommer till Prada. Som ett av världens mest framgångsrika modehus har man en stor publik, inte minst på catwalken där nya kreationer visas upp för världen. Här ges plats till det extravaganta, som lockar oss och leker med vår fantasi.

Men du kan också bära Prada trots att du inte går på catwalken, och trots att plaggen är något mindre extravagant så lyser de ändå av klass och kvalitet. Hos Miinto kan du köpa ett stort urval av klänningar, kjolar, toppar och jackor till både vardag och fest. Med ett plagg från Prada blir du festens mittpunkt och drar blickarna till dig från olika håll.


Shoppa Prada på Miinto när och var du vill


Shoppa Prada här på Miinto och gör det när det passar dig. Du når oss från alla dina enheter och vi har alltid öppet, året runt. Det betyder att du enkelt kan luta dig tillbaka i sätet, när du sitter på bussen på väg hem från jobbet, och shoppa lite från oss på Miinto. På samma sätt slipper du oroa dig för att hitta parkering när du ska shoppa på stan.

Här är du i fokus och ingen annan, det gör att du kan shoppa i lugn och ro, utan att behöva känna dig stressad av andra kunder i butiken eller påstridiga expediter. Men har du något du undrar över är du givetvis välkommen att kontakta oss. Vi älskar mode och hjälper gärna till - annars lovar vi att låta dig shoppa i fred. Det enda du behöver göra är att scrolla ner här på sidan. Hitta lite nya fräscha plagg som kan ge din garderob ett riktigt lyft och sedan är det bara att vänta på leverans. Vi lovar att skicka fortare än kvickt.

Ta bort alla filter

Prada

Sida 1 Av 20