Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och Smidig retur

Fri frakt över 499:-

Enkel retur inom 14 dagar

SKECHERS

Skechers tillverkar skor av hög kvalitet för trendsäkra män, kvinnor och barn. Letar du efter skor som kombinerar design och komfort på ett smart sätt? Då har du hamnat rätt. Skechers är ett prisbelönat amerikanskt varumärke som säljer högtrendiga loafers, sneakers, sandaler och boots som håller säsong efter säsong.

Från början tillverkade Skechers praktiska arbetsskor och skateboard sneakers. Märket grundades i Kalifornien år 1992 av Robert och Michael Greenberg. Michael hade tidigare erfarenhet av footwear-branschen från att ha jobbat som distributör åt Dr. Martens. Pappa Robert Greenberg var ägare till den populära skotillverkaren LA Gear. I takt med att märket växte sig starkt på den amerikanska marknaden började man också att bredda sina kollektioner. Idag är Skechers ett internationellt varumärke som säljer sportiga skor för män, kvinnor och barn. Genom åren har man arbetat med en rad kändisar inom film-, musik- och sportvärlden. Skechers-ambassadörer är bland annat friidrottsstjärnan David Ortiz och tidigare världsmästaren i boxning Sugar Ray Leonard. Bara i Norden har Skechers ett 30-tal konceptbutiker. Totalt säljer man skor till över 70 länder. Skechers är idag USA:s näst största skotillverkare, både på hemmaplan och internationellt.


Med fokus på funktionalitet


Sandaler eller sneakers? Boots eller loafers? Hos Skechers hittar du över 3000 olika modeller skor för vardagsbruk. Utbudet av finskor är dock begränsat. Här sätter man fokus på funktionalitet i form av en sportig vardagssko som tål det mesta. Kvalitén är förstås hög. Man arbetar i första hand med elastiska material som anpassar sig efter fotens form och storlek. Den inbyggda sulan i många av Skechers modeller ger stöd och höjer känslan av komfort ännu mer. Det luftiga resårtyget i deras loafers låter fötterna andas även under varma sommardagar. Designen är trendig och avslappnad. Matcha dina loafers från Skechers senaste kollektion med favoritjeansen eller en härlig sommarbyxa. Sandalerna passar både för strandliv och storstadspromenader tack vare den tjocka gummisulan. Deras sneakers har en unik Air-Cooled Memory Foam innersula som vårdar och är stötdämpande. Passar underbart ihop med byxa eller kjol.


Skechers för vardag och sport


Skechers tillverkar både moderna fritidsskor och funktionella performance-skor för löpning, fitness, och andra former av inomhus- och utomhusträning. På senare tid har man också lanserat en egen kollektion med golfskor. Det här är high-tech footwear med patenterad teknologi som till exempel den unika Memory Foam-sulan. Sortimentet är enormt med skor i alla möjliga modeller och utföranden. Välj bland enfärgade skor som passar både till vardags och träning, läckert mönstrade sneakers, eleganta loafers i klassiska färger, rejäla hikingskor som också funkar bra i storstan, bekväma sandaler för långa promenader och coola stövletter som passar både till kjol och jeansbyxa. Färgerna är trendiga och lekfulla med toner som går från grönt till blått, gult, rosa och svart. Det här är streetwear när den är som bäst. Skechers designar funktionella modeskor för män, kvinnor och barn med mycket attityd.


Vår historia på Miinto


Miintos historia börjar långt innan 2009, då plattformen ser dagens ljus. De två vännerna Konrad och Mike vill ha fler shoppingmöjligheter – de är uppvuxna på en mindre ort i Danmark. Eftersom de båda var modeintresserade och hade lust att köpa kläder, skor accessoarer gick det ofta runt och försökte hitta de saker som de ville ha på den lilla orten – men det gick inte. De skapade därför en plattform med en önskan om att den skulle kunna hjälpa alla personer, oavsett var man bor, att köpa precis de produkter som man vill ha. Miinto skulle komma att förändra hela köpmönstret inom klädbranschen. På plattformen kan du shoppa kläder från fysiska butiker online och samtidigt stötta de fysiska butikerna.

Miinto är en stor plattform med flera tusentals märken. Vi erbjuder kläder, skor och accessoarer i en hel uppsjö av olika former och modeller. Vi har en stor, bred portfölj av olika märken som vi samarbetar med. För oss är det viktigt att vi alltid har en bred variation när det kommer till märken eftersom vi då kan säkra att det finns någonting för alla plånböcker hos oss. Vi är helt enkelt inte ute efter att skapa en plattform endast med lyxmärken. Istället vill se ha en stor variation bland våra märken såsom Skechers – så att alla kunder kan vara säkra på att de hittar någonting som de tycker om och samtidigt som passar deras plånbok.


Vad sägs om handplockade märken som Skechers?


Vi på Miinto har varit med och handplockat de märken som vi samarbetar med och därför kan vi stolt säga att vi är säkra på att det finns märken för alla typer av klädstilar och budgetar. Det gör inte bara att alla kunder kan hitta någonting att fylla garderoben med inför kommande säsong, utan även att du som kund får en stor valmöjlighet att köpa kläder, skor och accessoarer som representerar dig och din personlighet. Du får helt enkelt möjlighet att uttrycka din personliga identitet genom din klädstil.

Klimatförändringarna är ett ständigt hot mot vår planet och det samhälle som vi människor lever i. Vi är alla medvetna om de klimatförändringar som ständigt förvärras och klädbranschen är en bov i dramat. Det är framför allt överproduktionen inom klädbranschen som ställer till med problem. När du shoppar på Miinto handlar du kläder och kollektioner som redan finns i fysiska butiker, därför bidrar du till att minska överproduktionen när du shoppar från Skechers här på Miinto.


Vi växer


Idag finns vi på Miinto i över 14 olika länder och vår ambition är att växa ännu mer. För oss är det viktigt att vi kan ge möjlighet för alla personer att shoppa just de kläder, skor och accessoarer som de vill ha från Skechers och andra märken – oavsett var de bor någonstans.

Välkommen att shoppa loss nyheter från Skechers här hos oss på Miinto. Ta dig god tid att scrolla ner på sidan om du vill hitta några nya favoriter till din garderob inför kommande säsong. Få motivationen i topp och vakna med ett leende när du går bort till din garderob och ska klä på dig. Starta dagen på ett bra sätt med fräscha nyheter i din garderob.

Ta bort alla filter

Skechers

Sida 1 Av 13

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.