Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Förlängd retur till den 15 jan. 2024 l Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Fri frakt över 499:-

Returnera fram till 15 januari

SAKI

SAKI Sweden är ett trendsättande märke som riktar sig mot modeintresserade tjejer och killar som är extra glada för skinnjackor. Designen på jackorna är klassisk men har moderna influenser, och så förstås en omisskännelig skandinavisk twist.

House of SAKI Sweden grundades redan år 1987 av designern Salomon Dahan i lilla Svedala. Märket förknippas kanske i första hand med rockiga läderjackor för unga tjejer och killar men SAKI är så mycket mer än bara jackor. Under åren har man utvecklats som skandinaviskt fashion brand. Idag lanseras det minst tre kollektioner om året som bjuder på allt från jackor till rockar, kappor och sköna dunjackor som sätter guldkant på kyliga vinterdagar. Även om SAKI numera kan räknas sig till Nordens främsta tillverkare av moderiktiga jackor sker fortfarande all design från huvudkontoret i Svedala. Produktionen har flyttats till Asien men sköts enligt europeisk standard.


Svenskt jackmode som förenar kvalitet och design


I en jacka från SAKI Sweden möts design och kvalitet på ett sätt som gör att du får en helt unik produkt. Vare sig det är en cool läderjacka eller en värmande dunjacka du letar efter så kan du känna dig trygg med ditt val. Det här är ett märke som trotsar alla gamla stereotyper. Ytterplagg ska vara minst lika snygga och trendiga som outfiten undertill. Valet av material gör förstås mycket. SAKI använder sig bara av premium textilier, dun av hög kvalitet och 100 % äkta skinn.

Det finns ett brett spektrum av stilar och modeller i SAKIs kollektioner. Rockigt och tufft eller sober elegans med raka linjer? Bortsett från stilen har kläderna dock en sak gemensamt. Varje plagg som skapats håller en mycket hög kvalitet och är tänkt att användas för vardagsbruk flera säsonger framöver.


Dun eller läder?


Ja, det är den eviga frågan när man ska välja en jacka från SAKI. Självklart är det stilen som bestämmer men det lyxiga urvalet kan få även den mest rånackade läderfantasten att tvivla. Hittills har SAKI lanserat tre olika flaggskeppsserier: SAKI Sweden, RockAndBlue och STAND.

SAKI Sweden är stommen i företagets modeproduktion. Här står komfort och design högt i topp. Det är också här du hittar de läckra dunjackorna. Låt dig inte luras av den visuellt enkla designen. Det här är jackor som håller dig varm i de kallaste väder. Att de är figursydda innebär att de sitter extra snyggt på kroppen och håller värmen desto bättre. Med en fyllning som består av 90 % dun och 10 % fjäder kan du glömma allt vad frusna nätter vid busstationen heter.

RockAndBlue är förstås rock n’ roll inspirerade läderjackor för unga rebeller. Damjackorna är tillverkade i mjukt lammskinn som inte stramar åt mot kroppen. Herrjackorna har en rak och stilren design som fått sin inspiration från den klassiska bikerjackan. RockAndBlue har influenser från musikens värld och de urbana subkulturerna. Som klippt och skuret för en urban livsstil. Letar du efter något lite mer glam-rockigt? Kika på STAND. Utgångspunkten för jackorna är fortfarande läder, under ledning av kända designern Nellie Kamras. Fast snäppet mer sofistikerat.

Ta bort alla filter

SAKI

Sida 1 Av 1

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.