Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

RIXO

Rixo är ett brittiskt varumärke som har gjort sig känt för sina levande färger och handmålade tryck. Varje plagg är designat i London och skapar en känsla av pånyttfödelse av kreativitet och flöde som kommer att förgylla din garderob. Varumärket har snabbt blivit ett favoritmärke för många kvinnor över hela världen.


Historien om Rixo


Rixo grundades 2015 av två bästa vänner, Henrietta Rix och Orlagh McCloskey. De delade en gemensam dröm om att skapa ett klädmärke som skulle uppmana kvinnor att uttrycka sin individualitet. De såg en lucka på marknaden för kläder som var både prisvärda och av hög kvalitet, så de bestämde sig för att fylla den med sina unika och kreativa designer.


Populära produkter från Rixo


Rixo är särskilt känt för sina klänningar. Deras klänningar har fått stor uppmärksamhet av modekritiker och är älskade av kunder runt om i världen för deras kreativa tryck, levande färger och bekväma passform. Andra populära produkter inkluderar blusar, kjolar och accessoarer såsom scarfs och väskor.


Speciella egenskaper hos Rixo


Rixo plagg präglas av handmålade tryck och djärva färger, men varumärkets kvalitet sträcker sig djupare än så. Rixo ger varje plagg en personlig rörelse och liv, vilket gör att de verkligen känns unika. Dessutom är många av deras kläder gjorda i hållbara material vilket gör att de håller i många år.


Rixo och modern modeindustri


Rixo har hittat sin plats i den moderna modeindustrin genom att aktivt kämpa mot snabbmode. Istället för att producera massvis med kläder som snabbt blir omoderna, fokuserar Rixo på att skapa tidlösa plagg som kan bäras om och om igen. Denna filosofi har hjälpt Rixo att bli ett välkänt och älskat märke över hela världen.


Köpa Rixo kläder på Miinto


Du kan hitta ett brett utbud av Rixo kläder på Miinto. Från deras signatur klänningar till deras vackra blusar och unika accessoarer, har Miinto allt du behöver för att fylla din garderob med Rixo's unika stil. Oavsett om du letar efter en ny outfit för en speciell tillställning eller bara vill lägga till en touch av Rixo i din vardagsoutfit, så har Miinto något för dig.

Med Rixo i din garderob är du alltid ett steg före i modevärlden. Märket inspirerar till att vara modig, färgstark och originell. Genom att handla Rixo på Miinto kan du enkelt ta del av dessa känslor och uttryck. Med Rixos unika tryck och levande färger kommer ditt modeval alltid att vara ett uttryck för din stil och personlighet.

Ta bort alla filter

RIXO

Sida 1 Av 1

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.