Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och Smidig retur

Fri frakt över 499:-

Enkel retur inom 14 dagar

TEVA

Teva sandaler för kvinnor, barn och män. En ikonisk sandal som både är praktisk och snygg, ett original helt i sin egen klass. Njut av sommarens alla små och stora stunder och gör det bekvämt! Med Teva sandaler kan du vandra runt hela Paris, klättra på sanddynor i Danmark och känna dig city-chic i Wien.


Teva sandaler – sommarens IT sko


Vem hade trott att sandaler som andas funktionalitet och bekvämlighet skulle bli alla somrars stora trendsko? Man ser dem inte bara på barn – flera har upptäckt denna magiska sandal som kommer i alla möjliga färger och former. Med platå, utan platå, remmar i kardborre eller med snören och knäppen. Kanske vill du också ha med stängd tå? Teva got your back. Teva sandaler går att få precis så som du vill ha dem, så att de passar just din stil.


En Teva sandal för livet


Trots att sandalen kommer från alla möjliga olika märken, finns det bara ett original – Teva. Med sina rötter i Grand Canyon, USA har den letat sig in i världens alla hem med mottot att de ska gå att leka i, och de ska skydda. Sedan 1984 har Teva sandalen klätt fötter från hela världen och uppfanns av grundarna på grund av att de behövde en sko i forsen som inte skulle flyta iväg, såsom deras flip-flops gjorde. Tack vare sin ultimata sula som ger en otrolig komfort, remmar som går att spänna åt och sin lätta design, går de att använda till de flesta tillfällen. Sa vi att de också tål vatten?


Gå på äventyr med Teva


I dina nya sandaler är du redo för nästan vad som helst. Forsränning, lekplatser, skogsvandringar, shoppingturer och camping är bara ett par saker. På sommaren är nästan ingenting svårmatchat - inte heller ett par Teva sandaler. Matcha med shorts och vit tee, släng på dig en flowy klänning så är du redo för en dag på stranden. Eller ta på dig fritidsbyxorna, ryggsäcken och tröjan och ge dig ut i skogen på jakt efter naturens alla under. Med ett par Teva sandaler finns det oändliga användningsområden, det bästa är att de håller för nästan allt och de gör dem snyggt! Välj och vraka bland dina favoriter direkt på hemsidan, vi lovar att du inte blir besviken.


Teva sandaler på Miinto


På Miinto har vi samlat Teva sandaler från butiker runt om i hela Europa, här lär du hitta ett par som inte alla andra har. Trots många replikas från de flesta modekedjor, finns det bara ett märke som egentligen får kalla sig Teva sandal – och det är Teva. På vår hemsida slipper du förvirringen, här är alla Teva sandaler faktiskt på riktigt. Lägg dina favoriter i varukorgen och låt oss sköta resten. Du betalar alltid bara en fraktavgift hur mycket du än skulle köpa och returen är enkel. Beställ hem och prova i lugn och to, slipp krångliga säljare som vill sälja på dig Fjällräven ryggsäckar och gasolkök. Vår kundtjänst är nästan alltid öppet, du är varmt välkommen att höra av dig till oss om du skulle ha några frågor eller funderingar.

Ta bort alla filter

Teva

Sida 1 Av 2

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.