Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

RAG & BONE

Rag & Bone är ett modernt amerikanskt varumärke som erbjuder en unik kombination av brittisk arv och modern New York-känsla. Med en stark tro på mode som ett uttryck för individuell stil, har Rag & Bone blivit känd för sin rena och tidlösa estetik. Varumärkets exceptionella sybehörighet och öga för detaljer ger det en plats i det höga modehierarkin.

Historia av Rag & Bone


Rag & Bone grundades 2002 av två själsfränder från Storbritannien, som delade en gemensam vision om att skapa kläder som är båda funktionella och stilrena. Företaget har sedan dess vuxit exponentiellt, men har alltid stannat trogen mot sina rötter. Varumärket är känt för att respektera skräddartraditionen samtidigt som det införlivar moderna element i sina skapelser.

Upptäck varumärket Rag & Bone


Rag & Bone erbjuder linjer för både män och kvinnor och strävar efter att skapa kläder som är lika komfortabla som de är eleganta. Varumärket är känt för att använda lyxiga material, vilket ger deras kläder en känsla av hög kvalitet och exklusivitet. Dessutom har Rag & Bone alltid en fräsch och modern estetik som gör deras kläder lätta att bära och kombinera med andra plagg.

Populära objekt från Rag & Bone


Rag & Bone är särskilt känt för sina jeans, som erbjuder en perfekt balans mellan komfort och stil. Deras jeans är både klassiska och moderna, vilket gör dem till ett favoritval för många fashionistas. Dessutom är deras skor, särskilt deras kängor, också mycket populära tack vare deras robusta kvalitet och snygga design.

Karakteristiska drag hos Rag & Bone


Ett av de mest framstående dragen hos Rag & Bone är deras förmåga att kombinera olika element i sina kläder. De kombinerar ofta stilren minimalism med en rå, urbana estetik, vilket leder till en unik stil som är både modern och tidlös. Dessutom är Rag & Bone dedikerade till kvalitet och hantverk, vilket gör deras kläder till ett varaktigt investeringsköp.

Samarbeten och särskilda projekt


Rag & Bone har deltagit i flera samarbeten och särskilda projekt, vilket ytterligare förstärkt deras ställning som en ledande aktör inom modebranschen. De har samarbetat med allt från high-end designer till gatumärken, vilket resulterat i några verkligt minnesvärda och banbrytande kollektioner.

Köpa Rag & Bone på Miinto


Rag & Bone finns tillgängligt på Miinto, där du kan hitta ett brett utbud av kläder och accessoarer från varumärket. Oavsett om du letar efter en snygg ny jeans eller ett par klassiska kängor, har du stor chans att hitta det du söker hos Rag & Bone-collektionen på Miinto.

Det unika med Rag & Bone


Rag & Bone skiljer sig från andra varumärken genom sin kombination av klassiska och moderna element i sina kläder. De lyckas alltid hålla sig uppdaterade med de senaste trenderna, samtidigt som de behåller en tidlös känsla i sina kläder. Dessutom är deras engagemang för kvalitet och hantverk något som verkligen särskiljer dem från mängden. Rag & Bone är mer än bara ett modemärke - det är en livsstil. Med sin tidlösa estetik och hängivenhet till kvalitet och hantverk, fortsätter Rag & Bone att inspirera och imponera modevärlden.

Ta bort alla filter

Rag & Bone

Sida 1 Av 3

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.