Gratis retur t.o.m. 15 januari 2022
Gratis retur t.o.m. 15 jan. 2022
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

Gratis retur fram till den 15 januari 2022

Back

Rinascimento

Det italienska varumärket Rinascimento vänder sig till kvinnor som alltid är medvetna om sin kvinnlighet och gärna vill framhäva den. Hon vet hur man klär sig för att vara glamorös och är stolt över sina kvinnliga former. Hon vill att hennes kläder ska kännas som ett andra skinn. Rinascimento-kvinnan är dynamisk, smart, ganska tuff och tycker om att få uppmärksamhet och vara mitt i. Hon vill gärna ha kläder med vilka hon kan framhäva sin personlighet men som samtidigt är lätta att bära upp och mixa med annat i garderoben. Kläderna får gärna ha en ganska klassisk design men med detaljer som aldrig blir tråkiga eller går ut tiden. Det är för denna kvinna som varumärket designar och har i åtanke då man väljer färg, material och detaljer.

Rinascimento var ett trendsättande varumärke i Italien redan innan de stora, internationella modejättarna tog sig in på marknaden. Det hela började i takt till en rock n´roll låt under 1960-talet. Varumärket grundades under denna tid av Vittorio Tadei som såg möjligheten att kunna förverkliga sina drömmar.

Idag finns Rinascimento i över 90 länder runtom i världen. Rinascimento är – vad de själva kallar det för – ett snabbt varumärke inom mode och släpper flera kollektioner per år och håller sig ständigt uppdaterade kring vilka de senaste trenderna är och vad som är nytt inom modevärlden.

Om du har en passion för vackra ting som är tillverkade med en varsam hand och som även letar efter produkter av hög kvalitet kan italienska Rinascimento mycket väl vara något för dig. 

filter

104 resultat

Sida 1 av 2

Nästa

Sida 1 av 2