Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

TEN C

Historien bakom Ten C


Ten C erbjuder kläder för den sofistikerade individen som värdesätter tidlös design och pålitlig kvalitet. Märket grundades av två erkända italienska designers, Roberto Compagno och Paul Harvey, två experter med stark bakgrund inom modebranschen. De båda grundarna har en passion för exklusiva material och modern konstruktion vilket återspeglas i märkets identitet.

Utforska Ten C


Inspirerat av sportkläder, militära plagg och arbetskostymer, har Ten C skapat en skräddarsydd estetik som utmanar modets trender. Alla plagg håller en hög standard, design hämtad från klassiska stilar och med material av högsta kvalitet med en konstruktionsteknik som påminner om gammaldags skräddarkonst.

Kännetecken för Ten C


De båda grundarna till Ten C, Harvey och Compagno, har gjort det till sitt uppdrag att hantverka kläder av högsta kvalitet. Märket är känd för sina ikoniska yttre beklädnadsbitar, speciellt dess parkaser gjorda av tät och hållbar nylonfibrer, vilka är kända för att åldras vackert över tid.

Upptäck vad som gör Ten C unikt


En unik egenskap för Ten C är deras användning av ett distinkt material kallat "OJJ" (Original Japanese Jersey) - ett japanskt textilier. Detta material har hjälpt märket att skapa plagg med oslagbar hållbarhet och komfort som leverar perfekt passform, vilket ger kunderna tåliga men ändå eleganta alternativ.

Att köpa Ten C på Miinto


Genom att köpa Ten C på Miinto kan du njuta av en pålitlig och praktisk online shopping upplevelse. Du kan välja från ett rikt utbud av Ten C-produkter, och beställningar skickas snabbt och effektivt rakt till din dörr. Genom att handla hos Miinto stödjer du också små, oberoende butiker och bidrar till att hålla modebranschen levande och blomstrande. Ten C representerar den tidlösa skönheten i väl utformade kläder. De lyckas hålla en unik och konsekvent designfilosofi som fokuserar på traditionell hantverkskunskap och överlägsen kvalitet, samtidigt som de moderniserar klassiska stilar för dagens modevärld.

Ta bort alla filter

Ten C

Sida 1 Av 4