Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

ROCKANDBLUE

RockandBlue är definitionen av must-haves för moderna män och kvinnor. Det svenska dynamiska varumärket grundades 1992 med en stark, uttrycksfull och rebellisk attityd. Hos RockandBlue hittar du ett utbud inspirerat av globala musik- och subkulturer med rötter i New Yorks vibrerande storstadspuls. Här träder du in i coola kollektioner med både ytterplagg och accessoarer. Genom åren har märket med sin tydliga identitet blivit en välbesökt destination för en trogen kundgrupp. Detta populära modeföretag har varit en stark aktör inom modebranschen i över 30 år. RockandBlue följer mottot “Made for you - every day, everywhere” genom alla säsonger. Läs mer.


Our lives are full of change. So when life changes, change with it…


Så låter det hos RockandBlue, ett svenskt modemärke som är lillasyster (eller lillebror) till det populära modehuset House of SAKI. RockandBlue grundades 1992 och har sedan dess erövrat stora delar av den europeiska modemarknaden. Med starka influenser från den internationella musikscenen och urbana subkulturer levererar man mode med ett tydligt skandinaviskt avtryck. Här fokuseras det i första hand på originalitet och ungdomlighet genom att skapa stilar som bryter mot de flesta kulturnormer. Med decennier av erfarenhet är RockandBlue en specialist på att skapa funktionella ytterkläder för alla årstider, tillfällen och stilar. Deras arv återspeglas i det rebelliska uttrycket som går att finna i valet av textilier, färger och snitt.


Gatan är vår catwalk


RockandBlue är ett modehus som tar mycket inspiration från det fria urbana modet på gatorna i London, New York, Barcelona, Köpenhamn, Amsterdam etc. I deras kollektioner ingår spännande serier med allt från ytterkläder till accessoarer för både män och kvinnor. Du hittar progressiva designs som ständigt utvecklas med nya coola inslag. Det leks mycket med texturer och material. Mocka, ull, skinn, syntetisk päls, nylon, dun och fjädrar ger märket dess distinktiva identitet som i sin tur hjälper dig att finna styrkan i din egen unika personlighet. Kläderna är slitstarka och funktionella utan att ge avkast på stilen. I deras mångfacetterade kollektioner hittar du jackor med lyxiga detaljer för alla säsonger. Färgerna går i svart, brunt och grått, helt i linje med den rockiga stilen. Förutom jackor hittar du också läckra accessoarer i form av pom pom mössor med pälsdetaljer och pälskragar. Det tillverkas produkter i både naturpäls och konstpäls. Det perfekta alternativ för den som inte vill bära äkta päls.


Vinterjackor från RockandBlue


Hos RockandBlue står jackor högt i fokus. Här bjuds det på ett imponerande utbud av skinnjackor och vinterjackor i många olika modeller. I deras senaste kollektion ingår bland annat figursydda dunjackor i svart och marinblått. Vinterjackan Rita har en snygg huva och krage av äkta päls, eller pälskant. Både hood och krage är avtagbara. Damdunjackan Rita är fantastiskt mjuk och skön tack vare det fina mixen av material. Med en fyllning som består av 80 % dun och 20 % fjäder kan du vara säker på att jackan håller dig varm genom hela vintersäsongen.

Letar du efter en bra höstjacka som kan användas även i vinter kan vi rekommendera skinnjackorna från RockandBlue. Här finns det mycket att välja mellan. Skinnjackan är ett signaturplagg och du hittar både korta figursydda modeller och långa eleganta kappor som kommer till sin rätt med ett par läckra klackboots. Passar fantastiskt snyggt ihop med klänning eller en läckert slimmad byxa. Samma modell finns också som trenchcoat i läckra toner som grönt och svart. Våga rocka stilen!

Ta bort alla filter

Rockandblue

Sida 1 Av 1

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.