Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och alltid fri retur
Få 15% EXTRA rabatt på rean med koden: EXTRA15
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Back

Soaked in Luxury

Vad som började som en liten butik i Danmark har nu blivit ett välkänt och älskat varumärke i hela Skandinavien men det har också etablerat sig som ett eftertraktat varumärke även i andra delar utav världen.

Hos det danska varumärke Soaked in Luxury handlar mode om att ha kul, att stärka och inspirera varandra samtidigt som man tar livet lite med en klackspark. Sättet som de själva önskar att inspirera andra är genom sitt skapande med stora detaljer och iögonfallande print, alltid i olika färger som gör det möjlig för dig att skapa ditt eget, feminina uttryck med plagg ifrån Soaked in Luxury.

Soaked in Luxury har 5 ledord

Trendigt - de vågar följa trenderna inom modebranschen genom att leverera rätt produkt i rätt tid.

Vibrerande - de vill vara lekfulla, roliga och levande i sina färgval, färgkombinationer och prints. Att blanda olika mönster är vanligt förekommande hos kollektioner ifrån Soaked in Luxury.

Lyx in i minsta detalj - hos Soaked in Luxury lägger man stor vikt vid visuella detaljer som skapar ett mervärde för varje produkt, och får dem att sticka ut ifrån mängden som skapar en unik Soaked in Luxury look.

Enkel - deras produkter är gjorda för kvinnor och de olika kvinnliga formerna. Soaked in Luxury är ett go-to varumärke när du vill känna dig bekväm och vill känna dig som dig själv i kläderna du bär.

Feminin - en kvinna känner sig sensuell, stark och vacker i Soaked in Luxurys kläder, tack vare dess flirtiga detaljer, deras utmärkande prints samt deras unika siluetter.

Produkter av högsta kvalité

Kanske det bästa av allt?

Produkterna tillverkas av material i högsta kvalité – men till överkomliga priser. Och det är just precis det som Soaked in Luxury har byggt sin grundfilosofi på med stöd utav ovan 5 led ord – alla ska ha råd att köpa sig flera lyxiga plagg eller fina accessoar ifrån varumärket. Det ska inte behöva kosta skjortan att uppdatera din garderob med lyxiga plagg som andas kvalité. Det har Soaked in Luxury tagit fasta på och gjort till en möjlighet. Hos Soaked in Luxury kommer du att kunna hitta allt ifrån klänningen till midsommarfesten till byxan eller kjolen för den perfekta kontorsoutfiten. Om du gillar varumärken som Vila och Saint Tropez är vi helt övertygade om att du även kommer att hitta något hos Soaked in Luxury som kommer att falla dig i smaken.

Kollektioner som är enkla att kombinera med varandra

Soaked in Luxury släpper 10 kollektioner varje år där du kommer att hitta plagg att bära både till vardags men också till fest. Det är en glädje att scrolla igenom Soaked in Luxurys kollektioner och se hur väl de olika plaggen passar tillsammans med varandra och kan kombineras i olika set men du kan enkelt också hitta ett enskilt plagg eller accessoar att matcha med din övriga garderob. Oavsett om letar efter en klänning, den perfekta byxan eller ny favoritkjol så har du kommit helt rätt. Njut av dansk design, spana in Soaked in Luxury nedan och klicka hem dina favoriter idag!

filter

599 resultat

  • 1
  • 2
  • 6

Sida 1 av 6

Nästa
  • 1
  • 2
  • 6

Sida 1 av 6