Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Förlängd retur till den 15 jan. 2024 l Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Fri frakt över 499:-

Returnera fram till 15 januari

RINASCIMENTO

Det italienska varumärket Rinascimento vänder sig till kvinnor som alltid är medvetna om sin kvinnlighet och gärna vill framhäva den. Hon vet hur man klär sig för att vara glamorös och är stolt över sina kvinnliga former. Hon vill att hennes kläder ska kännas som ett andra skinn. Rinascimento-kvinnan är dynamisk, smart, ganska tuff och tycker om att få uppmärksamhet och vara mitt i. Hon vill gärna ha kläder med vilka hon kan framhäva sin personlighet men som samtidigt är lätta att bära upp och mixa med annat i garderoben. Kläderna får gärna ha en ganska klassisk design men med detaljer som aldrig blir tråkiga eller går ut tiden. Det är för denna kvinna som varumärket designar och har i åtanke då man väljer färg, material och detaljer.

Rinascimento var ett trendsättande varumärke i Italien redan innan de stora, internationella modejättarna tog sig in på marknaden. Det hela började i takt till en rock n´roll låt under 1960-talet. Varumärket grundades under denna tid av Vittorio Tadei som såg möjligheten att kunna förverkliga sina drömmar.


Med varsam hand lanseras kollektioner med attityd


Idag finns Rinascimento i över 90 länder runtom i världen. Om du har en passion för vackra ting som är tillverkade med en varsam hand och som även letar efter produkter av hög kvalitet kan italienska Rinascimento mycket väl vara något för dig. Här finner du stilfulla kreationer med mycket attityd, som vågar ta plats och inte ber om ursäkt för sig själva. Rinascimento är måna om att bäraren ska vara bekväm och obehindrat ska kunna leva ett aktivt liv, om än sofistikerat. Därför satsar man på lediga kläder som ändå uppfattas som uppklädda.

Enkla tyger i en distingerad färg ger dig ett tydligt uttryck, som enkelt bryts av med en enstaka accessoar. De enhetliga färgerna skapar ett harmoniskt intryck, som låter dig fokusera på dagens uppgift utan att distraheras. Är du inte rädd för mönster och när det händer mer så behöver du dock inte gå utan – Rinascimento erbjuder i och med sin produktivitet även blommigt exklusivt mönster i jordnära toner.


Upptäck Rinascimentos stora bredd


Söker du efter en sval klänning till sommarens fester? Rinascimentos styrka är deras bredd och produktivitet. Det gör att det går att hitta plagg till nästan alla tillfällen. Välj en klassiskt blommig klänning utan arm för bröllopet eller examensfesten. Botanisera bland tighta toppar som framhäver dina vackraste former och låter dig skina.

Den som intresserar sig för retro har också en del att hämta. Rinascimentos italienska arv lyser igenom och är på lekhumör, vilket visar sig i byxdresser i svart med vita detaljer, eller varför inte timglasformade dräkter som fullkomligt översvämmar en med nostalgi. Tillsammans med klassiska raka byxor, propra kavajer och eleganta blusar kompletteras garderoben, frågan är bara vad man ska börja sin shopping med?


Med Miinto har shopping aldrig varit enklare


På den här sidan har vi samlat vårt urval av plagg från Rinascimento. Som du läst så är utbudet brett, så vi hoppas att du ska hitta något som faller i smaken. Använd gärna vårt smarta sökverktyg, som hjälper dig att rensa bort plagg som inte passar dig. Ställ in din storlek för att hitta plagg i din storlek, ange önskad färg för att hitta de rätta alternativen för just din preferens eller hudton, och justera urvalets prislapp genom att enkelt ställa in mini- respektive maxpris. Shopping har knappast varit enklare, och det är precis det som är Miintos passion.

Vår filosofi är att låta dig slippa stå och trängas i en varm butik, med köer till kassan och en expedit som hänger dig över axeln. Vi vet också själva hur svettigt det kan vara att tränga in sig i ett provrum som kan knappt får plats i. När du shoppar på Miiinto får du hem varorna dit du bor och kan i lugn och ro prova plagg efter plagg framför spegeln i sovrummet. Du kan slappna av och vara dig själv fullt ut, vilket vi tror gör att du hittar dina nästa favoritplagg på ett mycket behagligare sätt. Shopping ska va kul och lustfullt. Du vet väl att vi erbjuder fri retur inom 14 dagar? Vi på Miinto står dessutom redo att besvara dina frågor om du skulle ha några. Välkommen att shoppa!

Ta bort alla filter

Rinascimento

Sida 1 Av 2

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.