Världens bästa modebutiker på ett ställe
Världens bästa modebutiker på ett ställe
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Back

Veja

Älskar du sneakers så är Veja ett märke för dig. Här får du inte bara en exklusiv och elegant design i Parisisk anda, utan även hållbar tillverkning från början till slut. Modehuset Veja startades upp 2004 och är på grund av detta fortfarande ett relativt nytt koncept. Här hos oss på Miinto hittar du sneakers från Veja i alla möjliga färger.

Fixa en cool och trendig stil med ett par Veja sneakers

Neutrala färger och toner är karakteristiskt för Veja och bakom kollektionerna lyser en parisisk minimalism igenom som kan lyfta vilken outfit som helst. Veja började med sneakers men har idag utvecklat sitt affärsområde inom modebranschen till att sträcka sig till både väskor och läderaccessoarer utöver deras sneakers.

I tre olika kollektioner för damer, herrar och barn skapas eleganta sneakers som passar lika bra till ett par finbyxor som till sportigare evenemang. Den stilrena logotypen i form av ett “v”, står för Veja och pryder varje plagg snyggt på ett diskret sätt.

Om du letar efter mode från Paris, där både detaljer och innovativitet går hand i hand så har du kommit rätt. Att strosa ner för Paris smala gränder och titta upp på de krämfärgade husfasaderna som innehåller stora paradvåningar med kristallkronor i ett par Veja Sneakers så kan det inte bli mycket mer urbant parisiskt storstadsliv. Om du inte kan komma till Paris, varför inte låta Paris komma till dig i form av Vejas utsökta design.

Franskt mode i garderoben kan aldrig bli fel

Att komplementera garderoben med franskt mode är som att flyga istället för att gå. Låt design och kreativitet fräscha upp ditt klädskåp och häng med ut på nya äventyr i trendiga Veja. Även om modehuset Veja är relativt nytt har succén inte låtit vänta på sig. Klädmärket har bland annat blivit uppmärksammat för dess gröna profil där hållbarhet och miljövänlig produktion står i spetsen. På innovativa sätt har man lyckats skapa miljöriktiga produktionsprocesser.

Genom att använda och köpa gummi som kommer direkt från arbetarna själva, som bor och lever i Amazonas regnskog, kan avskogningen hejdas. Därutöver används plast från återvunna plastflaskor i produktionen såväl som organiskt läder.

Ekologisk produktion för att minska miljöförstöringen i världen

Ekologisk produktion i form av ekologisk bomull används i alla kreationer och det uppskattas lika mycket av miljöentusiaster som av fashionistas i modevärlden. Men även medierna och inte minst kungligheterna har uppmärksammat modehusets prestationer och välvilja för en miljövänlig produktion, vilket bland annat har bidragit till brittiska priset “hållbart företagande” 2012 och att Meghan Markle syntes i ett par Veja sneakers 2019.

Här hos oss på Miinto hittar du ett bra utbud av Veja Sneakers. Ta dig en titt och scrolla upp och ner. Jämför gärna och ta god tid på dig, här har du nämligen butiken för dig själv. Vilket betyder att du slipper jobbiga butiksbiträden och stressen på stan. Men om du skulle undra över något finns vi nära till hands. Vi älskar mode så fråga på om du vill veta mer om något.

filter

421 resultat

  • 1
  • 2
  • 5

Sida 1 av 5

Nästa
  • 1
  • 2
  • 5

Sida 1 av 5