Spara 15% EXTRA på rean | Kod: FESTIVAL15
Spara 15% EXTRA på rean | Kod: FESTIVAL15
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Back

Saint Laurent

När det är modevisning från Saint Laurent tittar hela modevärlden med stora ögon och det gör alla vi andra också. För det finns kanske inga andra klädmärken på jorden som är så trendkänsliga som Saint Laurent. Det handlar om high fashion och både kändisar och vanliga människor är lika storslagna av de kollektioner som varje år lyckas ta varje modeentusiast med storm. Här hittar du alla våra kläder från Saint Laurent.

Ta lite tid för dig själv, titta runt och välj ut något riktigt fint till dig själv eller kanske till någon du tycker om. Ett klädesplagg från Saint Laurent är kvalité i toppklass och designen talar väl för sig själva skulle kanske de flesta säga. Saint Laurent har stora kollektioner med allt från skor, jackor, tröjor till bälten, solglasögon och andra accessoarer som kan lyfta vilket outfit som helst till catwalk-standard. Hos oss på Miinto hittar du även märkeskläder från andra populära märken, se till att hitta din favorit.

En fantastisk historia som börjar och slutar i Paris

Saint Laurent har en fantastisk historia, faktiskt så unik att den har gjorts till en film, som handlar om skaparen Yves Saint Laurent som också var namnet på modehuset tidigare. YSL som märket då hette kommer från världens största modehuvudstad som givetvis är franska Paris. Yves som sökte sig till Paris redan som 17-åring började först sitt arbete hos Christian Dior. Han arbetade därefter upp sitt eget namn och skapade slutligen sitt eget modehus. Saint Laurent är märkets nuvarande namn men minnena från de tidigare ikon plaggen såsom byxdressen, den a-formade klänningen och safarijackan finns kvar än idag. Modet och den position som Saint Laurent har som modehus i världen är respekterad av de flesta modeentusiaster och inte minst av klädernas bärare. Här handlar det om haute couture på högsta nivå.

När man väljer kläder skapar man också förutsättningen för att ge uttryck för sin egen stil och inte minst sin personlighet något som Yves Saint Laurent själv påpekade. Som modeskapare var han till tider både stor slående och mycket uttalande. Däremot var han som person mycket tillbakadragen och gjorde mycket få framträdanden offentligt. Något som berodde på att han blivit mobbad för sin homosexualitet genom större delen av hans liv. Hans uttryck tog sig ton genom hans design.

Dina möjligheter direkt från Paris

Eftersom Yves Saint Laurents liv inom modevärlden började i Paris kanske det var hans önskan att hans liv också skulle sluta i modets huvudstad. Även om han nu har lämnat jorden finns hans själ kvar i hans klädkollektioner. Här har du möjlighet att titta och välja bland vårt utbud av kläder och accessoarer från Saint Laurent. Om du vill visa att din stil är lika unik som din personlighet är du på helt rätt ställe. Du har nämligen inte bara möjlighet att visa ditt vackra inre här kan utsidan också få visa sin glans.

Låt dig bli inspirerad av kläder från Saint Laurent och om du gillar mode som är i toppklass kanske du borde ta och kolla in Moschino också när du ändå är här. Modevärlden söker ofta inspiration i människors liv och människor får inspiration från modet. På det viset finns det alltid en unik kombination av två världar som Saint Laurent kan förmedla i perfekt harmoni.

filter

2459 resultat

Sida 1 av 25

Nästa

Sida 1 av 25