Fri frakt vid köp över 499,- | Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR!
0 SEK

SAND (75)

Passion, innovation och tidlös design är nyckelord som karaktäriserar och symboliserar det danska klädmärket Sand. Varumärket grundades år 1981 av Lene och Søren Sandy som tillsammans delade en passion och talang för stil, detaljer och passform. I Sands kollektioner är allt noga genomtänkt, allt från vilka material som smickrar kroppen bäst till hur sömnaden i detaljerna på bästa sätt förmedlar plaggets karaktär. Plaggen är tidlösa, eleganta och klassiska samtidigt som funktion, trend och lekfulla silhuetter sätts i fokus och följer modets utveckling. Gemensamt för alla plagg är dock den oklanderliga kvaliteten och den väl genomtänkta passformen, vilket gör att plaggen håller länge och kan följa med dig genom livets olika skeden.

Sand kombinerar Italiens glamourösa, svala, självsäkra stil med Skandinaviens kultur av hantverk, enkelhet och funktion. Det gör att stilen för plaggen får flera olika influenser och därför blir gångbara i alla situationer. Kollektioner täcker alla aspekter av livet, med allt från avslappnade, stilrena plagg för dagen till eleganta, dramatiska plagg för kvällen.

Idag har märket alltså 30 år på nacken och är mer framgångsrikt än någonsin. Den brinnande passionen för stil och mode hos grundarna har växt sig till att bli en trygg och stabil grund för modeskapande som bärs av stilmedvetna människor med känsla för kvalitet. Sands karaktäristiska tidlösa stil med känsla för detaljer och passform har blivit ett självklart val på den internationella modemarknaden för män och kvinnor världen över.

Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

75 produkter funna
filter

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Fria byten och returer inom 14 dagar

Shoppa lokalt online

På Miinto visar vi upp mode från över 200 klädbutiker

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

+70.000 styles

Från mer än 2.000 varumärken