Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och Smidig retur

Fri frakt över 499:-

Enkel retur inom 14 dagar

ROLEX VINTAGE

Välkommen till en sida full med Rolex vintage klockor. Här hittar du helt enkelt Rolex klockor i alla dess slag, vi har proppat hela sidan full med dem. För oss är det viktigt att du som kund alltid får en utmärkt shoppingupplevelse. Vi på Miinto har för avsikt att skapa en plattform där du kan välja mellan många olika produkter, från många olika märken, butiker och modehus från hela världen. Vi har ett enormt stort utbud av Rolex klockor, både vintage och nya. Om du vill hitta lyxiga Rolex klockor har du med andra ord kommit till rätt sida.

Det finns flera tusentals klockmärken i världen och Rolex är ett av dem främsta. Här får du urverk, design och kvalitet i högsta toppklass – särskilt exklusiva är Rolex vintage klockor. När du investerar i en Rolex vintage klocka får du inte bara hög kvalitet, utan även en ägodel som stiger i värde över tid. Man kan helt enkelt säga att en Rolex vintage klocka är en investering som växer år efter år. Att du dessutom får någonting snyggt på handleden som både utstrålar exklusivitet och elegans är bara ett plus.

Rolex är ett anrikt företag som startades 1905. De två tyskarna, Hans Wilsdorf och Alfred Davis, startade tillsammans upp företaget i London. Till en början importerade de urverk från Schweiz och monterade dessa på plats i England, men efter en tid flyttade de hela verksamheten till Schweiz.

Den unika så kallade Oyster-konstruktionen som använts i många Rolex vintage klockor, är unik och gör klockorna mycket tåliga. Konstruktionen används än i dag och är one of a kind i sitt slag, den är specialtillverkad för att motstå damm och smuts.

När du har hittat din Rolex vintage klocka och övriga produkter som du vill ha, klickar du enkelt hem dem. Sedan kan du luta dig tillbaka i soffan hemma i vardagsrummet, i hängmattan i trädgården eller sätta dig tillrätta i sätet på bussen för vi på Miinto tar nämligen hand om resten. Du behöver helt enkelt bara vänta på leveransen, och vi lovar att vi skickar dina nya produkter fortare än kvickt.


Rolex vintage på Miinto


Vi på Miinto har många olika Rolex klockor och på den här sidan hittar du alla Rolex vintage klockor som vi erbjuder. Men vad är egentligen Rolex vintage kanske du undrar? Det ska vi förklara, såhär ligger det till... Vintage är ett ord som används alltmer i svenskan idag och syftar på produkter som har en retro-utstrålning. En del vintage-produkter har tidigare haft en annan ägare, medans vissa är helt nya och enbart har fått ett utseende som påminner om en retroinspirerad design.

En Rolex klocka kan bäras i kombination med olika stilar. Klä upp dig med skjorta och skapa en riktigt exklusiv look i kombination med din vintage klocka från Rolex. Sätt en lyxig touch på din avslappnade outfit med ett par coola jeans, sneakers och en snygg tröja i kombination med din Rolex – en stil som passar lika bra till vardags som vid festligare tillfällen.


Rolig shopping hos oss


Om du vill göra din shopping ännu mer effektiv kan du enkelt använda en av våra smarta sökfunktioner här på sidan. Med sökfunktionen kan du välja en specifik storlek, favoritfärg eller prisnivå som passar dig och dina önskemål. Sidan sorteras sedan automatiskt och du blir presenterad för Rolex vintage klockor som lever upp till de kriterier som du har valt. När du väljer en prisnivå som passar just din ekonomi kan du shoppa i lugn och ro, utan att behöva oroa dig för att du ska spendera mer pengar än vad du har råd till.

Samtidigt når du oss här på Miinto från alla dina enheter och det gör att shoppingen kan anpassas efter dina behov. Du kan shoppa här hos oss på Miinto när du vill och från vad du vill. Du når oss från din surfplatta, mobiltelefon och inte minst dator – vilket skapar stor valfrihet för dig som konsument.


Miintos historia


När du ändå är här hos oss på Miinto tänkte vi passa på att berätta lite om hur den här plattformen såg sina första dagar. Vi ska över till grannlandet Danmark för att få förståelse för hur historien med Miinto började. De två vännerna Mike och Konrad, kommer båda från landsbygden i Danmark där shoppingutbudet var mycket sparsamt. Det ville de två vännerna ändra på och då föddes idén att skapa en plattform där var och en kan shoppa kläder från de märken och modehus man vill, oavsett var man bor och befinner sig.

Sagt och gjort skapade de båda vännerna plattformen Miinto och till en början fanns plattformen endast i Danmark. Succén uppstod snabbt och konceptet spred sig till Norge och Holland. Miintos allra flesta kunder finns idag i Danmark, Norge och Holland. Men vi finns även på 14 andra marknader runt om i världen.

Du kan enkelt scrolla ner här på sidan om du vill få en bra överblick är vår sortiment med Rolex klockor. Glöm inte att detta är vår sida med Rolex vintage klockor. Vilket betyder att klockorna tidigare haft en annan ägare. Om du är intresserad av nya Rolex klockor kan du istället surfa in på vår sida där vi har samlat alla produkter från märket Rolex.


Gör något bra för klimatet - shoppa Rolex vintage klockor


Genom att köpa produkter som tidigare haft en annan ägare bidrar du till att minska överproduktionen som finns inom modeindustrin. Även om man har haft en produkt i en längre tid betyder inte det att produkten ska kasseras – tvärtom. Värdet på din Rolex vintage klocka stiger över tid.

Rolex klockor är skapade i en design som både är unik och tidlös. Här får du en design som lyfter både dig och din klädstil till nya höjder. En Rolex klocka passar till allt och sätter en exklusiv prägel på din utstrålning. Du kan bära din Rolex vid alla tillfällen och tack vare klockornas unika konstruktion får du inte bara en snygg klocka utan även en tålig sådan.

Vi på Miinto handplockar alla de märken som vi samarbetar med. Och för oss är det viktigt att du som kund känner att du har ett bra utbud att välja mellan. Vi uppdaterar ständigt våra samarbetspartners, modehus och butiker som vi samarbetar med. Det vill säga att vårat utbud växer konstant och ger dig som kund en bättre shoppingupplevelse.

Ta bort alla filter

Rolex Vintage

Sida 1 Av 4

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.