Förlängd retur till den 15 jan. 2024

Förlängd retur till den 15 jan. 2024

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och Förlängd retur till den 15 jan. 2024

Fri frakt över 499:-

Returnera fram till 15 januari

RABENS SALONER

Rabens Saloner är ett prêt-à-porter märke från Danmark som bjuder på ljuvliga kläder för den moderna kvinnan. Varje plagg har inspirerats av designern Birgitte Raben Olriks många resor till Fjärran Östern.

Kollektionerna bygger på en unik design som får sin färg och form från lyxiga textilier som arbetats för hand i Asien.

Det här är ett märke som inte styrs av trend, inte i första hand i alla fall. Istället är det funktionaliteten i plagget som är den främsta drivkraften. Lyxen finner du i materialet. Skira textilier av renaste bomull, silke, sammet och mockaskinn. Välgjorda vardagskläder som sitter skönt tack vare deras lediga passform. Raben Olrik skapar med komfort i fokus. Flaggskeppsbutiken finns i Köpenhamn men kollektionerna säljs över hela världen. År 2007 grundades modeföretaget som skulle komma att bli ett av Danmarks främsta.


Uttrycksfulla kläder med hög komfort


Rabens Salonger är det perfekta klädmärket för aktiva kvinnor. Många har kallat det för avant guarde, kläder som markerar nya trender och inspirerar andra designers att skapa i samma anda. Varje år lanseras en ny fräsch kollektion där form och färg förenas i en perfekt balans. Det orientaliska möter det nordiska, stil och energi omvandlas till plagg som bjuder på en helt unik vardagsstil.

Ambitionen är att du ska kunna lyfta fram din egen personlighet genom kläderna du bär på kroppen. Hos Rabens Salonger hittar du fantastiskt sköna modeller som ger total rörelsefrihet och låter huden andas. Materialen är av mycket hög kvalitet med inslag av organza, satäng, ull och härligt mjukt mockaskinn. Själv beskriver Raben Olrik sina kläder som hennes eget DNA. Klädernas identitet åsido, det här är lyxiga vardagsplagg som bjuder på mycket mer än bara mode.


Danskt mode tillverkat för hand i Asien


Färg och form kommer till sin rätt i Rabens Salongers kollektioner. Öst möter väst i dessa fantastiska plagg som utgår från det västerländska modet men sprudlar av färg och inspiration. Varje modell tillverkas för hand av mästerhantverkare i fjärran östern. Detta syns och känns. Vill du testa något helt nytt i modeväg? Då ska du definitivt ta en titt på Rabens Salonger. Njut av härliga prints, ljuvliga toner och design som får en att må lite extra bra. Det här är kläder för trendkänsliga kvinnor som sätter stort värde på kvalitet.

Unna dig känslan av att bära på ett exklusivt plagg från Rabens Salonger. Plocka bland knälånga kjolar och svepande kimonos, eleganta blazers och jackor, stilrena byxor och shorts, romantiska blusar och orientinspirerade t-shirts. Finn din egen stil genom att kombinera lösa plagg med mer figurnära varianter. En klänning från Rabens Salonger kan du använda året om, antingen med kängor eller sandaler. När kylan smyger på är det bara att dra på ett par snygga strumpbyxor. Missa inte de härliga vinterjackorna. I vinterkollektionen hittar du exklusiva modeller i mockaskinn och dunfyllda jackor som värmer gott när det är kallt ute.

Ta bort alla filter

Rabens Saloner

Sida 1 Av 1

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.