Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Tramontano

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

TRAMONTANO

Tramontano föddes ur den antika napolitanska traditionen av läder och läderbearbetning, dess historia av konst, kreativitet och inspiration som i mer än ett sekel har gjort varje Tramontano-produkt unik, aktuell bortom mode.

Utvecklingen av varumärket är som en lång resa i tillverkningen av lyxväskor, resväskor och accessoarer som slingrar sig genom tiden, fram till idag, och spårar en väg som kännetecknas av hantverkskunnande, forskning och stil. Det är ett ständigt utvecklande varumärke som har lyckats balansera traditionens historiska värden med samtid, vilket skapar en bro mellan dåtid och nutid. Sedan starten har dess produkter lugnat och förtrollat en raffinerad kundkrets i jakt på exklusivitet.

Designen och planeringen av kollektionerna är födda inom företaget, alltid inspirerade av dess historia men expertis kombinerat med förmågan till innovation i en balanserad blandning av estetik och funktionalitet. Tramontanos ""neapolitanska"" stil är bevarad och överlämnad i hans historiska arkiv med över 600 modeller som representerar själen och den kreativa kraften i hans produktioner.

Under årens lopp har Tramontano bevarat och befäst den hundraåriga italienska traditionen av hantverksmässiga lädervaror, och hjälpt till att skapa den ""neapolitanska"" stilen och elegansen som fortfarande idag är en referenspunkt för Made in Italy.

På så sätt blir väskorna, resväskorna och alla lädertillbehör som skapats uttrycket för föreningen av noggrant hantverk och den omisskännliga elegansen som är typisk för varumärket. Handgjorda väskor, resväskor, plånböcker, bälten och accessoarer är gjorda av läder, tyger och detaljer som är resultatet av noggrant urval och exklusiv forskning.

Ta bort alla filter

Tramontano

Sida 1 Av 2

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.