Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

STELLA MCCARTNEY

Stella McCartney är modemärket på allas läppar just nu. Denna brittiska designer har under sin verksamma period verkligen lyckats göra ett gediget intryck i modebranschen. Att bära en produkt från Stella McCartney är alltid rätt, hitta populära Stella Mccartney väskor på Miinto. Stella McCartney grundades 2001 genom ett samarbete mellan designern som givit sitt namn åt modehuset och Gucci Group. Företagets fokus ligger på att designa användbara plagg, gjorda för den tid och verklighet vi lever i, och märkets produkter kännetecknas av rena linjer och enkelhet.

Samtidigt har Stella McCartneys plagg en feminin stil med modern och sofistikerad elegans. Varumärket har blivit ett av de mest populära inom modevärlden och har även förändrat industrin i och med sina miljömedvetna val. Designen har därför blivit mycket populär bland kvinnor som vill ha en klassisk och avskalad look och samtidigt shoppa med gott samvete.


Stella ger kunderna överkomlig lyx


På Stella McCartney brinner man för att göra lyxiga produkter med en tvist, och produkter som gemene man har råd att införskaffa. Märket symboliserar stil och lyx samtidigt som användbarheten är essentiell. Plaggen definieras av rena linjer och klassisk design och produkterna är gjorda för att framhäva bäraren, inte tvärtom som så ofta är fallet. Därför hittar du perfekta basplagg i kollektionerna såväl som eleganta och avslappnade snitt. I dessa plagg har du alltid en sofistikerad men funktionell look. Det är detta som gör att Stella McCartneys design sticker ut från mängden och att märket har blivit så populärt och respekterat.

Designen brinner för både miljö och hållbarhet och har därför skapat kollektioner som sparar på naturens resurser. Dessutom vägrar Stella McCartney att använda skinn eller päls och framställer istället sina väskor och plagg i alternativa material. Dessa material är fortfarande mycket kvalitativa och hållbara, men du kan vara säker på att du gjort ett bra val. När du besöker Stella McCartney online så är det lätt att skapa sig en uppfattning om plaggets karaktär och höga kvalitet på design. Här är det verkligen vardagslyx som gäller.


Gör ett statement genom att köpa Stella McCartney


Köp Stella McCartney om du vill vara säker på att vara elegant och modernt klädd. Denna designer ligger alltid i framkant när det gäller nya trender men tummar aldrig på kvaliteten. Företaget är mycket noggranna med att driva en verksamhet som är hållbar och miljömedveten. I produktionen används som sagt aldrig material som läder och päls, och man dedikerar stora resurser till att ta fram nya typer av material som har mindre påverkan på vår miljö. Detta gör att Stella McCartney har lagt ner stort fokus på att ta fram nya material med hög teknologi och innovation. Du får därför det allra senaste när det kommer till funktionella och högpresterande material i plagg och produkter från detta varumärke.

Samtidigt är Stella McCartney känt för sin design och skapar varje säsong nya trender som syns på de allra mest moderiktiga kändisar och profiler. Med plagg från Stella McCartney är du i framkant när det kommer till miljömedvetenhet och design. Här kan du göra samvetsfulla val när du shoppar! Hos oss på Miinto hittar du även märkeskläder från andra populära märken, se till att hitta din favorit.


Handla medvetet hos Miinto


Vi på Miinto tror på miljö och hållbarhet och det är därför ingen överraskning att vi bland annat valt att sälja produkter från Stella McCartney på vår plattform. Märkets värderingar stämmer väl överens med våra egna. Överkonsumtion och en utbredd slit-och-släng-mentalitet är ett stort problem inom modeindustrin som den ser ut idag. För att göra branschen mer hållbar tror vi på Miinto att vi måste hitta alternativa sätt att producera kläder. Det har vi löst genom att låta våra tillknutna märken, såsom Stella McCartney, sälja de plagg som redan finns i deras lager via vår plattform. När du handlar en snygg höstjacka eller ett par nya jeans från vår sida kan du därmed försäkra dig om att du därför inte bidrar till nyproduktion. Du kopplas helt enkelt ihop med den återförsäljare som har just de plagg du önskar.

Faktum är att det redan idag finns så mycket kläder som väntar på att bli sålda. Det här är Miintos sätt att dra sitt strå till stacken, och för att vara en positiv vind i det gemensamma hållbarhetsarbete vi står inför. Vi ger plagg ett nytt liv, och genom samarbetet med våra anslutna klädmärken gör vi vårt yttersta för att fler ska våga prova nya uttryck och stilar. Det bildar en positiv synergieffekt som gynnar alla – dig som kund, modemärket och oss på Miinto.


Hitta din stil oavsett var du bor


Det gäller att känna sina kunder, men vi tror att det är minst lika viktigt att du som kund känner till vilka vi är bakom Miinto. På så sätt kan du känna dig mer trygg i din shopping. Miinto startade år 2009 i Danmark av de två vännerna Konrad och Mike. De hade tröttnat på det begränsade urvalet av kläder som fanns att få tag på i den lilla staden där de bodde, och ville kunna välja bland ett större utbud av märken och kreatörer.

Att bo på landsbygden ska inte vara ett hinder för att kunna uttrycka sin stil och vem man är. Lösningen var att flytta över handeln på nätet och starta Miinto, en hub för nyfikna kunder och klädmärken från alla världens hörn att mötas på.


Den perfekta mixen av etablerade och okända märken


Genom att låta kunderna välja och vraka bland över 2 000 handplockade modemärken som alla klarar Miintos krav på kvalitet, träffsäkerhet och stil tar vi shoppingen till en ny nivå. Här hittar du välkända märken som Stella McCartney, men du har även möjligheten att förälska dig i helt nya bekantskaper som via Miinto fått en plattform och en större kundkrets.

Vi strävar efter att göra våra kunder till de bäst klädda på den här planeten, och vi tycker att vi har lyckats ganska bra. Sedan starten i Danmark har vi idag etablerat oss på 14 marknader, främst runt om i Europa. Miinto är idag starka i såväl Norge som Nederländerna, men vi märker också ett ökat intresse från Sverige, något som vi tycker är oerhört roligt. Häng med på Miinto-vågen nu idag och låt dig inspireras av de olika stilarna från våra samarbetspartners.

Ta bort alla filter

Stella McCartney

Sida 1 Av 34

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.