Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och Smidig retur

Fri frakt över 499:-

Enkel retur inom 14 dagar

REPRESENT

Represent är brittiskt mode ända ut i fingerspetsarna. Med modern design vänder sig detta märke till modemedvetna män som tycker om äkta streetwear. På denna sida har vi samlat alla produkter från modehuset på en och samma sida och det gör att det blir enkelt för dig att shoppa loss. Du kan enkelt skrolla ner på sidan och botanisera runt bland det stora sortimentet av kläder, accessoarer och skor från Represent som vi har här på Miinto.


Brittiska Represent


Märket Represent startades 2011 av de två bröderna George och Mike Heaton. Det var främst George som var intresserad av grafisk design. Han började fundera på hur han skulle kunna sälja sin grafiska design utanför den digitala världen och idén blev till tryck på t-shirtar.

Till en början tryckte George och hans bror själva upp printen på helt vanliga t-shirtar som de köpte. Men vid ett tillfälle befann sig bröderna på Glass Butter Beach festivalen i Abersoch i Storbritannien och där fick de kontakt med ett av banden som skulle spela. De gav bandmedlemmarna var sin keps med modehusets namn tryck framtill och det var efter den spelningen som saker och ting verkligen började hända för Represent.

Några år senare kom deras helt egna kollektion ut. Kollektionen hade skapats helt från grunden med egna material, sömmar och tryck. Det dröjde inte länge innan Represent blev känt på modescenen i Storbritannien och tack vare den höga kvaliteten håller märket en stadig position.


Fyll garderoben med Represent


Vi på Miinto tycker att det ska vara enkelt och inte minst roligt att shoppa kläder, skor och accessoarer från Represent. Därför har vi samlat alla kläder från detta modehus på en och samma sida så du slipper klicka dig fram och tillbaka mellan olika sidor. Om du vill effektivisera shoppingen ännu lite mer kan du även använda våra smarta sökfunktion här på sidan.

Vi vet att vårt sortiment är stort men med sökfunktionen blir det lekande lätt att hitta precis det du söker. Börja med att välja en storlek som du är ute efter, en favoritfärg eller en prisnivå som passar dig och din plånbok. Genom att välja en prisnivå kan du sortera bort produkter som inte passar din budget och därmed kan du shoppa så mycket du vill, utan att behöva oroa dig att överstiga din budget.

När du har gjort dina val med sökfunktionen sorterar sidan automatiskt och du blir endast presenterad för produkter som lever upp till dina val. Det gör att shoppingen går snabbt och det blir också ett nöje att shoppa när du bara får se produkter som du verkligen tycker om och som passar dig.


Satsa på streetwear


Represent är ett modehus som erbjuder kläder, accessoarer och skor i en modern design som passar vid alla tillfällen. Om du tycker om äkta streetwear kan du enkelt klicka hem nya favoriter som lyfter hela din garderob och din stil. Här kan du hitta snygga jeans i mörka och ljusa färger, en praktisk väst när det blir kyligare utomhus eller varför inte en ny hoodie som alltid kommer till användning.

En väst med en cool hoodie under och ett par sneakers är alltid ett säkert kort under vår och höst när det inte är tillräckligt kallt för en riktig vinterjacka. När kylan verkligen slår till kan du istället satsa på en snygg dunjacka som håller dig varm under vintern och samtidigt får den dig att se trendig och cool ut.

Om du har svårt att bestämma dig för vad du ska välja när du shoppar kommer här några bra tips som du kan ha i åtanke när vi ska handla nya kläder till din garderob. Om din nuvarande garderob består av plagg i sig färgglada toner och många mönster kan det vara bra att satsa på kläder i neutrala färger eftersom det kommer bli enklare att matcha dessa med din nuvarande garderob. Om du däremot har en garderob som mest består av neutrala och jordnära färger kan det vara bra att satsa på kläder med lite färg eftersom det blir ett fräscht inslag i din garderob som gör att du kan piffa upp din stil när det behövs.


Vår historia på Miinto


När du ändå är här på Miinto tänkte vi passa på att berätta lite grann om vår historia. Miinto är en plattform som erbjuder ett stort sortiment av kläder och accessoarer och skor från flera tusentals märken. Vår ambition är att vara en plats där du kan shoppa allt du behöver till din garderob oavsett säsong, stil eller budget.

Vår historia börjar 2009 men de två vännerna Mike och Konrad som bodde på landsbygden i Danmark. Det två vännerna tyckte inte att utbudet av shopping var tillräckligt bra och ville därför skapa en förändring. Sagt och gjort föddes idén med Miinto, en plattform online som erbjuder kläder från fysiska butiker runt om i världen. Med plattformen Miinto kan du shoppa kläder från fysiska butiker oavsett var du befinner dig någonstans.

Det betyder att du kan shoppa hemma från soffan i vardagsrummet, hängmattan i trädgården eller när du sitter på bussen på väg hem från träningen – samtidigt stödjer du de fysiska butiker som finns runt om i världen.


Miljömedvetenhet är viktigt för oss


Miljön är viktig inte bara för oss på Miinto, utan för alla människor på planeten. Vi måste alla hjälpas åt att bli mer medvetna om de klimatförändringar som påverkar oss människor och vår planet. För varje år som går blir forskarna alltmer övertygade om att det är vi människor som bidrar till att förvärra klimatförändringarna. Men genom våra val kan vi hjälpas åt att minska de klimatförändringar som påverkar planeten. Val som du själv kan bidra med när du shoppar.

Klädindustrin är ingenting man brukar koppla ihop med miljömedvetenhet, därför är det desto viktigare att välja med omtanke. Vi på Miinto har skapat en affärsmodell som går ut på att vi inte har några egna lager med kläder. Istället shoppar du kläder som redan finns i de fysiska butikerna runt om i världen. Det gör att klädfabrikerna slipper tillverka fler upplagor av deras kollektioner till oss på grund av avsaknaden av lager – något som positivt kan bidra till att nedbringa onödig produktion inom modeindustrin.

Och det är just överproduktionen som ofta hålls fram som boven i dramat när det kommer till produktion av kläder, accessoarer och skor. Så när du shoppar hos oss på Miinto är du med och bidrar till att minska överproduktionen i världen.

Ta bort alla filter

REPRESENT

Sida 1 Av 4

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.