Förlängd retur till den 15 jan. 2024

Förlängd retur till den 15 jan. 2024

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och Förlängd retur till den 15 jan. 2024

Fri frakt över 499:-

Returnera fram till 15 januari

SAINT TROPEZ

Letar du efter design som får dig att känna dig fashionabel men bekväm varje dag så har du kommit rätt. Saint Tropez är varumärket för dig som önskar en garderob med plagg som kan användas både till vardags och till fest – utan att kännas varken för uppklätt eller nedklätt. Och utan att tömma ditt sparkonto för kläder. Deras noga utvalda detaljer består ofta av metallic, glitter eller andra iögonfallande material vilket gör att du kan få en unik garderob men samtidigt bygga upp en basgarderob med neutrala kvalitétsplagg.

?


En unik förmåga att ta fram trendplagg


?

Saint Tropez är dansk design när den är som bäst. Alla kläder designas i Danmark och varumärket grundades år 1986. Idag ägs varumärket utav IC Group A/S. Saint Tropez designar 6 huvudkollektioner varje år samt 12 kollektioner som man inom varumärket har valt att kalla expresskollektioner. Att döma på namnet så är detta kollektioner som går extra fort att tillverka genom hela produktprocessen – ifrån inspiration, design, vidare till produktion och slutligen distribution.

Denna typen utav kollektioner ger varumärken en unik möjlighet att differentiera sig emot sina branschkonkurrenter. Expresskollektionerna finns till för att man som varumärke ska kunna plocka upp snabba trender och konvertera dem till plagg som snabbt kan bli tillgängliga för varumärkets kunder – så snabbt som bara inom några veckors tid! Då konkurrenterna ofta behöver mer än ett halvårs ledtid ifrån att en design är framtagen till dess att plagget finns i handeln, så har Saint Tropetz en stor fördel här.

Kraften bakom trender är just dess oförutsägbarhet. Inom modebranschen finns det många trendexperter som är exceptionellt duktiga på att spå nästa års eller till och med nästa månads trender men desto färre varumärken har möjlighet att agera på trender och ta fram kollektioner som lyckas fånga upp de rådande trenderna när man redan är inne och syr på nästkommande års kollektioner.

?

Finns över hela världen


?

Saint Tropez kläder finns idag över hela världen med över 1000 butiker. Varumärket har ett naturligt fokus på Skandinavien och Europa då varumärket är skandinaviskt och bara i Danmark enskilt finns det över 30 stycken renodlade Saint Tropez konceptbutiker.

?


Lättillgängligt, trendsäkert och prismedvetet


?

Varumärkets värdegrund är att man ska vara ett lättillgängligt modeval för den prismedvetna och trendsäkra kvinnan. Oavsett om du är i början av din yrkeskarriär eller är i slutet utav din karriär så finns här ett brett urval av stilsäkra kontorskläder som passar lika bra på affärsmötet som på AfterWorken med kollegorna.

Kläderna karaktäriseras av dess stilsäkra och iögonfallande design som skapar enkla men moderiktiga stilar. Tack vare varumärkets val att alltid vara flexibla inom modeåret och ha möjligheten att kunna plocka upp enskilda trender på en viss typ utav plagg eller större modetrender, så lyckas man skapa kollektioner som är spännande att följa året om. I sortimentet kan du som kund botanisera ibland eleganta och välsydda plagg i ett urval att klänningar, jackor, t-shirts, toppar, byxor, blusar och andra plagg som alla är sydda med en fantastisk passform och komfort.

Ta bort alla filter

Saint Tropez

Sida 1 Av 2

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.