Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och Smidig retur

Fri frakt över 499:-

Enkel retur inom 14 dagar

SEE BY CHLOÉ

See By Chloé är ett av de mest trendande modehusen på marknaden, med sin tidlösa design och innovativa twist. Det är inte svårt att gissa vilket större modehus som See By Chloé fötts ifrån och varifrån de hämtar sin inspiration – Chloé naturligtvis. See By Chloé, som är ett mer prisvänligt alternativ och också skapat för den yngre publiken, har nått extremt stora framgångar sedan lansering. På Miinto hittar du ett stort urval av kläder, skor, accessoarer och annat från See By Chloé – förhoppningsvis är det allt du någonsin letat efter!


Fixa stilen med See By Chloé


Oavsett vilken look of the day du är ute efter, kommer See By Chloé hjälpa dig dit. Pigga upp en grå outfit med en av See By Chloés signaturväskor i läder – Hana väskan. Pulsa runt i snön med deras vinterboots med eller utan päls, eller matcha jeansen med ett par loafers i skinn på vårkanten. För alla säsonger och för tillfällen så har See By Chloé en ledande position på marknaden med sina högkvalitativa kollektioner som tilltalar alla. Medan storasyster Chloé fokuserar mer på Haute Couture, så finns See By Chloé där som ett prisvärt och mer användarvänligt alternativ utan att för den sakens skull tumma på vare sig design eller kvalitet.

Fashion on the edge – våga mer, uttryck dig genom din stil och uppdatera garderoben med moderiktiga plagg från See By Chloé där det finns något för alla. Från lite tuffare plagg i skinn och jeanstyg, till mjukt stickade tröjor, blommönstrade klänningar, skira blusar, till avslappnade collegetröjor med tryck på. Här finns också skor för alla säsonger – espadrillos med och utan klack, sneakers, snöboots, loafers, klackar, you name it. Tanken är att erbjuda ett brett sortiment, dessutom kan Miinto skryta med att det ofta finns plagg och accessoarer till bättre priser än vad du hittar någon annanstans. Leta också pärlor bland äldre kollektioner och stick ut från mängden.


Chloé genom tiderna.


För att förstå var See By Chloé kommer ifrån, måste man förstå var det äldre syskonet Chloé härstammar ifrån. Chloé föddes i Frankrike 1952 och fick sitt namn efter grundaren Gaby Aghion´s goda vän Chloé, som hon älskade att klä i sin design. Chloé är kända för sina ready-to-wear plagg, ofta med en liten bohemisk touch, som älskas av kändisar världen över. När man ändå pratar kändisar, så har Chloé avlat fram riktiga kändis-designers ur sitt stall – både Karl Lagerfeldt och Stella McCartney har arbetat hos Chloé, för att sedan skapa succékarriärer själva med sina egna märken. Ständigt nyskapande, och med en närvaro i den moderna, sofistikerade kvinnan återspeglas Chloés alla kollektioner i samtiden, samtidigt som den alltid håller sig tidlös.

En av deras största succéer någonsin blev deras Paddington bag – en bohemliknande väska med hänglås på, som har plats för hela livet. Chloé sålde 8 000 väskor innan de ens kommit ut i affärerna. En annan succé är såklart deras Susannah boots – cowboyliknande boots med nitar som aldrig verkar minska i popularitet.


See By Chloé – en pigg syster


See By Chloé har alltså mycket att inspireras av, och den bohemiska feminina siluetten har följt med i See By Chloés designs, även om de vill marknadsföra sig själva som ett yngre, hippare märke, så ser man klart och tydligt att det är mer än bara namnet de har gemensamt.

2001 grundades See By Chloé och även om det finns många likheter mellan dem och Chloé, som att båda är franska lyxmärken, så finns det en del som skiljer dem åt. See By Chloé´s fokus ligger på att plaggen och accessoarerna ska kunna köpas direkt, de ska vara tillgängliga hos många återförsäljare och på nätet, medan Chloé har fokuserat mer på att kvalitet tar tid och ska inte finnas tillgängligt för alla på en gång. Priset är självklart också en bidragande faktor – även om båda märkena anses vara lyxvaror, ligger ändå Chloé´s prislapp högre än See By Chloés, vilket gör det senare nämnda till ett bra prisvärt alternativ när man vill bära lyx. Vardagslyx åt den yngre publiken helt enkelt.

På Miinto hittar du ett brett sortiment av See By Chloé och förhoppningsvis hittar du precis det du letat efter. Vi samarbetar med över 2 000 butiker som alla bidrar med sitt unika sortiment. Tack vare dem kan vi hålla en hög kvalitet på utbudet. Miinto fungerar som en marknadsplats, där små butiker runt om i Europa erbjuder sitt sortiment via vår plattform. På det sättet slipper de allt tråkigt administrativt, och kan fokusera på kundbiten. Vi sköter det mesta med Miintos personal nämligen.


Trygg shopping på Miinto


På Miinto erbjuder vi många olika kontaktvägar, fraktsätt och betalalternativ – allt för att du som kund ska känna dig trygg i ditt köp. Har du till exempel frågor om vilken klänning som passar till ett speciellt tillfälle, får du gärna fråga oss i chatten och be oss om smakråd. Är du osäker på någonting som rör ditt köp kanske du i stället vill ringa oss? Du får gärna mejla också om du känner att du vill följa ditt ärende skriftligen. Vi finns där på ett eller annat sätt, du som kund kommer alltid först i våra ögon, du kan lita på att vi alltid gör vårt bästa för dig.

Välkommen att shoppa loss på Miinto, där du inte bara kan botanisera i vårt breda See By Chloé sortiment – frossa i andra märken som ACNE studios, Balenciaga, Louis Vuitton Vintage, Cartier, Moncler, Ganni och Eytys. Allt till din garderob hittar du här, det spelar ingen roll om det är en särskild väska du söker, en galaklänning till julfesten, ett par sköna sneakers att glida runt i eller en hoodie med tryck. På Miinto hittar du allt du behöver – och lite till.

Ta bort alla filter

See by Chloé

Sida 1 Av 8

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.