Black Friday: Upp till 70% rabatt | Shoppa rea nu
Black Friday: Upp till 70% rabatt | Shoppa rea nu
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

Gratis retur fram till den 16 januari 2023

Back

Salomon

Salomon grundades år 1947 i de franska alperna av Francois Salomon. Varumärket designar och säljer sportkläder och sportartiklar. Dess sortiment innehåller artiklar för skidåkning, löpning, cykling och mycket mer. Varumärket har däremot en förkärlek till just skidåkning och artiklar kring det.

Salomon gör miljömedvetna val i sin produktion och arbetar för att minimera dess skada på miljön. Utöver det arbetar de även för att ett miljövänligt tänk ska bli en naturlig del av människans vardag.

I klädväg säljer varumärket jackor, byxor, shorts, tröjor, t-shirts, strumpor, handskar, mössor samt kläder att använda som första lager och mellanlager. Bland kollektionerna finner du träningskläder både för nybörjaren och för den som har tränat och utövat sporter under en längre tid.

Salomon slog igenom i Sverige med sina produkter till utförsåkning men har nu ett utvidgat sortiment. Dess kollektioner finns att köpa både online och i befintliga butiker som t.ex. Stadium och Länna Sport. Varumärket har en innovativ och stilren design och samtliga kollektioner har hög prestanda. Salomon släpper årligen nya kläd-och sko kollektioner samt kollektioner med utrustning anpassad till bl.a. vistelse i terräng.

Varumärkets huvudkvarter ligger fortfarande i Frankrike och produkterna säljs i över 40 länder runtom i världen. Salomon är även indelat i ett flertal sektioner - Salomon freeski, Salomon running, Salomon racing och Salomon Nordic – vilket gör att du kan sortera och lättare finna det du letar efter.

Varumärket är även insatt i sociala medier och du kan läsa om och ta del av erbjudanden och kampanjer på dess sida på Facebook och Twitter.

Idag är Salomon en del av Adidas group.

filter

102 resultat

Sida 1 av 2

Nästa

Sida 1 av 2