Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

TWINSET

Twinset är det enda premiummärke du behöver i din garderob. Med sitt lekfullt eleganta uttryck, har de klätt kvinnor sedan 1987 och utrustat dem med de finaste accessoarerna. Så letar du efter Twinset har du kommit helt rätt! Twinset erbjuder allt inom sofistikerade vardagsoutfits till dig i tiden och på språng, men också festliga klänningar i alla snitt, färger och modeller, det är bara att börja botanisera!

På Miinto har vi alltid ett stort utbud av det bästa av det bästa oavsett vilken stil du väljer för dagen. Komplettera din look eller köp helt nytt – vi försöker att vi alltid har något för just dig. Twinset är för dig som är allsidig, som tycker det är roligt att klä upp sig i lyxiga tyger och alltid ha det senaste inom skor och accessoarer. Låt din garderob ta förstaplatsen i hemmet och fyll den med godsaker från Twinset.


Twinset på Mii nto


På Miinto hittar du det senaste inom mode och sport, så låt Miinto vara din guide i modedjungeln. När det gäller Twinset kan du alltid räkna med att vi försöker att ha de senaste kollektionerna, men chansen att du hittar gamla pärlor är stor! Kanske hittar du också ditt drömplagg på rea? Chansa inte – utan spana in hela sortimentet idag!

Har du varken tid eller lust att scrolla igenom hela sortimentet finns alltid chansen att filtrera din sökning, så att du bara får upp det som är relevant för dig och vad du vill ha. Söker du efter bara skärp, skor, klänningar eller plagg i en viss prisklass? Du kan enkelt filtrera bort det du inte vill ha från Twinset.

Twinset ser alltid till att följa trender, men de skapar också plagg och accessoarer som är klassiskt tidlösa i lyxiga, eleganta snitt som kommer hålla för evigt (eller så länge du tar väl hand om dem). Vi understryker verkligen vikten av att handla klokt och med eftertanke, handla med kvalitet i stället för kvantitet och vi lovar dig att dina plagg och accessoarer kommer att hålla mycket längre.


Lyxiga Twinset från magiska Capri


Twinset skapades redan 1987 på den magiska lilla ön Capri utanför Italiens kust. Capri har länge varit hem för lyx och flärd och är ett drömresmål för många. Nu kan man ta hem den drömmen och klä sig i Capriinspirerade plagg som andas den magi som ön ger.

Simona Barbieri och Tiziano Sgarbi är de kreativa hjärnorna bakom Twinset, de råkar också vara gifta med varandra och tog märket långt, innan de slutligen lämnade över rodret 2017. Sedan 2017 sköts märket av människor som tänker mer globalt. Med globalt menas att Twinset lämnade Italiens trygga famn för att satsa på andra marknader globalt.

Även om Italien idag står för cirka 60 % av Twinsets inkomster, så visar stigande siffror att de ökar i popularitet även i övriga världen. Kanske mycket på grund av att även om de behållit den italienska andan i plaggen och accessoarerna, så har de också utvecklat sina looks så att de matchar övriga marknader. Genom lyckade kampanjer och aggressiv marknadsföring via sociala medier, är de en stigande stjärna man ska räkna med.

För att kort beskriva deras kreationer för den som inte sett, kan man säga att det är lekfullt elegant som andas lyx. Lite av det som återkommer hos Twinset är just färger, alla slags färger. Både starka och lite mer pastelliga för den som vill. Mycket mönster och fladdrande tyger i feminina siluetter. De är verkligen designs som andas den italienska kusten, och vi kan knappt tänka oss någonting bättre än att sippa på en aperol spritz i solnedgången vid Amalfikusten, iförd en böljande klänning i olika färger. Man passar in. Vi tycker också att världen behöver mer färg och att man kan gott och väl kan välja färgglatt från Twinset, alla årstider om året. Dock förstår vi det dilemmat också, i mörker vill man inte klä sig i rosa. Därför ser Twinset till att täcka upp även det behovet genom att erbjuda svalt eleganta plagg i diskreta färger. Vad sägs om en svart klänning tillsammans med en accessoar i svagt turkos. Det sticker inte ut för mycket, men inte heller för lite.


Shopping utöver det vanliga på Miinto


På Miinto är alla shoppers välkomna. Vare sig du älskar att spendera mycket pengar, eller lite pengar, om din stil är mer rockig eller mer romantisk. På Miinto täcker vi upp hela spektrat av mode och looks. Är du den sportiga typen eller mer praktiska? Kanske vill du sticka ut? På Miinto har vi ett otroligt brett sortiment där du både kan handla Nike, Twinset och Louis Vuitton till exempel. Kanske världens mest varierade varuhus?

Att vi kan vara så varierade beror till största delen av våra fysiska butiker som väljer att varuföra sina sortiment på vår marknadsplats. Det gör modet mer tillgängligt, men det hjälper också de små butikerna att gå runt. För tack vare våra underbara kunder, kan de fysiska butikerna nå ut till tusentals fler än vad de hade kunnat annars.

Här hittar du premiummärken, lyxmärken, sport, vintage som blandas med lite mer vardagliga märken. Vad sägs om Chanel vintage, Adidas, Vero Moda, Balenciaga och Salomon? Oavsett var du handlar ifrån, så sköter Miinto frakt och betalsätt, vilket är otroligt tryggt för dig som kund när du shoppar. Kontakta vår egen kundtjänst på ditt eget språk och ställ frågor, vi finns här för dig. Så kryp upp i soffan med din favoritdryck, sätt på lite musik och låt dig förloras i Miintos underbara värld av shopping.

Ta bort alla filter

Twinset

Sida 1 Av 29

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.