Spara 15% EXTRA på rean | Kod: FESTIVAL15
Spara 15% EXTRA på rean | Kod: FESTIVAL15
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Back

Sonia Rykiel

Varumärket Sonia Rykiel grundades av den franska modedesignern Sonia Rykiel år 1968. Företaget är familjeägt och idag leds det av Sonias dotter Nathalie Rykiel.

Det hela började när Sonia Rykiel var gravid med sitt första barn. Hon fann inga kläder som passade och började då designa egna. Hon började sälja kläderna genom sin mans dåvarande butik Laura och de fick mycket uppmärksamhet. Efter att ha fått ett stort uppslag i tidningen ELLE startade hon tillslut sitt eget varumärke – Sonia Rykiel.

Varumärket designar och säljer kläder till kvinnor. Sonia Rykiel var den första att använda sig av detaljer så som sömmar på utsidan av kläderna och olika tryck. Kollektionerna går i färger som beige, grå, mörkblå och svart som toppas av olika färgdetaljer. Varumärket Sonia Rykiel har en unik stil som är lätt att känna igen och passar varje kvinnas personlighet. Kollektionernas stil och design kännetecknas av mycket svart, ränder, spets, strass och tröjor med tryck på. Sonia Rykiel blandar koder från modevärlden med sina egna, personliga influenser.

Sonia Rykiel, grundare av varumärket, har även skrivit böcker om mode och även ett par barnböcker. Varumärket Sonia Rykiel har även haft samarbeten med bl.a. H&M. Kläderna syns ofta på kändisar och bärs bl.a. av skådespelerskan Emmy Rossum och Michelle Obama.

I samtliga kollektioner finner du något för alla tillfällen och smaker. Här finns allt från tröjor och byxor till kostymer och fina klänningar. Kollektionerna innehåller även skor och accessoarer så som väskor, skärp, portmonnäer, solglasögon, scarfs och hattar. Varumärkets kollektioner säljs nu i stora delar av Europa.

filter

4 resultat

  • 1

Sida 1 av 1

  • 1

Sida 1 av 1