Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

TIFFANY

Tiffany & Co. är ett amerikanskt lyxvarumärke kända världen över för sina högklassiga smycken samt accessoarer. Med kvalitet i fokus och ett arv av exceptionell hantverksskicklighet, har varumärket varit en symbol för elegans och stil i över två århundraden.

Tillbakablick på Tiffanys Resa


Tiffany öppnade sin första butik 1837 i New York City. Känd för att först introducera engagemangsringen as vi känner den idag, diamant solitärringen i sexkloinfattning, satte Tiffany standarden för eleganta smycken. Under århundraden har företaget skapat ikoniska kollektioner och dess juveler har skapats av framstående designers, inklusive bl.a. Jean Schlumberger och Elsa Peretti.

Dyk ner i Tiffanys värld


Varumärket erbjuder ett brett spektrum av produkter inklusive diamanter, klockor, accessoarer och parfymer, samtidigt som man behåller sin tradition av utsökta hantverk – allt presenterat i den ikoniska blåa Tiffany-lådan. Med en bländande historia bakom sig, är Tiffany inte bara en modetillverkare, utan också en skapare av konstnärliga mästerverk.

Unika Karaktärsdrag hos Tiffany


En sak som skiljer Tiffany & Co från dess konkurrenter är företagets konsekventa överensstämmelse med korta, simpla och tidlösa designsfärer i sina smycken. Smyckena skapas av mästare i yrket och präglas av en sofistikerad elegans vilket ger dem en tidlös skönhet vilket garanterar att de blir familjeklenoder generation efter generation.

Exklusiva Klockor från Tiffany


Tid har alltid varit kärnan i Tiffanys arv. De erbjuder ett brett utbud av lyxiga klockor i olika stilar, från kvinnliga till manliga designer, alla präglade av högkvalitativa material och exceptionellt hantverk. Du kan förvänta dig inget mindre än precision, hållbarhet och elegans från Tiffanys klockkollektion.

Handla Tiffany på Miinto


Soukan uppleva Tiffanys finaste juveler och accessoarer på vår Miinto webbplats – en plattform som erbjuder autentiska produkter från ledande modetillverkare. Vare sig du letar efter ett statement halsband, trendiga örhängen, klassiska klockan eller en doft som ger ett omedelbart intryck, har vi på Miinto ett brett spektrum av Tiffanys bästa. Gränserna för lyx når nya höjder med Tiffany & Co., ett varumärke känt för sina atemstoppande kreationer. Öka din glamourfaktor idag genom att handla Tiffany på Miinto.

Ta bort alla filter

Tiffany

Sida 1 Av 5