Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Förlängd retur till den 15 jan. 2024 l Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Fri frakt över 499:-

Returnera fram till 15 januari

SEIKO

Letar du efter ett nytt armbandsur har du kommit till rätt sida, här hittar du alla våra armbandsur från Seiko. Här på Miinto och erbjuder vi ett stort utbud av klockor från Seiko till både män och kvinnor. Seiko är ett varumärke som startades 1881 av Kintaro Hattori. Märket har fått stor internationell framgång och tillhör eliten inom design och produktion av armbandsur till kvinnor och män. Här får du helt enkelt kvalitet för vartenda öre.


Hitta din nya klocka från Seiko redan idag


Är du ute efter ett armbandsur i stilren design som lyfter hela din outfit till nya höjder kan du enkelt satsa på ett armbandsur från Seiko. Det kan vara svårt att välja mellan ett armbandsur i silverfärgad metall eller svart läderrem. Men du kan tänka som så att om du ofta går i mörkare toner kan det vara en bra idé att satsa på ett armbandsur i metall eftersom det bryter av och skapar en cool och urban kontrast till din outfit.

Om du snarare går i färgglada kläder och vill ha ett armbandsur som passar alla dina outfits kan du satsa på ett armbandsur med svart läderrem. Seiko har ett stort utbud av klockor till både män och kvinnor och vi på Miinto är stolta över att kunna representera ett stort utbud på vår plattform.


Shoppa på Miinto


Minto startades 2009 av två vänner som ville förbättra shoppingupplevelsen för alla konsumenter på marknaden. Vi på Miinto och gör det möjligt för alla konsumenter att shoppa märken från världens alla hörn oavsett var de befinner sig. Det två vännerna Konrad och Mike skapade Miinto och till en början fanns plattformen endast på den danska marknaden. Idag, över 10 år senare, hittar man Miinto på över 14 olika marknader runt om i världen. Och vår ambition är att växa ännu mer.

Vi strävar efter att erbjuda märken i alla prisklasser. Allt från internationella, stora märken och modehus till mindre och unika lokala märken. Genom att erbjuda en stor variation av olika märken kan vi vara säkra på att alla våra kunder kan hitta någonting som passar dem. Om du är på jakt efter lyxiga märken och aldrig nöjer dig med något som inte är det allra bästa, kan du enkelt satsa på Seiko. Då får du klockarmband och klocka i högsta kvalitet. På samma sätt hittar du även accessoarer, skor och kläder i en lägre prisklass för dig som har en stramare budget.


Botanisera i vårt stora utbud


Vårt stora utbud av kläder, accessoarer och skor gör att det kan bli svårt att gå igenom alla sidor med produkter. Det har vi löst genom att introducera en smart sökfunktion. Med vår sökfunktion på sidan kan du enkelt välja en färg, en storlek eller en prisnivå som passar dig och din budget. På det viset behöver aldrig oroa dig för att överstiger din budget när du shoppar loss här hos oss på Miinto.

Vi strävar efter att skapa en rolig och effektiv shoppingupplevelse för dig som kund och genom att använda sökfunktionen blir du endast presenterad av produkter som verkligen lever upp till dina önskemål och krav. Vi handplockar de märken vi samarbetar med och därför är vi stolta över att kunna erbjuda ett utbud som är mycket stort och som lever upp till det krav som vi ställer här på Miinto. På samma sätt kan du som konsument alltid vara säker på att du får kvalitet för dina pengar.


Vi är miljömedvetna på Miinto


Eftersom vi på Miinto är en del av klädindustrin tycker vi att det är viktigt att vi drar vårt strå till stacken för att bekämpa de klimatförändringar som vi alla är medvetna om. Klimatförändringarna blir ett allt större problem här i världen och klädindustrin är en av bovarna i dramat. Det är särskilt den så kallade överproduktionen som är ett stort problem. Eftersom många klädesproducenter tillverkar flera upplagor av varje klädesplagg som ska kunna ligga på lager i de fysiska butikerna, uppstår en överproduktion av kläder, accessoarer och skor.

Genom att shoppa här hos oss på Miinto kan du bidra till att minska överproduktionen av kläder, skor och accessoarer. Eftersom vi på Miinto inte har några butiker uppstår ingen överproduktion när du shoppar här. Hos oss shoppar du istället direkt från de butiker där kläderna, accessoarerna såsom klockor från Seiko och skor redan är producerade.

Vår plattform når du enkelt från alla dina enheter så oavsett om du ligger på soffan hemma i din bostad, sitter på bussen på väg till arbetet eller befinner dig någon helt annanstans kan du alltid shoppa loss här hos oss på Miinto. Enklare än så kan shoppingupplevelse nästan inte bli.


Klicka hem nya favoriter


Om du väljer att investera i en klocka från Seiko får du kvalitet ända ut i fingertopparna och du kan vara säker på att din klocka kommer hålla i många år framöver. Samtidigt är en klocka från Seiko ett bra presenttips till dig som ska gå på en konfirmation, födelsedag eller annat firande av nära och kära.

Du kan enkelt scrolla ner här på sidan och botanisera runt bland produkterna. Vi har samlat alla klockor från Seiko på en och samma sida vilket gör att shoppingupplevelsen blir enkel och smidig för dig som kund. Du slipper helt enkelt att klicka dig fram och tillbaka mellan olika sidor för att hitta just den klocka som du är ute efter. Scrolla enkelt ner här på sidan och bli presenterad för vårt stora utbud av klockor från Seiko.

En klocka är en perfekt accessoar för både män och kvinnor som vill skapa en mer elegant outfit eller kanske skapa mer bohemisk utstrålning. Allt beror på din outfit och vilken klocka du väljer att kombinera din outfit med. Du kan enkelt kombinera din klocka tillsammans med andra accessoarer och skapa en helt annan utstrålning om det är det du önskar. Låt helt enkelt accessoarerna binda ihop dina olika delar i din outfit och skapa ett helhetsintryck som representerar dig, din identitet och personlighet.

Välkommen till oss på Miinto – en plattform med tusentals märken och produkter som passar just dig och din personliga stil. Den enda du behöver göra är att klicka hem dina nya favoriter och fräscha upp din garderob inför kommande säsong.

Ta bort alla filter

Seiko

Sida 1 Av 1

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.