Spara 10% på ALLT | Kod: FRIDAY10
Spara 10% på ALLT | Kod: FRIDAY10
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

Gratis retur fram till den 15 januari 2022

Back

Ray-Ban

Det ständigt trendiga och klassiska varumärket Ray-Ban bär på en anrik historia. Historien bakom Ray-Ban för oss helt tillbaka till 20-talet när amerikanska flygvapnet behövde ett skydd för de amerikanska piloternas ögon. Det var John MacCready som, efter att hans ögon tagit skada av det starka solljuset, kom på idéen om att utveckla ett par solglasögon för att hindra solens strålar från att skada piloternas ögon.

De första solglasögonen som utvecklades kallades Anti Glare, ett par lätta bågar med gröna glas som sålde som smör i solsken hos det amerikanska flygvapnet. Anti Glare kom senare att uppgraderas och är idag den modell många känner till som Aviator. Medan solglasögonen fortsatte vara populära bland piloter började bågarna i början på 50-talet även bäras av några av Hollywoods mest kända namn, stjärnor som James Dean och Marilyn Monroe spatserade nämligen stolta runt med Wayfarer solglasögonen. Sen dess har succén bara fortsatt för Ray-Ban, med kända modeller som Vagabond som slog igenom på 70-talet, Wings som fick enorm efterfrågan på 80-talet och Optical som på 2000-talet blev Ray-Bans första bågar utan solskydd, ett par vardagsglasögon!

Bakom ett par solglasögon från Ray-Ban kan alla vara sig själva

Idag är Ray-Ban ett världskänt varumärke som bärs av män och kvinnor i alla åldrar, världen över. Det har kommit att bli ett varumärke som aldrig går ur mode, och som helt enkelt funkar vid alla tillfällen. Ett säkert kort, och en investering för både looken och ögonen. Med ett par brillor från Ray-Ban är du alltid moderiktig, oavsett om det handlar om glasögon med styrka eller ett par solglasögon. Varumärkets bågar har snygg design och alla bågar pryds av deras unika, men igenkänningsbara logga.

Hos Miinto hittar du ett stort utbud produkter från det succéfulla varumärket. Här finns produkter för både kvinnor och män, som passar olika stilar och behov. Oavsett om du behöver ett par nya glasögon som gör din syn skarpare, eller om är på jakt efter ett par snygga solglasögon till sommaren eller semestern, så har vi något för alla.

Ett välsorterat utbud Ray-Ban bågar hos Miinto

Välj bland en uppsjö härliga Ray-Ban bågar i olika former, färger och material, med olika nyans på glaset. Investera i ett par bågar som håller länge, har tidlös design och funkar för alla tillfällen. Ray-Bans bågar funkar både till glas med styrka, som solglasögon eller som ett snyggt tillägg till looken om du väljer att använda ett par med glas utan styrka.

Utforska vårt stora utbud Ray-Ban brillor till skarpa priser, och shoppa loss bland sidor fyllda med olika modeller och stilar. Här hos Miinto hittar du det bästa från det kända glasögon varumärket. Produkterna är riktigt prisvärda och många kan du faktiskt köpa till ett rabatterat pris. Ingen tid att spilla, och tur är det väl då att vi alltid har öppet så att du kan shoppa loss från Ray-Ban och andra moderiktiga varumärken, när du vill och oavsett var du befinner dig. Använd vår sökfunktion för att anpassa din sökning och snabbare hitta vad du söker, här på sidan kan du sortera glasögon från Ray-Ban efter storlek, pris och färg. Du kan också sortera sökresultaten efter mest populära produkter, senast inkomna eller efter pris.

Välkommen till en oas av snygga och moderna bågar som kommer att komplettera varenda outfit du har i garderoben. Trevlig shopping!

filter

893 resultat

  • 1
  • 2
  • 9

Sida 1 av 9

Nästa
  • 1
  • 2
  • 9

Sida 1 av 9