Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och Smidig retur

Fri frakt över 499:-

Enkel retur inom 14 dagar

REPLAY

På slutet av 70-talet grundades Replay i Italien. Klädmärket är i dag mycket välkänt över hela världen och särskilt i Europa. Efter ungefär fyra år på den italienska marknaden lanserades Replay i Sverige och det blev en stor succé. I dag tillverkar Replay kläder i olika kollektioner både till killar och tjejer. Kollektionerna består av både kläder, ytterkläder och skor, även om huvudfokuset fortfarande är på denim och jeans.


Replay på Miinto


Replay kännetecknas av en avskalad och stilren design som passar de flesta åldrar och stilar. Om du känner att du behöver något nytt till garderoben har du en bra chans att hitta plagg som du kan få stor användning för. Kläder säger mycket om vem vi är som personer, låt på grund av detta dina kläder representera dig och din personlighet.

Här på Miinto erbjuder vi ett stort sortiment med kläder från Replay. Vi har samlat alla kläderna på en och samma sida vilket gör att det blir enkelt för dig att få en överblick över utbudet. Du kan helt enkelt bara skrolla ner på sidan för att se vad vi har att erbjuda. Ett bra sätt att bli inspirerad till att hitta nya färger, modeller och kläder.

Om du i stället vet precis vad du vill ha kan du använda menyn här nedan till att sortera sökresultaten med kläder. Om du exempelvis bara vill titta på kläder i en specifik färg kan du välja det. Har du hoppat på trenden med överdimensionerade kläder för att skapa coola lager-på-lager-effekter så kan du välja olika storlekar och blir sedan endast presenterad för kläder som matchar dina val.


Shoppa kläder från Replay här hos oss


Det är enkelt att shoppa här på Miinto och du kan klicka på bilden under varje specifikt plagg. Du får då upp mer information om vilka storlekar och färger som finns tillgängliga samt tillverkningsmaterial och pris. Om du går efter specifika tillverkningsmaterial på grund av allergi eller miljömedvetenhet är det ett bra tips att kolla där.

Har du också provat att öppna garderobsdörren och insett att det behövs en riktig storstädning? Det är kanske dags att rensa ut det gamla och det du inte använder. Då ger du plats till nya kläder som kan ge garderoben ett fräsch lyft inför den kommande säsongen. Och om du är smart satsar du kanske på nyckelplagg som du kan använda i många olika outfits. nyckelplagg är till exempel ett par byxor eller en jacka. Du har kanske mycket kläder i neutrala färger. Då kan en jacka eller ett par jeans i en cool färg vara ett välkommet tillskott i din garderob.


Design och mode som passar de flesta


Du kan shoppa här på Miinto från alla dina enheter. Det ger dig en enorm frihet till att shoppa var du vill. Eftersom vi har öppet dygnet runt årets alla dagar kan du även shoppa när du vill. Det gör att du slipper hålla koll på butikernas öppettider på stan och allt annat som är besvärligt. Här shoppar du helt enkelt när det passar dig. Varför inte när du sitter på tåget påväg hem från jobbet eller på bussen på väg till träningen? Skulle du undra över något kan du alltid kontakta oss på Miinto. Vi svarar gärna på frågor, vi älskar mode och kläder.


Replay och många andra märken på Miinto


Replay är ett av många märken som du hittar här på Miinto. Med andra ord hittar du här på Miinto en hel uppsjö av olika märken i olika prisklasser, design och stilar. Med andra ord hittar du allt du behöver för att fylla upp din garderob med nya fräscha favoriter inför kommande säsong. Det är inte bara stora och kända märken såsom Replay, utan även mindre lokala märken – som fokuserar på handgjorda produkter, unik design eller kanske ekologi – du hittar här.

Vi på Miinto handplockar alla de märken som vi samarbetar med och det gör att vi kan garantera att du som konsument får ett så brett utbud och sortiment som möjligt. Vi tror nämligen att ett brett sortiment gör din shoppingupplevelse bättre. Ju fler produkter och märken vi erbjuder, desto mer finns det för dig att shoppa. Och det bästa av allt är att allt är samlat på en och samma plattform här på Miinto. Men när du ändå är här hos oss och shoppar loss kanske vi kan passa på och berätta lite om hur vår historia började.


Vår historia


Om vi ska tillbaka till början av Miintos historia ska vi faktiskt över sundet till vårt grannland Danmark. Det var nämligen i Danmark Miinto startades upp av de två vännerna Konrad och Mike. Det två vännerna bodde på landsbygden i Danmark där shoppingutbudet var mycket sparsamt och det var någonting som de ville förändra. Sagt och gjort blev Miinto verklighet – och succén lät inte vänta på sig. Snart hade Miinto öppnat både i Holland och i Norge också, och succén fortsatte sedan vidare till 14 andra marknader världen över.

Vår ambition på Miinto är att fortsätta växa och erbjuda kläder, accessoarer och skor från märken som Replay och många andra till dig som konsument. När du hoppar loss här hos oss på Miinto får du en bra överblick över hela sortimentet som finns på marknaden eftersom vi erbjuder kläder som finns i existerande fysiska butiker runt om i världen.

Det gör att du även får ta del av det sortiment som normalt inte finns online, utan endast i fysiska butiker – och det är en fördel för dig som konsument. Det gör nämligen att du kan shoppa kläder, accessoarer och skor från butiker även om du inte bor i närheten av dem.


Miljömedvetenhet hos oss


Klimatförändringar någonting som påverkar oss alla, och när du shoppar kläder, accessoarer och skor från Replay här på Miinto kan du göra skillnad som privatkonsument. Det är viktigt att vi alla hjälps sig åt att bidra till att minska den påverkan som industrin har på klimatet.

x

En stor bov i dramat är den så kallade överproduktionen inom industrin. Vi på Miinto har inga egna lager eftersom vi erbjuder produkter från existerande, fysiska butiker. Det gör att de produkter du ser på vår plattform redan är producerade och det betyder i långa loppet att klädproducenterna inte behöver tillverka ytterligare upplagor av kläder och kollektioner – eftersom vi på Miinto inte har några egna lager. Det minskar i sin tur överproduktionen inom industrin, vilket är positivt för miljön.

Ta bort alla filter

Replay

Sida 1 Av 3

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.