EXTRAORDINÄR REA - Spara upp till 60% | Handla extraordinära erbjudanden direkt från lokala butiker 

REA - Spara upp till 60%

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR!
Korg
0

Din kundvagn är tom

Scotch & Soda (26)

Scotch & Soda är holländska och säljer kläder & jeans sedan 80-talet i Amsterdam. Scotch & Soda designar kläder och produkter för både män, kvinnor och barn.

Scotch & Soda arbetar för att kunna ge sina kunder härliga klädesplagg som passar alla individer. De arbetar hårt för att producera produkter som kunderna älskar att bära. Varumärkets produkter är således av hög kvalitet och är prydda med detaljer. Scotch & Soda finner inspiration världen över och i en del produkter ger en vintage-känsla. Förutom kläder säljer varumärket idag även accessoarer och andra produkter som bl.a. parfymer. Varumärket är på många sätt och vis ett klassiskt sådant men ligger ständigt i framkant när det kommer till att erbjuda marknaden trendiga kläder och produkter av hög kvalitet. Scotch & Soda försöker även att hålla en rimlig prisnivå på sina varor.

Varumärkets produkter går bra att kombinera efter humör, tillfälle och stil. Varumärket följer diverse trender och stilar men vågar även lägga till sin egen stil och twist på produkterna. Detta gör också att samtliga kollektioner når ut till en bred målgrupp.

Varumärket tog sig efter sitt grundande snabbt in på marknaden och efter dess nystart år 2001 kom det att synas ännu mer. Idag säljs Scotch & Soda i ett flertal länder världen över, i över 30 egna butiker och i hos fler tusen återförsäljare. Varumärkets produkter syns ofta på kändisar och även i en del modereportage i kända tidningar, t.ex. ELLE, Marie Claire, Glamour och Jackie.

 

Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

26 produkter funna
filter

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Om du inte är nöjd kan du returnera utan kostnad

Fristående modebutiker

På Miinto samlar vi mode från mer än 900+ modebutiker i Europa

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

+120.000 styles

Från mer än 2.500 varumärken