Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och Smidig retur

Fri frakt över 499:-

Enkel retur inom 14 dagar

VALENTINO

Valentino är äkta lyxmode från Italien. I de flärdfulla kollektionerna från Valentino hittar du allt från trendiga basplagg till aftonklänningar och accessoarer. Och väskor! På Miinto.se kan du bokstavligt tala frossa bland tröjor, jackor, t-shirts och accessoarer från Valentino till makalöst låga priser. Se vårt populära utbud av Valentino väskor.


Valentino historia


Valentino är ett italienskt modehus som grundades 1960 av Valentino Garavani och Giancario Giammetti. Garavani älskade vackra, lyxiga och kostsamma tyger, vilket ledde till ett något ostabilt finansiellt läge när han precis hade startat modehuset. Giammetti räddade Valentino ur krisen genom att bidra ekonomiskt och finansiellt till företaget. Valentino kunde då dedikera sig helt och hållet åt design. Genombrottet kom 1962 när Garavani presenterade sin första kollektion i Florence, Italien.

Plötsligt ville hela världen lägga vantarna på Valentinos vackra kreationer. Några år senare fick Valentino det prestigefyllda priset “Neiman Marcus Award.” Idag leds modehuset av chefsdesignerna Maria Grazia Chiuri och Pier Paolo Piccioli. Varumärket har blivit synonymt med extraordinära skärningar, fantastiska tyger, elegans, lyx, vackra draperingar, svävande material och ett exceptionellt hantverk. Valentino designar både haute couture och prêt-à-porter. All haute couture sys för hand i en prestigefylld ateljé i Rom, där varje kreation tillverkas i endast ett exemplar. Prêt-à-porter är kollektionerna för yngre målgrupper som gillar lyx, exklusivitet och föredrar en mer sofistikerad vardagslook. Hitta populära Valentino skor och Valentino sneakers online på Miinto.se.

Idag finns Valentino både på catwalken och i butikerna. En första butik öppnades i Milano 1967 men numera säljs Valentino i lyxbutiker, varuhus och näthandlar världen över. Under årens lopp har Valentino burits av legendariska stjärnor som Elizabeth Taylor, Grace Kelly, Jackie Kennedy Onassis, Sophia Loren och Audrey Hepburn. Förutom flärdfulla plagg är också Valentino-handväskorna omåttligt populära bland fashionistas och Hollywood-kändisar.


Vardagslyx från Valentino


Valentino må få plånboken att darra men faktum är att detta emblematiska modehus idag tillverkar flera kollektioner bestående av prisvärda lyxprodukter som alla kan unna sig ett exemplar av. Deras säsongsbundna prêt-à-porter kollektioner bjuder på trendiga basplagg som känns lite extra lyxiga. Här hittar du allt från t-shirts till tröjor, byxor och jackor i äkta elegant Valentinostil. Garavani är accessoarlinjen som består av skor, väskor, bälten, plånböcker och andra lädervaror samt smycken för både honom och henne.


Väskor från Valentino


En väska från Valentino är något alla stilsäkra kvinnor bör unna sig. I deras klassiska kollektion hittar du lyxiga handväskor med fina detaljer som är tillverkade av polyuretan (PO) i skinnimitation. Att väskorna är tillverkade av PO istället för äkta skinn drar ner på priset utan att göra avkast på den eleganta stilen som kännetecknar Valentino. Tvärtom kan du unna dig två produkter istället för bara en! En söt liten crossbody väska från Valentino är den ultimata följeslagaren till den lilla svarta (eller röda). Njut av hur glamfaktorn stiger på din outfit! Köp gärna en läcker plånbok till. På Miinto.se hittar du ett fint urval av de snyggaste plånböckerna från Valentinos senaste kollektion i PO-material. Plånböckerna har den perfekta storleken och passar fint i de utsökt formade handväskorna. Unna dig lite vardagslyx från Valentino!


Shoppa Valentino på Miinto


Miinto är en stor plattform som erbjuder ett stort urval av kläder, inte minst från Valentino. Valentino tillhör ett av de mer luxuösa märkena som vi erbjuder här på Miinto. Men vi erbjuder inte bara lyxiga märken som Valentino, utan även många andra typer av märken. För oss är det viktigt att våra konsumenter får ett stort utbud av olika märken från världens alla hörn. Här på Miinto hittar du helt enkelt klädmärken, skomärken och märken som producerar accessoarer i alla olika prisnivåer.

Du hittar allting från luxuösa, eleganta modehus till mer lokalt producerade kläder, accessoarer och skor från relativt okända designers. På det viset kan vi vara säkra på att alla våra kunder kan hitta någonting som passar deras unika stil, identitet och personlighet. Vi på Miinto tror nämligen att mode och personlighet hör ihop. Så om du är ute efter något exklusivt kan du alltid satsa på Valentino, då får du kläder och accessoarer i högsta kvalitet. Men om du är ute efter någonting helt annat har vi ett stort utbud att botanisera runt bland.


Från idé till verklighet


Miinto skapades genom en idé mellan två vänner som bodde på landsbygden i Danmark. De två vännerna Mike och Konrad tyckte att utbudet av alternativ för att shoppa i de fysiska butikerna var för litet och ville därför skapa en plattform på nätet där alla kunder kunde shoppa kläder oavsett var de befann sig. Idén med Miinto skapades och plattformen så dagens ljus för första gången 2009.

Till en början fanns Miinto bara i Danmark men spred sig snabbt både till Norge och Nederländerna. Miinto ger helt enkelt dig som konsument möjlighet att shoppa Valentino och andra typer av klädmärke från världens alla hörn, oavsett var du befinner dig eller bor. Vi strävar efter att skapa ett stort utbud av olika typer av märken, både lokala och lyxiga, och vi är stolta över att kunna berätta att vi handplockar alla de märken vi samarbetar med. På det viset kan vi alltid stå bakom den kvalitet som märkena utlovar.

Vi tycker det är viktigt att de märken vi presenterar på vår sida matchar den stora mängden av befolkningen. Det gör att varje unik konsument kan hitta kläder, accessoarer och skor från Valentino eller andra märken som representerar just dem.

Idag finns vi på Miinto i 14 olika länder och vi har en ambition om att fortsätta växa så att vi kan erbjuda kläder från världens alla hörn till ännu fler konsumenter på fler marknader och i flera länder. Här hos oss på Miinto är du alltid i trygga händer och hittar en hel uppsjö av olika produkter. Du kan enkelt använda sökfunktionen på den här på sidan för att sortera bland produkterna och göra det smidigare och enklare för dig att shoppa. Om du är ute efter en specifik färg eller storlek kan du enkelt välja det i sökfunktionen här på sidan när du tittar på Valentinos kreationer.

Ta bort alla filter

Valentino

Sida 1 Av 10

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.