Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och Smidig retur

Fri frakt över 499:-

Enkel retur inom 14 dagar

SCOTCH & SODA

Scotch & Soda är holländska och säljer kläder & jeans sedan 80-talet i Amsterdam. Scotch & Soda designar kläder och produkter för både män, kvinnor och barn.

Scotch & Soda arbetar för att kunna ge sina kunder härliga klädesplagg som passar alla individer. De arbetar hårt för att producera produkter som kunderna älskar att bära. Varumärkets produkter är således av hög kvalitet och är prydda med detaljer. Scotch & Soda finner inspiration världen över och i en del produkter ger en vintage-känsla. Förutom kläder säljer varumärket idag även accessoarer och andra produkter som bl.a. parfymer. Varumärket är på många sätt och vis ett klassiskt sådant men ligger ständigt i framkant när det kommer till att erbjuda marknaden trendiga kläder och produkter av hög kvalitet. Scotch & Soda försöker även att hålla en rimlig prisnivå på sina varor.

Varumärkets produkter går bra att kombinera efter humör, tillfälle och stil. Varumärket följer diverse trender och stilar men vågar även lägga till sin egen stil och twist på produkterna. Detta gör också att samtliga kollektioner når ut till en bred målgrupp.

Varumärket tog sig efter sitt grundande snabbt in på marknaden och efter dess nystart år 2001 kom det att synas ännu mer. Idag säljs Scotch & Soda i ett flertal länder världen över, i över 30 egna butiker och i hos fler tusen återförsäljare. Varumärkets produkter syns ofta på kändisar och även i en del modereportage i kända tidningar, t.ex. ELLE, Marie Claire, Glamour och Jackie.

Ta bort alla filter

Scotch & Soda

Sida 1 Av 5

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.