Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Förlängd retur till den 15 jan. 2024 l Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Fri frakt över 499:-

Returnera fram till 15 januari

TOMMY HILFIGER

Tommy Hilfiger är varumärket som med tiden förvandlats till ett globalt modeimperium. Kläderna har ett fräscht sportigt uttryck som ofta beskrivs som preppy. Kvalitén är hög och utbudet fantastiskt.

Här kan du formligen frossa bland t-shirts, byxor, tröjor, skjortor, jackor, kjolar, klänningar och mycket mycket mer. Tommy Hilfiger har blivit en modefavorit bland män och kvinnor i alla åldrar.

Skaparen av märket heter Thomas Jacob Hilfiger, en äkta newyorker som redan som liten visste att han ville ägna sig åt mode och design. Företaget Tommy Hilfiger skapade han ihop med partnern Mohan Murjani, en känd amerikansk modeentreprenör. Året var 1985 och platsen, kanske inte helt otippat, New York. Från början sålde Hilfiger egendesignade jeans till vänner och familj. Idag tillverkar Hilfiger ett komplett sortiment av kläder, skor och accessoarer för män, kvinnor och barn. Kollektionerna är bland de bästa som finns inom den globala modeindustrin. År 1995 fick Hilfiger utmärkelsen Men’s Designer of the Year av det anrika Council of Fashion Designers of America.


Stilrena klassiker med en twist


Hilfiger är en pionjär inom amerikanskt mode. Deras signaturfärger är vitt, blått och rött som också är färgerna i märkets berömda logga. Enkel design, hög kvalitet. Hemligheten bakom Hilfigers framgång är inte svårare än så. Man utgår från stilrena klassiker och ger dem en twist som ofta finns att finna i detaljerna. Ett lyxigt spänne. Ett unikt print. Design som står ut och tänjer på gränserna med små enkla knep. Det autentiska i Hilfigers designs är det som i grunden har gjort märket så otroligt populärt.

Visst, det här är onekligen casual sportswear. Och det är nog anledningen till att så många gillar Hilfiger. Märket är en hyllning till det amerikanska modet som vilar på principen om att mode ska vara ledigt men snyggt. Tommy Hilfiger tar inspiration från filmens och musikens värld, USA:s två största industrier. Men det finns förstås också tydliga influenser från sportens värld. Blandningen av olika strömmar gör varje plagg till en alldeles unik kreation.


Ett komplett livsstilsmärke


Behöver du skaka nytt liv i din vardagsgarderob? I så fall är Tommy Hilfiger ett självklart val. Du kan enkelt piffa upp din style med en snygg skjorta eller ett par sköna stretchjeans från Hilfigers senaste kollektion. Men det här är förstås bara början. I kollektionerna hittar du allt du behöver för att skapa din egen stil. Klassiska basplagg i en mängd olika modeller. Skor, jackor, väskor och en uppsjö av accessoarer. Varje år lanserar Hilfiger ett brett utbud med nya spännande inslag.

Skorna är förstås ett kapitel för sig. Tommy Hilfigers footwear har en smart design och är känt för sin exceptionella kvalitet. Funktionella sneakers, snygga kängor i retrostil, eleganta sandaler av 100 % läder. Kombinera dina sneakers med ett par snygga jeans och en cool bomberjacka från samma kollektion. Sneakers passar också fint ihop med en kjol eller klänning men är du gladare för sandaler har Hilfiger även här mycket att bjuda på. Stilett eller kork? Läder eller textil? Hilfiger designar trendig footwear för män, kvinnor och barn. Skor som håller länge och snabbt förvandlas till favoriter.


Tommy Hilfiger ett av många tusen märken på Miinto


Vi på Miinto samarbetar med flera tusentals märken och modehus världen över. Och vårt sortiment växer hela tiden, vilket gör att vi kan garantera att du hittar någonting som faller dig i smaken när du shoppar loss här hos oss på Miinto.

Det kan ibland vara svårt att veta vilka klädesplagg man ska satsa på för att få så mycket som möjligt ut av plaggen. Det gäller att ha sin nuvarande garderob i åtanke när man shoppar och om man vill få så mycket som möjligt ut av sin garderob bör man satsa på så kallade nyckelplagg. Nyckelplagg att plagg som du kan använda med många av dina nuvarande kläder och som kan binda ihop en outfit. Exempel på nyckelplagg från Tommy Hilfiger är jeans, skjortor och t- shirts. Ofta är nyckelplagg i neutrala färger, vilket gör att det kan kombineras med många olika kläder oavsett färg och mönster.


Vår historia


När du ändå är här hos oss på Miinto och shoppar loss nya favoriter från Tommy Hilfiger tänkte vi passa på att berätta lite om vår historia. Miinto är en shoppingplattform online som erbjuder produkter från fysiska butiker runt om i världen. Den här affärsmodellen gör att vi stöttar de fysiska butiker som finns, och samtidigt bidra positivt till klädindustrin genom att minska påverkan på miljön.

Miinto såg dagens ljus 2009 i vårt grannland Danmark. De två vännerna Mike och Konrad som växte upp på landsbygden i Danmark var ofta missnöjda med det sparsamma utbud av shoppingmöjligheter som fanns där. Sagt och gjort blev idén med Miinto till verklighet. Konceptet spreds från Danmark till både Norge och Holland och där lät succén inte vänta på sig. Idag finns vi på Miinto på 14 olika marknader världen över och vår ambition är att fortsätta växa genom att ta oss in på nya marknader.

Du hittar inte bara stora och internationella modehus här på Miinto. Vi handplockar alla de märken vi samarbetar med och därför hittar du en stor variation av både större och mindre lokala märken. De lokala märkena fokuserar ofta på unik design, oöverträffad formgivning och inte minst ekologi.


Klimattänk på Miinto


För oss på Miinto är det viktigt att vi alltid tänker på klimatet inte minst på grund av att klädindustrin och miljömedvetenhet oftast inte kopplas ihop. Den stora boven i dramat som ofta lyfts fram är den så kallade överproduktionen inom klädindustrin. Vi på Miinto arbetar med en affärsmodell där vi erbjuder produkter såsom t-shirts, byxor och skjortor från Tommy Hilfiger direkt från fysiska butiker runt om i världen. Det gör att vi inte behöver ha några egna lager, vilket i sin tur bidrar till att klädproducenterna inte behöver producera ytterligare upplagor av sina kollektioner då vi inte har några egna lager.

I slutändan bidrar det till att minska överproduktionen inom klädindustrin och därmed blir vårt avtryck på klimatet mindre. Om du vill shoppa loss fräscha nyheter från Tommy Hilfiger här på Miinto kan du enkelt scrolla ner här på sidan och klicka hem dina nya favoriter. Samtidigt bidrar du till att minska överproduktionen inom klädindustrin.

Ta bort alla filter

Tommy Hilfiger

Sida 1 Av 43

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.