Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

SABINA MUSAYEV

Sabina Musayev är ett modemärke som tar dig till en värld av fantasifull tolkning, där kreativitet möter skräddad noggrannhet. Med dess kvinnliga snitt, innovativa estetik och kontemporära design, har Sabina Musayev blivit synonymt med verkligt unik mode.

Sabinas designresa


Sabina Musayev startade sitt modehus baserat på en vision om att skapa kläder som är lika sofistikerade som de är lekfulla. Medan hon är rotad i tradition och arv, har hon verkligen lyckats modernisera kvinnligt mode på sitt eget unika sätt. Sabina hittar ständigt inspiration i olika kulturella rörelser, vilket speglar sig i sin kollektioners djärva silhuetter och detaljerade utförande.

Moderesan med Sabina Musayev


Sabina Musayev förkroppsligar en brytning mellan det traditionella och det progressiva på ett förtrollande sätt. Märket erbjuder en samling kläder och tillbehör som är tillgängliga för varje kvinna, oavsett ålder eller stil. Kännetecknande för märket är dess smakfulla bländning av färger och mönster, som tillsammans erbjuder en chic och framstående look.

Særprägel hos Sabina Musayev


Sabina Musayev är känt för sin förmåga att blanda kulturarv med modern design. Märket kombinerar material av hög kvalitet med innovativa snitt och skarpt tillverkade detaljer för en unik, trendriktig look. Från vällagda klänningar till rymliga byxor, erbjuder Sabina Musayev en imponerande samling av kläder och accessoarer som tilltalar den moderna kvinnan.

Sabinas inspirationskällor


Världen runt och genom tiderna har valts varsamt in i Sabina Musayevs designprocess. Inspirationen, som sträcker sig från historiska perioder och platser, till konst, litteratur och musik, kan ses i varje tygstycke och varje söm. Det subtila sammanflödet av dessa influenser skapar en samling som är både arv och avantgarde, en vacker hybrid mellan det gamla och det nya.

Sabina Musayev på Miinto


Miinto är stolt över att presentera Sabina Musayev i sin onlinebutik. Här kan du bläddra igenom och handla från ett brett sortiment av märkets sofistikerade kläder och tillbehör. Vare sig du är en långvarig beundrare av märket, eller är ny till dess unika estetik, är Miinto en fantastisk plattform för att köpa dina nästa Sabina Musayev-kreationer. Det att upptäcka världen av Sabina Musayev är som att kliva in i en fantastisk tygvärld, en plats där drömmar blir verklighet. Med dess förmaga att blanda gamla och nya världar, har märket skapat en estetik som är unik i dagens mode. Offering a range of high-quality, distinctive creations, Sabina Musayev is a fascinating brand whose offerings never fail to intrigue and inspire. Vare sig du är en veteran modeälskare, en style entusiast eller en nybörjare inom mode, kommer du säkert att hitta de rätta pjäserna från Sabina Musayev på Miinto.

Ta bort alla filter

Sabina Musayev

Sida 1 Av 1

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.