Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och Smidig retur

Fri frakt över 499:-

Enkel retur inom 14 dagar

SOYACONCEPT

Soyaconcept är ett danskt modeföretag som har en tydlig internationell och avslappnad inställning till mode som grundar sig i den världskända och hyllade nordiska designen. Unika och säregna mönster i kombination med en modern och elegant stil är nyckelorden. Soyaconcept erbjuder kvalitetsmode för prismedvetna kvinnor. Soyaconcept har specialiserat sig på hög kvalitet till bra priser och skapar kläder för kvinnor som inte är rädda för att skapa en sensuell look och samtidigt experimentera med samtida trender.


En elegant och modern garderob oavsett stil, form och ålder


En Soyaconcept kvinna är modemedveten och följer sin egen personliga och unika stil men tycker även om att plocka in de senaste trenderna i sin garderob. Hos Soyaconcept är man medveten om kvinnors olika behov och silhuetter, och deras huvudvision är att man hos varumärket alltid ska kunna få hjälp med att sätta ihop en elegant och modern garderob oavsett vilken stil, form eller ålder man har. Soyaconcepts plagg ger dig möjlighet att klä sig i en feminin, modern och bekväm still – med prisvärda plagg men utan att försaka kvalité.

Varumärket har 5 ledord som kännetecknar hela dess verksamhet – allt ifrån produktutveckling, till produktion och distribution – innovation, identitet, personlighet, kvalitet och enkelhet. I sin produktutveckling är en viktig faktor att man vågar skapa innovation och testa nya snitt men du som kund kommer ändå att känna att plaggen du får ifrån Soyaconcept är tidlösa plagg som kommer att kunna bäras genom flera generationer.

De jordnära färgerna gör att plaggen enkelt kan matchas med varandra men även smälta in med andra delar utav din garderob. Kollektionerna passar lika bra till vardags som till lite mer uppklädda tillfällen och genom att matcha olika plagg ifrån olika kollektioner så kan du skapa din helt unika stil. Addera en tuff accessoar och du har ytterligare en ny look.


Chict och bekvämt på samma gång


I Soyaconcepts kollektioner hittar du allt ifrån blusar, byxor, kjolar, toppar, klänningar och jackor till stickat och pullovrar. Du kommer att finna plaggen i ett brett spektrum av stilar i en mängd olika färger, grafik, mönster och tyger - alla inspirerade av modevärldens senaste trenderna.

Hos Soyaconcept jobbar man hårt med att säkerställa att dess konstruktioner och tyger är väl övervägda och testats för att uppfylla dess höga kvalitetskrav. Ett plagg ifrån Soyaconcept ska inte bara se chict ut utan det måste även kännas skönt att bära. För att kunna uppnå både moderiktiga, men även bekväma plagg så arbetar Soyaconcept dagligen och kontinuerlig med att hålla sig uppdaterade kring de senaste trenderna både inom mode men också inom passform och textiltrender. På så sätt lyckas Soyaconcept hålla sig i framkant inom de båda delarna vilket är unikt i branschen då många varumärken väljer att fokusera mer på den ena delen en den andra.

Soyaconcept är ett modevarumärke som grundades i södra Danmark på Jylland vilket också är härifrån som de exporterar sina produkter till övriga Skandinavien och även till stora delar utav världen – dansk design när den är som bäst! Du kommer inte att bli besviken utav utbudet ifrån Soyaconcept – klicka in så får du se vad vi menar!

Ta bort alla filter

Soyaconcept

Sida 1 Av 1

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.