Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Förlängd retur till den 15 jan. 2024 l Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Fri frakt över 499:-

Returnera fram till 15 januari

TAG HEUER

Klockan har blivit en allt viktigare symbol inom mode. En snygg klocka representerar stil och klass men kan även vara det där nyckelplagget som binder ihop två olika delar av din outfit. Det kan till exempel vara en prefekt accessoar om du har en specifik färg som överdel och en annan färg som underdel. Med en klocka i samma färg kan du enkelt binda ihop de två delarna och skapa en röd tråd i din outfit. Tag Heuer är ett klockmärke som kommer från Schweiz och som du redan säkert vet, kommer de bästa klockmärkena i världen från Schweiz.


Kvalitet från Schweiz


Den långa traditionen med tillverkning av klockor i landet är gedigen och världskänd. När du får fingrarna på en klocka från Schweiz kan du vara säker på att du får kvalitet ända ut i fingertopparna. Tag Heuer erbjuder många olika typer av klockor och du kan enkelt välja mellan både herr, dam och barnklockor.

Ofta är klockorna utförda i metall och håller därför länge. Det kan därför vara en välvald investering med en klocka från Tag Heuer. Då vet du nämligen att klockan kommer hålla många år framöver och du kan få glädje av den utan att behöva köpa ny klocka jämt och ständigt.

Märket Tag Heuer har producerat klockor i över 150 år och tillverkningstraditionerna inom bolaget är därför mycket långa och gedigna. Här får du helt enkelt kvalitet som går många generationer bakåt i tiden. Och vi här på Miinto är stolta över våra Tag Heuer klockor.


Tag Heuer på Miinto


På Miinto brinner vi för att ge våra kunder möjlighet att shoppa mode oavsett var det befinner sig. Du behöver helt enkelt inte bo i en storstad, där alla modemärken och modehus är representerade, för att kunna få fingrarna på högkvalitativ design – som kan lyfta din garderob till nya höjder. Vi på Miinto erbjuder nämligen en hel uppsjö av lyxiga, internationella märken såväl som lokala, små och unika märken.

Den stora variation av märken gör att vi stolt kan erbjuda skor, accessoarer och kläder till alla våra kunder. Med flera tusen märken på våran plattform är vi säkra på att även du kan hitta någonting som du blir nöjd med. Och idén bakom Miinto började faktiskt som ett samtal mellan två vänner, som inte kunde hitta det som de sökte efter. De två vännerna Konrad och Mike hade länge stört sig på att inte kunna shoppa kläder, skor och accessoarer i den lilla byn i Danmark där det båda två är uppvuxna.


En ny shoppingupplevelse med Miinto


En dag kom det på idén av att starta en plattform för att kunna erbjuda kunder att shoppa märken oavsett var de bor någonstans. Genom att koppla ihop fysiska butiker och återförsäljare på en plattform med eventuella och potentiella konsumenter, skapades ett nytt sätt att shoppa. På Miinto kan du helt enkelt hitta sneakers, sandaler, kavajer, byxor och inte minst hoodies från en hel uppsjö av märken från alla världens hörn.

Kanske är du ute efter något bohemiskt från USA eller varför inte något lyxigt franskt – kanske är det italiensk kvalitet som lockar? Ja, oavsett vad du är ute efter kan du alltid vara säker på att du hittar någonting som faller dig i smaken här på Miinto. Tag Heuer är precis som våra andra märken, handplockat.

Vi på Miinto tycker det är viktigt att vi erbjuder märken som vi kan stå bakom och ett av dessa är givetvis Tag Heuer, som erbjuder klockor i hög kvalitet. Vi väljer och handplockar våra märken såsom Tag Heuer från olika prisnivåer för att kunna vara säkra på att vi kan skapa ett utbud av kläder, accessoarer och skor som alla våra konsumenter kan bli nöjda med.


Vi tänker på hållbarhet


Miinto har nu funnits i över 10 år och startades upp 2009. Till en början var plattformen endast ett företag som koncentrerar sig på den danska marknaden, men snabbt spred sig konceptet till både Holland och Norge. Idag finns vi på 14 olika marknader världen över och vi planerar att växa ännu mer. Vårat koncept har tagits emot väl av våra kunder och det är vi stolta över. Vi arbetar alltid på att förbättra vår service, och i takt med att vi startar upp nya samarbeten med nya märken kan vi jämt och ständigt förbättra utbudet till dig som kund.

Något som är viktigt för oss på Miinto och inte minst för märket Tag Heuer, är hållbarhet. Vi, precis som alla andra i världen, är mycket medvetna om de är klimatförändringar som klädindustrin är en del av. Vi tycker därför det är viktigt att vi som plattform gör vad vi kan för att minska de klimatförändringar som klädindustrin medför. En av de främsta problemen inom klädindustrin är överproduktion.

När märken och modehus producerar kläder behöver det producera flera uppsättningar av samma plagg eftersom dessa ska hänga i åtskilliga butiker världen över. Genom att shoppa här på Miinto, shoppar du uppsättningar av kläder som redan är producerade – som hänger runt om i butiker redan.

Det gör att modehusen inte behöver producera extra kläder till Miinto eftersom vi inte har några fysiska butiker. Något som i sin tur minskar den produktion av kläder och inte minst överproduktion av kläder, som medför ytterligare belastning på klimatförändringarna. Så genom att shoppa hos oss på Miinto kan du dra ditt strå till stacken och är med om att värna om miljön.


Shoppa loss redan idag


Vi vet mycket väl att vår plattform kan vara överväldigande eftersom vi erbjuder många märken och det betyder att vi har otroligt många olika kläder, accessoarer och skor för dig som kund att välja mellan. Om du vill göra shoppingen roligare, effektivare och inte minst snabbare, kan du enkelt använda våra sökfunktioner här på sidan.

Välj ett specifikt märke som du är ute efter, en specifik storlek eller en färg. Sidan sorterar sig sedan automatiskt och du blir endast presenterad för kläder som du är intresserad av. Du kan även välja ett övre och undre pris och därmed en prisnivå som passar dig och din budget. Det gör att du enkelt kan shoppa loss utan att vara orolig för att överstiga din budget.

Ta bort alla filter

Tag Heuer

Sida 1 Av 1

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.