Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

R.M. Williams

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

R.M. WILLIAMS

R.M. Williams är en modebrand med anor från Australien som har vuxit från ett enmansföretag till en global verksamhet. Grundaren, Reginald Murray Williams, började sin karriär som läderarbetare på 1920-talet och startade sitt företag 1932 med målet att tillverka högkvalitativt läderfotbeklädnad för de australiensiska bushmännen. Idag är R.M. Williams en av de mest erkända och respekterade modebranderna i världen.


Kvalitet, hantverk och hållbarhet


R.M. Williams har en stark tradition av kvalitet, hantverk och hållbarhet. Dessa tre principer genomsyrar allt företaget gör, från design och tillverkning till marknadsföring och kundservice. Kvalitet är avgörande för R.M. Williams, och företaget använder bara de finaste materialen och teknikerna för att säkerställa att varje produkt är hållbar och håller högsta kvalitet.

Hantverk är också en viktig del av R.M. Williams DNA. Företaget har en stolt tradition av handgjorda skor och stövlar, tillverkade av skickliga hantverkare som tar hand om varje detalj i processen. Detta är en tradition som har gått från generation till generation och som är en viktig del av företagets arv.

Hållbarhet är också en viktig del av R.M. Williams värderingar. Företaget strävar efter att minska sin miljöpåverkan och har implementerat flera initiativ för att minska avfallet och öka återvinningen. R.M. Williams har också ett starkt socialt ansvarstagande och stöder flera välgörenhetsorganisationer och samhällsprojekt runt om i världen.


Skor och stövlar


R.M. Williams är mest kända för sina skor och stövlar, som är tillverkade av finaste känguruläder. Dessa produkter är inte bara stilrena och eleganta utan också hållbara och tåliga nog för att klara av de tuffa förhållandena i den australiensiska bushen. R.M. Williams skor och stövlar är också mycket bekväma och ergonomiska, vilket gör dem till ett populärt val bland kunder som behöver en robust och hållbar fotbeklädnad.


Kläder och accessoarer


Utöver skor och stövlar har R.M. Williams också ett brett utbud av kläder och accessoarer. Företagets kläder är tillverkade av högkvalitativa material och har en klassisk och tidlös design som gör dem till en populär val för både vardag och fest. R.M. Williams accessoarer är också mycket populära, inklusive väskor, bälten och plånböcker.

Ta bort alla filter

R.M. Williams

Sida 1 Av 1

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.