Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

SAND

Sofistikerade modeplagg i klassiska snitt men ändå med en stor dos av nytänkande och lekfullhet – ja genom att kombinera de delarna så får man varumärket SAND. Och det är ingen tillfällighet att det återigen är en dansk duo som står bakom det här sofistikerade modevarumärket.

Dansk modedesign har gjort sig ett namn världen över för dess stilrena men ändå banbrytande design och SAND är inget undantag. Varumärket grundades år 1981 av paret Lene och Søren Sandy. Utöver ett partnerskap delade de även en stor passion för skapande i alla dess former och hade en särskild förkärlek för textilier och de detaljer man med enkla medel kan lyckas skapa på de även de enklaste plaggen.


En innovativ kraft i modebranschen


Tre ord som symboliserar SAND som varumärke är tidlös design, innovation och passion. Grundarna har en stark tilltro till att allt man gör måste göras med en stor dos passion. Resultatet må bli bra utan passion i hantverket men för att lyckas bibehålla långsiktiga resultat och leverera design som återupprepade gånger ska överraska och tilltala sina kunder krävs en stor dos passion i sitt arbete.

SAND strävar ständigt efter att vara en innovativ kraft i modebranschen och man har ett tydligt hållbarhetsfokus där varumärket vill vara en röst för hållbart mode i en värld av fast fashion. Ett plagg ifrån SAND ska kunna bäras i många år och även ärvas vidare i nya generationer. Om man inte ständigt utvecklas som varumärke så kommer man stagnera och försvinna ibland det stora konkurrensutbudet och SAND tar sin innovativa del på stort allvar när det kommer till att aldrig fasta utan ständigt vara i rörelse emot nya lösningar.


Tydlig och tidlös design


Ett plagg ifrån SAND har en tydlig design men är ändå formgivna i en tidlös design som attraherar en bred målgrupp och ett brett åldersspann. SANDs kollektioner är noga utstuderade och grundarna är måna om att välja material som är smickrande för den kvinnliga kroppen och är experter i sin bransch på att placera sömmar där plagget framhäver din siluett som allra bäst.


Sydda efter att vara smickrande för kvinnokroppen


I SANDs kollektioner är allt noga utstuderade för att passa olika typer utav kvinnokroppar. Några utav SANDs signaturplagg är dess klänningar, blusar och kjolar i naturnära färger med en design som passar in i de allra flesta garderober. SANDs huvudfärger går i naturnära toner men du kan även finna plagg för en färgstarkare look. Vad som är utmärkande för samtliga SANDs plagg är dess oklanderliga kvalité och känsla av lyx.

I SANDs kollektioner ser man tydliga influenser ifrån ett somrigt Italien blandat med de raka och fina linjerna som återfinns i skandinavisk design. Plaggen kan bäras till vardags som till fest och är ett varumärke som du med fördel kan bygga din basgarderob ifrån tack vare dess mångsidighet och smickrande färgtoner.

Vi på Miinto är mycket glada att SAND finns med oss och har svårt att bara välja ut en favorit ibland deras många kollektioner! Om du söker efter en viss färg eller storlek – dra nytta av vårt sorteringsverktyg som hjälper dig att komma rätt direkt.

Ta bort alla filter

SAND

Sida 1 Av 1

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.