Världens bästa modebutiker på ett ställe
Världens bästa modebutiker på ett ställe
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Back

Stone Island

Här hittar du ett stort och inspirerande sortiment av kläder från märket Stone Island. Du kanske letar efter ett specifikt klädesplagg eller så vill du bara titta runt lite och se om det finns något som faller dig i smaken. Vad du än känner för är givetvis möjligt när du botaniserar runt på sidan. En snygg jacka eller skjorta kan nästan lyfta vilken typ av outfit som helst, i alla fall när du bär kläder från Stone Island. Utforska populära Stone Island tröjor eller kanske Stone Island byxor

Storlekarnas skapare

Att märket Stone Island är från Italien är det väl ingen som har kunnat undgå att se. Historien är inte bara spännande utan också fascinerande. Klädmärket stammar från den italienska staden Navarino. och dess omgivande kommun är placerad i det natursköna norra Italien. Där familjen förmodligen har sökt sin inspiration från det omliggande landskapet och inte minst i den lokala kulturen.

Massimo Osti, som märkets skapare heter, kommer från en familj där elproduktionen har funnits med sedan länge och en av hans familjemedlemmar var den som introducerade kläder som systematiskt hade olika längd och bredd - det vill säga dagens storlekar. Det är givetvis något som har satt sin prägel på i princip alla de kläder som finns i Europa idag. Märkets igenkännande logotyp är utformad som en kompass.

Moderna skapelser i unikt ljus

Dess design har skiljt sig åt lite genom året med en del moderniseringar och en del förklaringar allt efter designerns tycke och smak, något som alltid har blivit mottagit på ett bra sätt. Det som karakteriserar Stone Islands kläder är givetvis enkelheten och de härliga färgerna. Att kunna känna en frihet när det kommer till att kunna kombinera olika klädesplagg så som man själv önskar är givetvis en förutsättning och det lever Stone Island upp till på alla sätt och vis. Designen är smakfull och här har du möjligheten att kunna skapa ditt eget personliga uttryck.

Design som talar ditt språk

När man väljer ett märke önskar de allra flesta att kunna skapa ett uttryck som ligger i fas med ens personlighet. Kläderna säger mycket om vem vi är och det är givetvis också något som Stone Island har arbetat fokuserat med alltjämt. Carlo Rivetti är numera klädmärkets ägare och att producera kläder som håller hög italiensk standard är något man på Stone Island fortsätter med att göra, något som kommer kunderna till godo.

Att shoppa kläder på internet är både roligt och inte minst effektivt. Du slipper tränga dig fram bland barnvagnar och stressade personer i butikerna på stan och samtidigt slipper du riva och leta efter just de klädesplagg som du är på jakt efter. När du handlar på internet kan du shoppa och titta på de varor du är intresserad av i din egen takt. Slipp stressen, det är ingen som står bakom i kön och väntar på sin tur.

Här på sidan hittar du alla våra kläder från märket Stone Island. Det är inte svårt att bli inspirerad till att hitta ett nytt favoritplagg som kan användas många gånger framöver tack vare den goda kvalitén. Låt dig inspireras av oss och Stone Island. Hos oss på Miinto hittar du även märkeskläder från andra populära märken, se till att hitta din favorit.

filter

1430 resultat

Sida 1 av 15

Nästa

Sida 1 av 15