Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och alltid fri retur
Få 15% EXTRA rabatt på rean med koden: EXTRA15
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Back

Stone Island

Här hittar du ett stort och inspirerande sortiment av kläder från märket Stone Island. Du kanske letar efter ett specifikt klädesplagg eller så vill du bara titta runt lite och se om det finns något som faller dig i smaken. Vad du än känner för är givetvis möjligt när du botaniserar runt på sidan. En snygg jacka eller skjorta kan nästan lyfta vilken typ av outfit som helst, i alla fall när du bär kläder från Stone Island. Utforska populära Stone Island tröjor eller kanske Stone Island byxor.

Storlekarnas skapare

Att märket Stone Island är från Italien är det väl ingen som har kunnat undgå att se. Historien är inte bara spännande utan också fascinerande. Klädmärket stammar från den italienska staden Navarino. och dess omgivande kommun är placerad i det natursköna norra Italien. Där familjen förmodligen har sökt sin inspiration från det omliggande landskapet och inte minst i den lokala kulturen.

Massimo Osti, som märkets skapare heter, kommer från en familj där elproduktionen har funnits med sedan länge och en av hans familjemedlemmar var den som introducerade kläder som systematiskt hade olika längd och bredd - det vill säga dagens storlekar. Det är givetvis något som har satt sin prägel på i princip alla de kläder som finns i Europa idag. Märkets igenkännande logotyp är utformad som en kompass.

Moderna skapelser i unikt ljus

Dess design har skiljt sig åt lite genom året med en del moderniseringar och en del förklaringar allt efter designerns tycke och smak, något som alltid har blivit mottagit på ett bra sätt. Det som karakteriserar Stone Islands kläder är givetvis enkelheten och de härliga färgerna. Att kunna känna en frihet när det kommer till att kunna kombinera olika klädesplagg så som man själv önskar är givetvis en förutsättning och det lever Stone Island upp till på alla sätt och vis. Designen är smakfull och här har du möjligheten att kunna skapa ditt eget personliga uttryck.

Design som talar ditt språk

När man väljer ett märke önskar de allra flesta att kunna skapa ett uttryck som ligger i fas med ens personlighet. Kläderna säger mycket om vem vi är och det är givetvis också något som Stone Island har arbetat fokuserat med alltjämt. Carlo Rivetti är numera klädmärkets ägare och att producera kläder som håller hög italiensk standard är något man på Stone Island fortsätter med att göra, något som kommer kunderna till godo.

Att shoppa kläder på internet är både roligt och inte minst effektivt. Du slipper tränga dig fram bland barnvagnar och stressade personer i butikerna på stan och samtidigt slipper du riva och leta efter just de klädesplagg som du är på jakt efter. När du handlar på internet kan du shoppa och titta på de varor du är intresserad av i din egen takt. Slipp stressen, det är ingen som står bakom i kön och väntar på sin tur.

Här på sidan hittar du alla våra kläder från märket Stone Island. Det är inte svårt att bli inspirerad till att hitta ett nytt favoritplagg som kan användas många gånger framöver tack vare den goda kvalitén. Låt dig inspireras av oss och Stone Island. Hos oss på Miinto hittar du även märkeskläder från andra populära märken, se till att hitta din favorit.

En plattform för shopping

Vi på Miinto är en plattform som erbjuder en hel uppsjö av olika märken och klädesplagg, bland annat Stone Island. Idén bakom Miinto kommer från de två vännerna som är uppvuxna på landsbygden i Danmark, nämligen Mike och Konrad. De två vännerna tyckte att utbudet av shoppingen på den lilla landsbygdsorten i Danmark var för litet. Båda ville ha ett större utbud och möjlighet kunna shoppa kläder från märken från hela världen.

Då föddes idén om att skapa en plattform på internet som erbjuder konsumenter runt om i Danmark möjlighet att shoppa loss från märken från alla världens hörn. Genom att shoppa på Miinto stöttar du inte bara dom lokala märkena utan även fysiska butiker. Eftersom Miinto är direkt kopplat till fysiska butiker får du också plagg, skor och accessoarer som kommer från fysiska butiker.

Vi på Miinto tycker det är viktigt att vi erbjuder olika typer av märken och därför arbetar vi med allt från lyxiga, eleganta internationella märken till mer unika, små och lokala märken. På det viset vet vi att vår plattform har någonting för alla kunder. Så oavsett hur din unika stil är sammansatt kan du alltid hitta någonting som faller dig i smaken här hos oss på Miinto.

Nytt och fräscht från Stone Island

Om du vill shoppa loss från Stone Island har du kommit till rätt sida, här har vi nämligen samlat allt du kan shoppa från just märket Stone Island. På samma sätt fungerar det med alla våra märken här på Miinto, som idag räknas i tusental. Till en början fanns vi endast i Danmark men efter en kort tid expanderade vi till både Norge och Holland, där har vi haft stor succé och expansionen har fortsatt.

Idag finns vi på 14 olika marknader i olika länder och vår ambition är att fortsätta expandera vår verksamhet till nya länder och marknader. Vår ambition är helt enkelt att kunna erbjuda konsumenter över hela världen möjlighet att shoppa kläder, accessoarer och skor från märken som Stone Island och andra märken runt om i världens hörn. I och med lanseringen av Miinto förändras helt enkelt shoppingupplevelsen för dig som konsument. Idag behöver du aldrig tänka på öppettider, parkeringsbiljetter eller om den butiken som du vill shoppa från finns på den ort där du bor. På Miinto kan du nämligen shoppa flera tusentals märken på en och samma sida.

På Miinto handplockar vi de märken som vi samarbetar med och på det sättet kan vi vara säkra på att det finns någonting för alla. Samtidigt kan du som konsument alltid vara säker på att vi kan stå bakom den kvalitet och design som de märken som vi erbjuder utlovar. Det gör att du kan shoppa loss här hos oss, utan att behöva oroa dig för varken kvalitet eller design.

Sitter du på bussen på väg hem från jobbet eller är du på väg till träningen? Oavsett var du befinner dig kan du alltid nå vår plattform från din mobiltelefon, dator eller surfplatta. Du kan helt enkelt shoppa när och var det passar dig. Välkommen till oss på Miinto.

filter

1259 resultat

Sida 1 av 13

Nästa

Sida 1 av 13