Fri frakt vid köp över 499,- | Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR!
Varukorg
0

Din kundvagn är tom

Viking (166)

Det norska varumärket Viking har en historia som sträcker sig ända bak till år 1920 då den första fabriken bildades. År 2010 firade varumärket alltså 90 år. Viking har sedan det grundades arbetat mycket med materialet gummi och dess produkter blev snabbt populära. År 1970 öppnade varumärket sin första egna fabrik utomlands, denna i Malaysia, och efter det fortsatte produktionen att fasas ut från Norge.

År 1992 fick varumärket Gore-tex licens och Viking var det första norska skoföretaget som gjorde detta. Detta ledde till att varumärket kunde utveckla sitt sortiment och sina produkter ytterligare.

Viking har en grundläggande värdering som de brukar kalla för Philosa. Detta står för Professional, Honest, Innovative, Long-term och One Step Ahead.

Professional: varumärket strävar efter att uppfylla och överträffa deras kunders förväntningar och behov och på så sätt skapar de en stark arbetsrelation. Med detta menar varumärket att de även ständigt upprätthåller den etiska standarden under hela sin process.

Honest: Viking lovar endast det som varumärket vet att det kan hålla. På detta sätt har varumärket lyckats bygga upp ett förtroende från dess kunder.

Long-term: Varumärket har en stark historia som det är stolt över och strävar efter att fortsättas skapa historia i samma anda. Viking arbetar med långsiktiga mål.

One Step Ahead: Viking försöker att hela tiden ligga ett steg före, detta för att kunna förverkliga de drömmar och nå de mål som varumärket har. Genom att fortsätta arbeta i samma anda som det gjort sedan år 1920 hoppas varumärket på att kunna nå ända fram. 

Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

166 produkter funna
filter

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Fria byten och returer inom 14 dagar

Shoppa lokalt online

På Miinto visar vi upp mode från över 200 klädbutiker

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

+70.000 styles

Från mer än 2.000 varumärken