Förlängd retur till den 15 jan. 2024

Förlängd retur till den 15 jan. 2024

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och Förlängd retur till den 15 jan. 2024

Fri frakt över 499:-

Returnera fram till 15 januari

SEBAGO

Varumärket Sebago grundades år 1946 av Daniel J Wellehan, Sr William Beaudoin och Joseph Cordeau. Den första sko de kom att designa och tillverka var en handgjord loafer och var designar efter den populära mockasinen som bars av indianerna. Redan två år efter varumärkets grundande tillverkade och började det sälja den sko som kom att bära på varumärkets genombrott, en sko i läder.

Varumärket etablerade sig ganska snabbt på marknaden och dess namn blev sakta men säkert väl känt bland dess kunder. Under 1950-talet låg varumärkets styrka på skor för privatpersoner och redan här hade Sebago beställningar på över 2000 skor per dag. På 1960-talet började Sebago att ta sig in på den internationella marknaden, detta till följd av att Sr Francisco Gaudier beställde ett par skor till Schweiz. Under dessa år fick varumärket bl.a. delta i en stor utställning i Paris och det designade även sina första loafrars för kvinnor.

Under 1970-talet lanserades varumärkets första sko för båtlivet som fick namnet Docksides. Här lanserade varumärket även sina första maskinsydda skor. På 1980-talet blev Sebago det första varumärket att sponsra en båt i ett race i USA och blev även leverantörer till det amerikanska seglar laget. Denna typ av sponsring fortsatte även under 1990-talet.

Idag fortsätter varumärket att lansera nya typer av skor som finns hos återförsäljare i över 85 länder. Sebago fortsätter att expandera och fortsätter att vara måna om sina kunder och strävar ständigt efter att ligga i framkant på marknaden. 

Ta bort alla filter

Sebago

Sida 1 Av 6

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.