Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Förlängd retur till den 15 jan. 2024 l Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Fri frakt över 499:-

Returnera fram till 15 januari

STENSTRÖMS

Stenströms tillverkar trendiga skjortor i en mängd olika färger för modemedvetna män och kvinnor. Klassiskt enfärgade skjortor, superslim skjortor och lite lösare varianter som håller en perfekt passform. Stenströms är det självklara valet för dig som letar efter den perfekta kombinationen av design, hantverk och kvalitet.

År 1883 grundades Stenströms av skräddaren August Stenström i ett av Sveriges sydligaste kuststäder, nämligen Helsingborg. Det gick så bra för den lilla butiken att Stenström fick öppna en fabrik i samma stad år 1899. I över 100 år har man tillverkat stilrena skjortor av mycket hög kvalitet för män och kvinnor i alla åldrar. Idag är Stenströms ett av Nordens största leverantörer av kvalitetsskjortor. Ett sekel av erfarenhet och hantverkstradition har gett detta anrika varumärke en tung garantistämpel.


Tradition, design och kvalitet


Stenströms är ett ledande design- och modeföretag som förenar tradition och trend på ett ypperligt sätt. En skjorta från Stenströms förknippas ofta med elegans och kvalitet. Ett lättburet, slitstarkt och komfortabelt plagg. Noggrant utvalda material och en djupt rotad yrkeskunskap är hemligheten bakom den exklusiva känslan som skjortorna ger. Varje skjorta genomgår en rigurös kvalitetskontroll bestående av hela 60 olika arbetsmoment. Bara kragen tillverkas i 25 olika steg.


Konfektionsskjortor med skräddarsydd känsla av komfort


Ja, det här är konfektionstillverkade skjortor men ändå känns det som varje skjorta har skräddarsytts tack vare den fantastiska passformen. Hos Stenströms delas skjortorna in i tre olika sortiment: classic, fitted body och slimline. Beroende på vilken typ av skjorta du föredrar, lös eller tight, eller kanske mitt emellan, kan du välja din stil av skjorta från Stenströms exklusiva kollektioner. En skjorta från Stenströms må kosta någon slant mer än andra märken men det är den värd. Den höga kvalitén på tyget och den fina passformen gör att det här är skjortor som håller länge, trots många tvättar.

Stilmässigt är Stenströms synonymt med sportig elegans på hög nivå. Inga skrikiga färger eller galna prints. Här hittar du ett brett utbud av skjortor i varierande snitt och klassiska färger som vitt, svart, blått, rutigt och randigt. Skjortor som passar perfekt till en trendig arbetskostym eller till favoritjeansen med en matchande t-shirt undertill för en cool och lite preppy-inspirerad look. Förutom skjortor har Stenströms under senare år också börjat designa klassiska tröjor, snygga pikétröjor och poloshirts, scarfar, blusar och skjortklänningar i trendiga färger och mönster. Har du ännu inte testat Stenströms? Letar du efter den perfekta skjortan till jobbkostymen eller bara vill ha ett lite finare basplagg kan vi varmt rekommendera detta anrika varumärke. Stenströms ger dig stil och kvalitet i ett. Du kommer inte att bli besviken.

Ta bort alla filter

Stenströms

Sida 1 Av 1

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.