Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och Smidig retur

Fri frakt över 499:-

Enkel retur inom 14 dagar

RICK OWENS

Rick Owens är ett klädmärke för dig som tycker om coola kläder med trendig snitt. Modeskaparen som står bakom märket är Rick Owens och han är en amerikansk designer. Klädmärkets historia börjar på Hollywood Boulevard. Den omtalade gatan i Hollywood, där vad som helst kan hända. Gatan är prydd med stjärnor som är nedsänkta i marken. Stjärnorna bär namnet på några av USAs största skådespelare och kändisar. Längs med gatan finner man några av världens mest exklusiva klädmärken och även Rick Owens butik.

1994 började Rick Owens att designa kläder och sälja från sin nyöppnade butik. Men det dröjde inte länge förens fashionistas runt om i världen fick upp ögonen för detta trendiga och coola klädmärke. Det som kännetecknar modehuset är bland annat unika plagg där själva snittet är i fokus. Många av kläderna är utformade i svart eller ljus neutral färg. Men i de senaste kollektionerna har man valt att introducera färgsprakande favoriter i bland annat rosa. i dag består kollektionerna av kläder, accessoarer och skor till både män och kvinnor.


På Miinto hittar du ett stort sortiment från Rick Owens


På denna sida har vi samlat allt kläder vi har i vårt sortiment från Rick Owens. Det gör att du enkelt kan scrolla ner och bli inspirerad. Det är kanske dags att rensa ur garderoben och göra plats för lite nytt och fräscht som ger ett ordentligt lyft. En ny tröja eller ett par nya byxor kan göra susen för vilken garderob som helst. Shopping här på Miinto är dessutom enkelt och effektivt, på grund av funktionerna du ser nedanför i menyn.

Du kan exempelvis välja att sortera kläderna efter olika val. Om du letar efter en specifik färg kan du använda färgfiltret och får då bara upp kläder som matchar ditt val. Letar du efter kläder som ligger inom ett visst pris, kan du välja ett övre och ett undre pris. Då blir alla andra kläder bortsorterade och du kan lugnt shoppa loss, utan att behöva bekymra dig om att överstiga din budget.


Skapa en personlig stil som representerar dig


I dag är mode mycket mer fritt och flytande än vad det var för bara några år sedan. Många regler är bortsuddade och du har stor valfrihet att kunna kombinera olika färger, material och storlekar allt efter vad du tycker om. På det viset kan du låta din klädstil representera din personlighet. Varför inte prova på ett klädesplagg som en tröja i en överdimensionerad storlek. Det ger dig möjlighet att skapa en cool och trendig lager-på-lager-effekt i din outfit.

Shoppa när du vill hos oss på Miinto, vi har nämligen alltid öppet. Du når även vår hemsida från alla dina enheter och det gör att du enkelt kan shoppa när och var du än vill. Klicka på bilderna och få upp mer information om klädesplagget. Du hittar information om vilka storlekar som finns tillgängliga, färgval och tillverkningsmaterial. Smart om du exempelvis går efter specifika material på grund av preferens eller på grund av miljön.

Rick Owens kläder är producerade i högsta kvalité och här får du mode som håller i lång tid framöver, något som också är bra för miljön eftersom det bidrar till att minska utsläppen när du använder ett plagg en längre tid.

Ta bort alla filter

Rick Owens

Sida 1 Av 14

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.