Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och Smidig retur

Fri frakt över 499:-

Enkel retur inom 14 dagar

STEVE MADDEN

New York i USA är en världsstad som många förknippar med mode. Inte minst på grund av tv-serier och filmer där man ser de exklusiva shopping-boulevarderna i staden. Många av världens exklusivaste modehus ligger i New York och staden erbjuder ett helt enormt utbud av shopping. Här på Miinto hittar du bland annat kläder och accessoarer från Steve Madden, som är ett modehus som kommer från New York.

Steve Madden har skapat sitt modehus och har i dag ett stort antal undermärken men historien börjar i hans bagagelucka på sin bil i stadsdelen Long Island i New York på 90-talet. Madden startade alltså med att sälja skor från bagageluckan utanför sitt hus och på den vägen är det. I dag ligger det över ett hundra tjugo Steve Madden-butiker i USA och i ungefär det dubbla i 65 andra länder världen över.


Steve Madden på Miinto


Är du sugen på att fräscha upp din garderob med nya och trendiga kläder från Steve Madden? Hitta nya favoriter här hos oss. Rensa ut din garderob på kläder du inte använder längre och gör plats för lite nytt och coolt. I dag har många gamla klädkoder och regler suddats ut och du kan med fördel kombinera olika typer av stilar för att skapa ett personligt och unikt uttryck. Om du vill “klä ner” ett exklusivare plagg kan du kombinera en sportigare stil med en elegantare väska eller ett par skor. På samma sätt kan du “klä upp” din stil genom att tillföra olika typer av accessoarer.

Låt din personlighet komma fram och varför inte blanda material, färg och form så att du kan skapa precis den stil du vill ha. Steve Madden erbjuder kläder i bra kvalité med en cool och trendig design, som inte behöver kosta skjortan. Och här på Miinto har vi ett stort sortiment som kan inspirera dig. Använd gärna ett filter här nedanför om du vet vad du letar efter.

Du kan exempelvis välja en specifik färg eller storlek. Vi sorterar sedan bort de kläder som inte matchar dina val. Perfekt om du vill piffa upp garderoben med en ny cool färg eller om du söker efter en överdimensionerad tröja för att skapa en trendig lager-på-lager-effekt.


På Miinto kan du shoppa när det passar dig


Du kan shoppa på Miinto från alla dina enheter och det ger dig stor frihet att kunna shoppa när och var du vill. Vi har alltid öppet så du behöver inte bekymra dig om öppettider eller stressiga butiker på stan, för att inte tala om att hitta en parkeringsplats. Här kan du helt enkelt shoppa i din egen takt utan att ens behöva lämna din bostad.

När du har bestämt dig för vad du vill ha, klickar du enkelt hem dina varor. Du behöver bara vänta på leveransen, resten sköter vi. Enklare shopping får man leta efter. Vi älskar mode och svarar gärna på frågor om du undrar över något. Ett bra tips är att du kan klicka på bilden på ett specifikt plagg, då får du upp en sida med mer information som till exempel tillgängliga storlekar, färgval och tillverkningsmaterial.

Shoppa loss när och var du vill här på Miinto och gör det i din takt. Är du ute efter en present till någon du tycker om eller letar du efter något nytt till din garderob – då har du chansen att hitta en massa snyggt här hos oss. Vårt stora sortiment gör det enkelt att hitta något som passar alla stilar och smaker.

Ta bort alla filter

Steve Madden

Sida 1 Av 5

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.