Fri frakt vid köp över 499,- | Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR!
0 SEK

Samsøe & Samsøe (133)

Det danska varumärket Samsoe & Samsoe grundandes år 1991 av bröderna Klaus och Preben Samsoe. Samma år öppnade varumärket även in första butik, denna i Köpenhamn.

Varumärkets identitet grundar sig på en unik och igenkännbar design med inspiration från Skandinavien. Designen är framtagen på en grund av frihet och enkelhet. Samtliga kollektioner designas och tillverkas för att passa rådande trender samt för att fylla efterfrågan på marknaden. Varumärkets ambition och mål är att utveckla en attraktiv, marknadsorienterad och internationell design med influenser från den skandinaviska designen och dess traditioner. I dagsläget erbjuder varumärket sina kunder kollektioner fyllda med härliga produkter som bl.a. kläder, skor och accessoarer. Samtliga produkter finns för både män och kvinnor.

Med sitt koncept och sin design strävar Samsoe & Samsoe efter att bli ledande inom sitt område samt efter att ständigt utvecklas och nå framåt. Med sin redan stora framgång är varumärket Samsoe & Samsoe idag känt som ett lyckat och progressivt varumärke här i Skandinavien, ett varumärke som promotar modern design på en internationell marknad. Samsoe & Samsoe återspeglar personlighet, identitet, kreativitet, innovation och kvalitet. Några av de drivande krafterna bakom varumärket är just frihetskänslan och den demokratiska ansatsen vad gäller designen.

År 2000 togs varumärket över av Peter Sextus och Per Ulrik Andersen. Fyra år senare, närmare bestämt år 2004, lanserades varumärkets första kollektion med kläder och produkter för kvinnor. År 2008 kom den första sko-kollektionen att lanseras och bara ett år senare öppnades den första butiken utanför Danmark vilket var här i Sverige, närmare bestämt i Malmö. 

Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

133 produkter funna
filter

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Fria byten och returer inom 14 dagar

Shoppa lokalt online

På Miinto visar vi upp mode från över 200 klädbutiker

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

+70.000 styles

Från mer än 2.000 varumärken