Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Förlängd retur till den 15 jan. 2024 l Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Fri frakt över 499:-

Returnera fram till 15 januari

SALVATORE FERRAGAMO

På denna sida hittar du alla kläder från Salvatore Ferragamo. Vårt utbud är stort och det är bara för dig att dyka ner och börja utforska kläderna och accessoarerna som du ser här nedan. Hos oss på Miinto är det enkelt att shoppa, vilket gör det hela till ett sant nöje. Du skrollar enkelt ner på sidan och klickar upp de kläder du är intresserad av. Här slipper du stressen som man kan känna på stan. Du behöver inte heller ha koll på öppettider och liknande, eftersom vi alltid har öppet här.


Italienska modehuset Salvatore Ferragamo bjuder på innovativ design


Salvatore Ferragamo är ett italienskt modehus som har mycket gamla anor. Designern med samma namn gjorde sig känd speciellt för sina skor och särskilt sulorna. Designern introducerade bland annat platåsulan och kilklacken på marknaden, något som gjorde varumärket mycket populärt bland kändisar i början på 1920-talet. Till skillnad från de flesta stora modehusen och designerna i Italien, kommer inte Salvatore Ferragamo från regionen runt Milano, som annars är känd som Italiensk modemecka.

Varumärket och designern själv kommer från södra Italien, närmare bestämt Neapel. Staden är känd för sin vackra arkitektur, närheten till havet och den stora vulkanen Vesuvius, som kanske kan ha bidragit till inspirationen för designern. Även om modehuset till en början bara fokuserade på skor, erbjuds kunden idag många olika typer av klädesplagg. Allt från skor, scarfar till perfume, jackor och byxor.

Designen utmärker sig på ett unikt sätt där samspelet mellan formspråk, design, färg och form spelar en tydlig roll. Här har du helt enkelt en god chans att ruska upp i din garderob. Tänk på att man ofta inte behöver byta ut allt i garderoben bara för att den ska kännas som ny. Med lite nya fräscha klädesplagg kan du skapa nya kombinationer och outfits som väcker liv i gamla byxor, tröjor, klänningar och alla möjliga andra klädesplagg.


Shoppa Salvatore Ferragamo på Miinto i dag


Här på Miinto hittar du ett stort utbud och det är enkelt att hitta precis det du söker, eftersom du enkelt kan sortera bland kläderna. Använd vår funktion här nedan och välj en specifik storlek, färg eller prisnivå så blir du endast presenterad för kläder som matchar dina val. Det gör shoppingen rolig, enkel och effektiv. När man går runt i en av butikerna på stan kan en av de största utmaningarna vara att det är svårt att få en bra överblick över utbudet och vilka kläder som finns tillgängliga och i vilken storlek.

Det problemet finns inte när man shoppar online här hos oss på Miinto. När du använder sökfunktionen kan du enkelt ställa in din storlek. Du blir då bara presenterad för kläder i din egen storlek, vilket gör att du får en snabbt och tydlig överblick över vilka kläder som passar dig. Har du en budget att hålla dig till kan du använda prisfunktionen. Du väljer enkelt ett under och ett övre pris. Alla kläder som ligger utanför din prisram blir bortsorterade och det gör att det blir enkelt för dig att hålla dig till din budget oavsett hur liten eller stor den är.

När du har valt ut dina kläder,hittat matchande accessoarer och skor så¨är det bara att klicka hem alltihop sedan kan du luta dig tillbaka, vi sköter nämligen resten. Och du får dina varor snabbare än kvickt när du beställer från oss på Miinto.

Ta bort alla filter

Salvatore Ferragamo

Sida 1 Av 26

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.