Världens bästa modebutiker på ett ställe
Världens bästa modebutiker på ett ställe
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Back

Stine Goya

En hel sida med underbara kläder från Stine Goya - bara till dig! Det bästa med att shoppa kläder online är att du kan ta det i din egen takt. Ofta när man går på stan med vänner eller familj så vill alla olika saker. Det kan ofta bli stressigt och jäktigt, men det slipper du här! Låt dig inspireras av danskt klädmode när det är som allra bäst. På denna sida har vi samlat alla kreationer som du kan tänkas vara intresserad av.

Stine Goya är dansk och startade klädmärket i den danska huvudstaden Köpenhamn år 2006. Hon har själv varit modell för stora klädmärken och bodde under en tid i livet i modets huvudstad, givetvis franska Paris. Där gick hon på catwalken sida om sida med stora internationella modeller. När hon senare återvände till Danmark och Köpenhamn jobbade hon som chefredaktör på den danska modetidningen Cover Magazine, innan hon helhjärtat satsade på sitt eget märke.

Danskt mode från Stine Goya

Stine Goya skapar fyra olika kollektioner varje år. Designen fokuserar på en artistisk innovativitet som tar sig i uttryck genom färg och form. Kreationerna skapar en ram av energi och liv som kan få vilken tråkig vardag som helst att stråla. Med ett minimalistiskt snitt, kan färger och toner få mer plats, något som också sannolikt bidragit till märkets stora framgång såväl i Danmark som internationellt runt om i världen.

Den allra första butiken öppnade Stine Goya i Köpenhamn och än idag används den gamla butiken som butik men även som kontor och visningsrum. Kontoret inhyser bland annat PR, kundtjänst, designutveckling och produktionen. Det är inte så många år sedan det endast var en butik, men idag säljs kollektionerna runt om i världen och genom olika butiker och återförsäljare kan man köpa kläderna på varje kontinent världen över.

Färg och form i samspel

Stine Goyas kreationer utmärker sig bland annat på grund av alla de vackra färger och mönster som används. Genom att kombinera stilrena snitt med färg skapas kollektioner som passar lika bra vid alla tillfällen. Behöver du nya byxor och en snygg topp som blir till en professionell outfit, som passar bra att ha på jobbet? Eller är du snarare ute efter en riktigt snygg look till kvällens event med vännerna på stan?

Oavsett vad så matchar kläderna dig lika bra till vardags som till fest. Kläderna passar kvinnor i alla åldrar och kan bäras vid alla årstider. Komplettera en diskret outfit med ett färgsprakande plagg för ny energi och ge hela din stil ett härligt lyft.

Det bästa med att surfa runt på nätet när man är på utkik efter lite nya klädesplagg är att du har hela paletten framför dig direkt. Glöm allt som har med rusningstrafik, bilköer och stressade kunder på stan att göra. I själva verket behöver du inte ens oroa dig för regn och rusk, för du behöver följaktligen inte ens lämna din bostad för att shoppa loss hos oss. Om du vill kolla in mer trendigt mode kan du ta en titt på klädmärketBalenciaga när du ändå har kommit igång.

filter

38 resultat

  • 1

Sida 1 av 1

  • 1

Sida 1 av 1