Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

RAINS

"Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder." Det är ett uttryck som Rains bestämt kan känna igen sig i. På den här sidan hittar du alla ytterkläder, väskor och accessoarer från det fantastiska varumärket Rains. Till alla regniga dagar, där du har lust till att matcha funktionalitet med design och mode på ett helt perfekt sätt! Kolla in det både praktiska och geniala sortimentet från Rains och bli redo för alla väder tillsammans med Miinto.

Varumärket tycker inte att man ska gå på kompromiss med designen bara för att det skandinaviska vädret ofta bjuder på regn och rusk. Det kan man se genom alla deras kollektioner, där skandinavisk minimalism och stilren design kommer fram på ett fantastiskt och tidlöst sätt. Märket kommer från Aarhus i Danmark, där de även i dag har sitt huvudkontor.


Från en innovativ poncho till succékollektioner i skandinavisk minimalism


Varumärket Rains grundades år 2011, det var då man producerade den första regnjackan. Märket ville vidareutveckla den klassiska regnjackan och designade sin första produkt – en regnponcho. Den fick succé, och den första fulla kollektionen lanserades i juni år 2012. Varumärket grundades med tanken om att designa, producera och sälja moderna och prisvänliga varianter av den klassiska regnrocken. Konceptet skulle vara enkelt och lätt att förstå vilket gjorde att man valde att döpa varumärket till just Rains. Med det smarta valet av namn ville varumärket även vara med till att ge ordet regn en positiv laddning igen – och det har de lyckats med bland många lojala kunder.

Varumärkets skandinaviska design sträcker sig även utanför Nordens gränser. Sedan 2016 har märket öppnat butiker i några av de största städerna både i och utanför Europa. Du kan till exempel hitta regnjackor och tillbehör från märket i städer som Paris, London och New York. Ett regnmärke med stora drömmar i fantastisk kvalitet. Den minimalistiska designen är både elegant och otroligt trendig.

Rains erbjuder sina kunder regnkläder av olika slag. Varumärket strävar efter att vara en positiv association med regn. Kollektionerna är innovativa och utgörs av allt från väskor och accessoarer till kläder och jackor. Samtliga produkter är regntåliga och är designade åt personer med en modern stil. Deras kollektioner riktar sig till alla stilmedvetna kvinnor och män.


Mode, kvalitet och regnsäkra kläder från Rains


På ett genialt sätt har Rains lyckats göra regnjackor till modekläder på ett innovativt sätt. Enkelhet och elegans genomsyrar alla varumärkets kläder, som förenar det skandinaviska vädret med den skandinaviska designen på ett otroligt fint sätt. Det är nog just därför märket har fått så stor succé och blivit till ett ledande märke inom regnfashion. Nutidens trender kan ses i de olika färger och smådetaljer som varje kollektion bringar, samtidigt som Rains använder en design som kan användas säsong efter säsong.

De stilrena och klassiska modellerna från Rains är plagg som man bara vill använda igen och igen. Kvaliteten är dessutom på topp och du kan vara säker på att komma hem torr, även i det ruskiga höstvädret. Även deras ryggsäckar och weekendbags är otroligt populära modeplagg. I snygg design och modern stil kan du vara säker på att datorn inte blir skadad, även när du är ute i regnvädret. Alla Rains plagg är utvecklade i starka och lätta polyestermaterial och syningarna binds ihop via ultrasvetsning. Detta gör att du kan vara säker på att du får kläder av hög kvalitet, som håller tätt. Detaljerna är också utvecklade och producerade för att kunna hålla helt tätt. Moderna, bekväma och supertrendiga regnkläder av högsta kvalitet helt enkelt.

På Miinto hittar du fashion till alla trendmedvetna fashionistas som bara älskar att gå i snygga modeplagg och accessoarer. Du kan välja mellan mer än 2 500 olika varumärken från fristående modehus från hela världen. Klicka hem dina favoriter i dag från Rains eller några av de andra populära modemärkena hos Miinto. Du får snabb leverans och fri retur om kläderna mot all förmodan inte skulle passa. Öppettider? Dygnet runt – du kan handla precis när det passar dig!

Ta bort alla filter

Rains

Sida 1 Av 6

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.