Få 15% EXTRA rabatt på rean med koden: EXTRA15
Få 15% EXTRA rabatt på rean med koden: EXTRA15
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Back

Saucony

Saucony är ett märke som kommer från USA och här får du löparskor som får dig att sväva fram. Det är nämligen kvaliteten på skorna som är avgörande för hur bra du kan springa och även för bekvämligheten. Och här är Saucony ett utmärkt val. Att träna är viktigt och ett bra sätt att röra på sig, är att springa en runda i natursköna omgivelser. När du ska ut och löpa en runda behöver du bra skor som stabiliserar din fot och ger ett bra fotfäste – Saucony blir då ditt självklara val.

Du behöver inte ge avkall på snygg och trendig design bara för att du behöver riktigt bra skor, i alla fall inte om du satsar på ett par skor från Saucony. Här får du skor som kombinerar toppkvalite med trendig och minimalistisk design i en unik harmoni.

Ta lite tid för dig själv och shoppa loss här på Miinto

Här hos oss på Miinto hittar du ett stort urval av skor från Saucony och du kan enkelt hitta det du söker genom att använda vår sökfunktion här på sidan. Välj enkelt en favoritfärg eller en specifik storlek, sidan uppdateras och sorteras efter de val du har gjort. Det gör att du kan shoppa effektivt och smidigt. Du har kanske en budget som du behöver hålla dig till och då kan du även ta hjälp av sökfunktionen.

Du kan sortera sökresultaten efter olika prisnivåer. Välj ett övre och ett undre pris för att bara se skor som ligger inom den prisramen som du har valt. Det gör att du ska shoppa i lugn och ro, utan att behöva vara orolig över att du ska överstiga din budget.

Toppkvalitet från Saucony

Med ett par skor från Saucony får du hög kvalitet och cool design utan att du behöver tömma hela spargrisen. Märket fokuserar på kvalite och design till bra priser som passar alla. Och här på Miinto kan du shoppa Saucony när som helst – vi har nämligen alltid öppet. Det passar dig som vill kunna shoppa när du har tid och lust i stället för att behöva anpassa dig till butikernas öppettider på stan. Du kan till och med sitta hemma i soffan, på bussen till träningen eller på tåget på väg hem från jobbet och shoppa.

Surfa in på Miinto från alla dina enheter och shoppa loss. Välj bland massor med olika märken och klädesplagg, accessoarer och skor. Du klickar enkelt hem dina nya favoriter och sedan är det bara att vänta på att få hem dem. Vi lovar att vi skickar fortare än kvickt.

Shopping ska vara roligt tycker vi här på Miinto, därför har vi anpassat sidan så du enkelt kan skrolla ner och se alla varor från märket Saucony på en och samma sida. Använd sökfunktionen för att sortera sökresultat och gör shoppingen smidigt och enkel. Välkommen till Miinto.

filter

656 resultat

  • 1
  • 2
  • 7

Sida 1 av 7

Nästa
  • 1
  • 2
  • 7

Sida 1 av 7