Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Förlängd retur till den 15 jan. 2024 l Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Fri frakt över 499:-

Returnera fram till 15 januari

SAINT JAMES

Saint James är ett anmärkningsvärt franskt modemärke känt för sin tidlösa stil och marina estetik. Märket har varit en pionjär inom skapandet av marin-inspirerade kläder sedan 1889. Företagets rötter går tillbaka till Normandie i Frankrike, där det började som en liten butik som sålde ullprodukter till lokala fiskare och sjömän.

Idag har Saint James utvecklats till att bli ett globalt kända märke, med dess ikoniska Breton-ränderna blivit synonymt med avslappnad elegans och sofistikerad enkelhet. Från den traditionella marina stilen har Saint James utvidgat sin kollektion för att omfatta ett brett spektrum av kläder och accessoarer för både män och kvinnor.


Saint James: En symbol för klassisk fransk stil


Saint James representerar den autentiska franska stilen, präglad av tidlös design, högkvalitativa material och omsorgsfullt hantverk. Märket är mest känt för sina marinrandiga tröjor, en stil som blev populär på 1800-talet bland franska sjömän och senare antogs av modevärlden tack vare dess distinkta grafiska mönster och universella attraktionskraft.

Dessa randiga tröjor är fortfarande hjärtat i Saint James kollektioner, men sortimentet har växt för att inkludera allt från ytterkläder till stickade plagg, skjortor, byxor och accessoarer. Oavsett vilken produkt du väljer från Saint James kan du vara säker på att få en bit av äkta fransk charm levererad direkt till din dörr.


Kvalitet och hållbarhet i varje stygn


Något som verkligen sätter Saint James apart från andra modevarumärken är deras engagemang för kvalitet. Varje plagg produceras med stor uppmärksamhet på detaljer - från valet av tyger till de noggranna sömmarna. Dessutom produceras majoriteten av deras produkter fortfarande i deras fabrik i Normandie, vilket garanterar kontroll över hela produktionsprocessen samt upprätthållandet av traditionella hantverksmetoder.


Stilfulla val med Saint James


Oavsett om du letar efter något specifikt eller bara vill lägga till lite fransk elegans i din garderob kommer du inte bli besviken med vad Saint James har att erbjuda. Med sina ikoniska randiga tröjor, bekväma stickade plagg eller sofistikerade ytterkläder kommer du säkerligen hitta något som passar din personliga stil.

Så nästa gång du behöver uppgradera din garderob eller letar efter den perfekta presenten, titta igenom vårt urval av kläder från Saint James här på Miinto. Vi är övertygade om att du kommer hitta något som får dig att känna dig lika chic som de parisiska gatorna där detta märke föddes.

Ta bort alla filter

Saint James

Sida 1 Av 1

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.