Världens bästa modebutiker på ett ställe
Världens bästa modebutiker på ett ställe
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Back

Rodebjer

Rodebjer är märket som baseras på det välbekanta och råa skandinaviska klimatet. Grundaren Carin Rodebjer kommer från ön Gotland och har hämtat mycket av sin inspiration från naturen som fanns runt omkring henne när hon växte upp. Rodebjer är en framgångssaga som bevisar att mindre entreprenörer kan nå stor framgång tack vare sin dedikation och kreativitet. Sedan starten 1999 har företaget gått från framgång till framgång, hyllats av kritiker och vunnit otaliga priser. Idag är varumärket ett etablerat namn världen över som står för en avslappnad, kvinnlig och funktionell design. Detta märke kännetecknas av ledigt sittande klänningar och kaftaner, härliga stickade plagg och många olika typer av byxor. Plaggen får en tuff edge genom finurliga detaljer och skärningar som gör plaggen väldigt användbara och funktionella. Se vårt breda utbud av Rodebjer klänningar. Just designens förmåga att ta sina bärare genom dagen i både bekvämlighet och stil har gjort varumärket omåttligt populärt. Varje kollektion innehåller igenkännande plagg som genast blir åtråvärda både som trendplagg för respektive säsong men även som tidlösa tillägg till basgarderoben.

Rodebjer signalerar bra design

Rodebjer startades som sagt väldigt småskaligt när grundaren själv satt och sydde helt unika skapelser på beställning från familj och vänner. Snart gick dock produktionen över till att förse butiker med varor och idag har företaget så kallade concept stores i Stockholm och Oslo, samt återförsäljare i ett tjugotal länder. Utöver detta kan du naturligtvis köpa Rodebjer online, produkterna finns tillgängliga var du än i världen befinner dig. Något som är stort fokus för kollektionerna är att skapa hållbara kläder som även håller hög standard när det kommer till kvalitet och trend. Rodebjer har valt att använda material som sparar på klimatet och skyddar naturen från onödig åverkan. Detta gör varumärket till ett hållbart och miljövänligt val då du får kläder du kan använda om och om igen. Här finns plagg som verkligen håller säsong efter säsong. Rodebjer erbjuder sina kunder tidlösa, svala och väldesignade kläder, och målet är att plaggen skall förstärka bärarens personlighet samtidigt som de underlättar kvinnors dagliga klädval. Här hittar du alla plagg du kan behöva för riktig vardagslyx. Se Rodebjer på rea och hitta dina favoritplagg. Allt från klänningar som passar finare event till semester kaftaner för stranden och riktigt snygga och unika jobbkläder. Att klä sig i Rodebjers kreationer till vardags gör din garderob både roligare och mer intressant.

Rodebjer producerar plagg som framhäver din kvinnlighet

Plagg från Rodebjer är stilrena och hållbara. Köp Rodebjer online så får du plagg avsedda för en modern kvinna med ett aktivt liv, målet är att de utan problem skall kunna bäras på arbetet likväl som i nattlivet. Alla skapelser är designade för att smickra den kvinnliga kroppen och ett stort fokus ligger på detaljerna där små enkla grepp ger klädesplaggen det där lilla extra. Stilen är både avslappnad och feminin med rena linjer och en avslappnad elegans som passar till vardags såväl som till fest. Du hittar både diskreta färgskalor samt piffiga färger och ikoniska mönster. Plagg från Rodebjer har blivit något som alla vill ha i sin garderob, och med denna kvalitet och känsla för stil är det inte svårt att förstå varför. Hos oss på Miinto hittar du även märkeskläder från andra populära märken, se till att hitta din favorit.

filter

122 resultat

Sida 1 av 2

Nästa

Sida 1 av 2