Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

PROENZA SCHOULER

Proenza Schouler är en modebrand som grundades av designduon Jack McCollough och Lazaro Hernandez år 2002. Sedan dess har varumärket blivit känt för sina innovativa designs, moderna silhuetter och spännande materialval. Här är allt du behöver veta om Proenza Schouler och deras inflytelserika mode.


Historia och bakgrund


McCollough och Hernandez träffades på modeutbildningen på Parsons School of Design i New York. Efter att ha samarbetat på flera projekt bestämde de sig för att starta sitt eget modehus. De döpte företaget till Proenza Schouler, en kombination av deras moders flicknamn.

Redan från början blev Proenza Schouler hyllat för sin moderna och innovativa design. År 2003 lanserade de sin första kollektion på New York Fashion Week och fick omedelbart uppmärksamhet från modekritiker och kändisar.


Designfilosofi och estetik


Proenza Schouler är känt för sin moderna och innovativa design som blandar olika material och tekniker på ett sätt som är både oväntat och harmoniskt. Designernas estetik har beskrivits som avant-garde, med en känsla av konstnärlighet och experiment.

En annan viktig aspekt av Proenza Schoulers designfilosofi är att kombinera högsta kvalitet med hållbarhet. De är engagerade i att minska sin påverkan på miljön genom att använda material som är återvinningsbara och att minska avfallet i produktionsprocessen.


Kändisar som bär Proenza Schouler


Proenza Schoulers unika design har blivit en favorit bland många kändisar. Här är några av de kändisar som har burit deras kläder på röda mattan och i vardagen:

Jennifer Lawrence

Emma Stone

Beyonce

Lady Gaga

Lupita Nyong'o

Kate Bosworth

Diane Kruger

Gwyneth Paltrow


Proenza Schoulers inflytande på modevärlden


Proenza Schouler har blivit en av de mest inflytelserika modebranderna under de senaste åren. Deras innovativa designs och experimentella materialval har påverkat andra designers och inspirerat en hel generation av modeentusiaster.

En av de mest ikoniska plaggen från Proenza Schouler är deras PS1-väska, som lanserades år 2008. Väskan blev omedelbart populär och har sedan dess blivit en klassiker och en symbol för varumärket.

Ta bort alla filter

Proenza Schouler

Sida 1 Av 5

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.