Fri frakt vid köp över 499,- | Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR!
0 SEK

Saint Tropez (73)

Saint Tropez kläder är designade för den yngre kvinnan som älskar mode men fortfarande är prismedveten. Saint Tropez är hängivna att alltid producera bästsäljande kläder med detaljer anpassade efter rådande trender. Saint Tropez grundades år 1986 i Danmark och är ett dynamiskt varumärke som riktar sig till kvinnor. De tillverkar tio kollektioner per år och har en designtid på tre månader. Detta medför att de har lätt att anpassa sig efter trender.

-

Det är en dansk tillverkare av mode för yngre kvinnor med en känsla av fashionabla och feminina damkläder, som är synonymt med god kvalitet samt konkurrenskraftiga priser. Med andra ord - Saint Tropez karaktäriseras av underbara samlingar av mode, vilket är en garanti för ett kvinnligt, snyggt och enkelt utseende, där de senaste trenderna inom modeindustrin ingår.

Därför är Saint Tropez är alltid först med de hetaste trenderna, och varumärket är stolt över att kunna berika modeälskare med sin fashionabla och feminin design året runt. 

Dessutom serverar Saint Tropez "-konceptet varumärket väl, och den moderna versionen av Saint Tropez har lanserat 30 konceptbutiker i Danmark, medan varumärket har försäljning till stora delar av Europa samt 1.000 butiker världen över. Framgången är ett resultat av att Saint Tropez präglas av elegant och feminin design i lyxiga material. Sortimentet som består av koftor, byxor, toppar, klänningar, jackor och t-shirts är berikad med en bra passform, som belyser varumärkets feminina utseende .

 

Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

73 produkter funna
filter

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Fria byten och returer inom 14 dagar

Shoppa lokalt online

På Miinto visar vi upp mode från över 200 klädbutiker

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

+70.000 styles

Från mer än 2.000 varumärken