FRI FRAKT ÖVER 499KR OCH FRIA RETURER T.O.M. 15/1 2019
0 SEK

Salomon (52)

Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

52 produkter funna

Salomon

Salomon grundades år 1947 i de franska alperna av Francois Salomon. Varumärket designar och säljer sportkläder och sportartiklar. Dess sortiment innehåller artiklar för skidåkning, löpning, cykling och mycket mer. Varumärket har däremot en förkärlek till just skidåkning och artiklar kring det.

Salomon gör miljömedvetna val i sin produktion och arbetar för att minimera dess skada på miljön. Utöver det arbetar de även för att ett miljövänligt tänk ska bli en naturlig del av människans vardag.

I klädväg säljer varumärket jackor, byxor, shorts, tröjor, t-shirts, strumpor, handskar, mössor samt kläder att använda som första lager och mellanlager. Bland kollektionerna finner du träningskläder både för nybörjaren och för den som har tränat och utövat sporter under en längre tid.

Salomon slog igenom i Sverige med sina produkter till utförsåkning men har nu ett utvidgat sortiment. Dess kollektioner finns att köpa både online och i befintliga butiker som t.ex. Stadium och Länna Sport. Varumärket har en innovativ och stilren design och samtliga kollektioner har hög prestanda. Salomon släpper årligen nya kläd-och sko kollektioner samt kollektioner med utrustning anpassad till bl.a. vistelse i terräng.

Varumärkets huvudkvarter ligger fortfarande i Frankrike och produkterna säljs i över 40 länder runtom i världen. Salomon är även indelat i ett flertal sektioner - Salomon freeski, Salomon running, Salomon racing och Salomon Nordic – vilket gör att du kan sortera och lättare finna det du letar efter.

Varumärket är även insatt i sociala medier och du kan läsa om och ta del av erbjudanden och kampanjer på dess sida på Facebook och Twitter.

Idag är Salomon en del av Adidas group.

filter

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Fria byten och returer t.o.m. 15/1 2019

Shoppa lokalt online

På Miinto shoppar du från lokala svenska butiker

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

70.000+ styles

Från mer än 7000 varumärken