Fri frakt vid köp över 499,- | Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR!
0 SEK

Selected Femme (646)

Selected Femme grundades år 1997. Selected Femme står för hur du vill klä dig just idag. Dess stil är enkel och rå och låter dig således utrycka din egen stil och personlighet. Varumärkets vision är att låta sina kunder få finna mod att uttrycka och finna sin egen personlighet.


Selected Femme står som typ för en stark storstadstjej som har ett tycke och öga för mode. Selected Femme-kvinnan har en garderob fylld av kontraster mellan sofistikerade och lockande klädesplagg. Höga kvaliteter och iögonfallande detaljer är några få av de aspekter som ger den unika och lyxiga känslan hos Selected Femme.

Varumärket Selected Femme innehåller två delar; Femme och Femme Jeans. Samtliga erbjuder sex kollektioner per år. Femme består av en blandning av high fashion och med glamorösa klädesplagg. Siluetten har en feminin essens som är både enkel och något mer djärv, detta med skarpa och utmanande detaljer. Femme innehåller både en skarp skräddarsydd look, en härlig blandning av trendigt stickade klädesplagg och vardagliga kläder med en känsla av lyx.

Femme Jeans utgörs av en mer tillbakadragen look med en känsla av rock n’ roll. Dessa kollektioner har en något vassare look och tas fram med hjälp av material och tyger med en tvättad och använd känsla. Klädesplaggen är även prydda med diverse häftiga detaljer.

Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

646 produkter funna
filter

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Fria byten och returer inom 14 dagar

Shoppa lokalt online

På Miinto visar vi upp mode från över 200 klädbutiker

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

+70.000 styles

Från mer än 2.000 varumärken