Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

UNITED NUDE

United Nude är ett globalt märke inom skomode som revolutionerar hur vi ser på skodesign. Märkets integrerade koncept blandar konst, mode och arkitektur for att skapa pjäser som utmanar den traditionella estetiken.

United Nudes Historiska Fotavtryck


United Nude skapades ur en kärlekshistoria mellan mode och funktion. Grundaren, den holländska arkitekten Rem D Koolhaas, skapade ursprungligen märket i ett försök att återvinna sin kärlek som lämnade honom genom att skapa det ultimata paret med skor för henne. Utmana av denna dystra period av sitt liv pusade Koolhaas gränserna för skodesign och skapade sitt första mästerverk - Möbius-skon.

Utforska United Nude


Diesen märket har setts i världens modehuvudstäder från Paris till New York, och med varje samling fortsätter den att fascinera och förvåna. Den unika blandingen av konst, arkitektur och mode gör varje produkt till en konversationsstartare. Varje objekt är ett prov av innovativ design och konceptuell klarhet. United Nude är inte rädd för att dra ut fantasin och uppmuntra kreativ lekfullhet.

United Nudes Signatur Stil


Det som sticker ut med United Nude är det molodiska förhållandet mellan materialet och formen av varje sko. Deras verk är erkända för deras geometriska former och konstnärliga influenser. Här finns inga traditionella kedjor eller klassisk skodesign, här finns konstnärliga tolkningar och skapelser som rör vid själen.

Miinto - Din Destiny för United Nude


Här på Miinto har vi ett brett utbud av United Nude-artiklar tillgängliga för köp. Vi har ett brett sortiment av stilar, färger och bilder, alla noga utvalda för att passa våra kunder. Oavsett om du letar efter ett par skulpturella högklackade skor eller en mer modern sneaker, har vi allt som du behöver för att tillfredsställa din United Nude-fascination. Genom att sammanfoga strukturerad skönhet med funktionellt mode, erbjuder United Nude något verkligt unikt för skomarknaden. Deras designspråk är lika inspirerande som det är uppfriskande, och vi ser fram emot att se vad de kommer att skapa härnäst. Med sin fortsatta passion och drivkraft tror vi att United Nude är en marke att hålla ögonen på. På Miinto är vi glada att erbjuda en sådan avantgarde skomarke på vår plattform och vi hoppas att du kommer att njuta av att bära deras konstverk lika mycket som vi gjorde.

Ta bort alla filter

United Nude

Sida 1 Av 3

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.