Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

STINE GOYA

En hel sida med underbara kläder från Stine Goya - bara till dig! Det bästa med att shoppa kläder online är att du kan ta det i din egen takt. Ofta när man går på stan med vänner eller familj så vill alla olika saker. Det kan ofta bli stressigt och jäktigt, men det slipper du här! Låt dig inspireras av danskt klädmode när det är som allra bäst. På denna sida har vi samlat alla kreationer som du kan tänkas vara intresserad av.

Stine Goya är dansk och startade klädmärket i den danska huvudstaden Köpenhamn år 2006. Hon har själv varit modell för stora klädmärken och bodde under en tid i livet i modets huvudstad, givetvis franska Paris. Där gick hon på catwalken sida om sida med stora internationella modeller. När hon senare återvände till Danmark och Köpenhamn jobbade hon som chefredaktör på den danska modetidningen Cover Magazine, innan hon helhjärtat satsade på sitt eget märke.


Danskt mode från Stine Goya


Stine Goya skapar fyra olika kollektioner varje år. Designen fokuserar på en artistisk innovativitet som tar sig i uttryck genom färg och form. Kreationerna skapar en ram av energi och liv som kan få vilken tråkig vardag som helst att stråla. Med ett minimalistiskt snitt, kan färger och toner få mer plats, något som också sannolikt bidragit till märkets stora framgång såväl i Danmark som internationellt runt om i världen.

Den allra första butiken öppnade Stine Goya i Köpenhamn och än idag används den gamla butiken som butik men även som kontor och visningsrum. Kontoret inhyser bland annat PR, kundtjänst, designutveckling och produktionen. Det är inte så många år sedan det endast var en butik, men idag säljs kollektionerna runt om i världen och genom olika butiker och återförsäljare kan man köpa kläderna på varje kontinent världen över.


Färg och form i samspel


Stine Goyas kreationer utmärker sig bland annat på grund av alla de vackra färger och mönster som används. Genom att kombinera stilrena snitt med färg skapas kollektioner som passar lika bra vid alla tillfällen. Behöver du nya byxor och en snygg topp som blir till en professionell outfit, som passar bra att ha på jobbet? Eller är du snarare ute efter en riktigt snygg look till kvällens event med vännerna på stan?

Oavsett vad så matchar kläderna dig lika bra till vardags som till fest. Kläderna passar kvinnor i alla åldrar och kan bäras vid alla årstider. Komplettera en diskret outfit med ett färgsprakande plagg för ny energi och ge hela din stil ett härligt lyft.

Det bästa med att surfa runt på nätet när man är på utkik efter lite nya klädesplagg är att du har hela paletten framför dig direkt. Glöm allt som har med rusningstrafik, bilköer och stressade kunder på stan att göra. I själva verket behöver du inte ens oroa dig för regn och rusk, för du behöver följaktligen inte ens lämna din bostad för att shoppa loss hos oss. Om du vill kolla in mer trendigt mode kan du ta en titt på klädmärket Balenciaga när du ändå har kommit igång.


Vill du ha en ny garderob?


Känner du till fenomenet med att ha en full garderob men ingenting att ta på sig? Det är inte bara du som har detta problemet, många upplever att garderoben är fullproppad med kläder, men ändå inte har någonting att ta på sig. Men det kan bero på att du saknar bra nyckelplagg. Nyckelplagg är klädesplagg som binder ihop olika typer av kläder och skapar en snygg helhet.

Idag handlar modetrenderna om att skapa olika typer av kontraster. Men det gäller förstås även att du kan binda ihop dina outfit så att du skapar en röd tråd som går uppifrån och ner. När du väljer detta modehus får du inte bara nyckelplagg som binder ihop hela din outfit, du får plagg som lyfter hela din outfit oavsett om det är till vardags eller till fest.

Men om du vill fräscha upp din garderob kan det vara bra att få in lite nya favoriter bland dina existerande klädesplagg. En ny blus, topp, klänning eller kjol är inte bara ett plagg eftersom det ger dig möjlighet att skapa många olika typer av outfits. En ny topp kan till exempel ge dina gamla jeans nytt liv. Det är samspelet mellan färg och form i Stine Goyas kreationer som låter dig uttrycka din unika personlighet och samtidigt lyfter hela din outfit.


Shoppa Stine Goya här på Miinto


När du hoppar här på Miinto så behöver du inte oroa dig för öppettider eller parkeringsbiljetter som går ut. Här kan du helt enkelt shoppa i egen takt. Och vi har samlat alla produkter från Stine Goya på en och samma sida. Det gör att shoppingen blir enkel, smidig och rolig eftersom du slipper att klicka fram och tillbaka mellan olika sidor.

Här blir du presenterad för hela utbudet av kläder, skor och accessoarer. Om du vet precis vad du är ute efter kan du enkelt använda sökfunktionen här nedan på sidan. Du kan välja en favoritfärg eller en storlek. Sedan sorteras sidan automatiskt och du blir då endast presenterad för produkter som matchar dina val.

Om du å andra sidan vill kika och låta dig inspireras av modehusets många kreationer, kan du enkelt skrolla ner på sidan. När du skrollar ner blir du presenterad för hela utbudet från Stine Goya som finns här hos oss på Miinto. Det gör att du kan göra massa fynd som fräschar upp din garderob.

Du kan med fördel välja Stine Goya om du vill få in lite färg och mönster i dina outfits. Här sparas det varken på mönster, färg eller form. Ge din outfit en färgsprakande kick med ett par nya byxor, en klänning eller en topp från trendiga Stine Goya.

Varför inte utmana dig själv och satsa på att blanda olika material. Genom att skapa kontraster kan du låta din personlighet komma fram genom din klädstil. Det är inte bara snyggt utan även trendigt och coolt. Skapa urbana vibbar med trendiga färger och mönster i kombination med olika material såväl som storlekar, satsa förslagsvis på ett par överdimensionerade byxor i kombination med en smal topp.

Ta bort alla filter

Stine Goya

Sida 1 Av 1

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.