SUMMER SALE - Spara upp till 60% | Handla extraordinära erbjudanden direkt från lokala butiker 

SUMMER SALE - Spara upp till 60%

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR!
Korg
0

Din kundvagn är tom

Back

Rodebjer

Rodebjer är märket som baseras på det välbekanta och råa skandinaviska klimatet. Grundaren Carin kommer från ön Gotland och hon har hämtat mycket av sin inspiration från naturen som fanns runt omkring henne när hon växte upp. Rodebjer är en framgångssaga som bevisar att mindre entreprenörer kan nå stor framgång tack vare sin dedikation och kreativitet. Sedan starten 1999 har företaget gått från framgång till framgång, har vunnit otaliga priser och är ett etablerat namn världen över. Detta märke kännetecknas av ledigt sittande klänningar och kaftaner, härliga stickade plagg och många olika typer av byxor. Plaggen får edge genom finurliga detaljer och skärningar vilket gör plaggen väldigt användbara. Se vårt breda utbud av Rodebjer klänningar.

Rodebjer signalerar bra design

Rodebjer startades som sagt väldigt småskaligt när grundaren själv satt och sydde helt unika skapelser på beställning från familj och vänner. Snart gick dock produktionen över till att förse butiker med varor och idag har företaget så kallade concept stores i Stockholm och Oslo, samt återförsäljare i ett tjugotal länder. Utöver detta kan du naturligtvis köpa Rodebjer online, produkterna finns tillgängliga var än i världen du befinner dig. Rodebjer erbjuder sina kunder tidlösa, svala och väldesignade kläder, målet är att plaggen skall förstärka bärarens personlighet samtidigt som de underlättar kvinnors dagliga klädval. Se Rodebjer på rea och hitta dina favoritplagg.

Rodebjer producerar plagg som framhäver kvinnligheten

Plagg från Rodebjer är stilrena och hållbara. Köp Rodebjer online så får du plagg avsedda för en modern kvinna med ett aktivt liv, målet är att de utan problem skall kunna bäras på arbetet likväl som i nattlivet. Alla skapelser är designade för att smickra den kvinnliga kroppen och ett stort fokus ligger på detaljerna där små enkla grepp ger klädesplaggen det där lilla extra. Hos oss på Miinto hittar du även märkeskläder från andra populära märken, se till att hitta din favorit.

filter

128 resultat

  • 1
  • 2
  • 1
  • 2