Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

VIKING

Viking är ett norskt varumärke som har specialiserat sig på skor av toppkvalitet med vattentäta egenskaper. Vikings värdegrund bygger på att möjliggöra en aktiv utomhuslivsstil. Skorna ska kunna användas i krävande miljöer och är tillverkade för att passa det tuffa nordiska klimatet.

?

Först i Norden med GORE-TEX licens


?

Viking började så tidigt som 1992 att samarbeta med GORE-TEX då varumärket erhöll en licens att få börja använda GORE-TEX i sina skor. Licensen var en viktig byggsten i Vikings fortsatta utveckling och möjliggjorde att varumärket kunde koppla ett viktigt grepp om den nordiska marknaden.

Viking var det första skovarumärket i Norden att erhålla denna licensen och idag är Viking en av de största samarbetspartnerna inom skor till GORE-TEX i Norden. Inom företaget har man också lagt en anseende mängd tid på att utveckla sin sulteknologi med fokus på bra markgrepp på svåra underlag. Produkterna är testade i tuffa norska förhållanden och Vikings motto är: Är det bra nog för Norge, är det bra nog för resten av världen!

?

Varumärkets historia sträcker sig så långt bak i tiden som 1920 då den första butiken sattes upp. Idag sker all produktion i Vikings egna fabriker och produktutvecklingen sker fortfarande i Norge.


Professional, Honest, Innovative, Long-term och One Step Ahead


?

Viking har en grundläggande och väletablerad värdegrund som genomsyrar hela dess verksamhet. De kallar värdegrunden för Philosa. Order är en sammanfattning av de 5 delarna: ?Professional, Honest, Innovative, Long-term och One Step Ahead. 

?

Professional: varumärket strävar ständigt efter att överträffa deras kunders förväntningar och behov. En nöjd kund är inte bra nog utan hos Viking ska du alltid bli en extra nöjd kund. På så sätt skapar man långsiktiga och hållbara relationer med personerna ska bära dess produkter genom flera generationer framöver. Att upprätthålla en hög etisk standard är även en viktig faktor inom ledordet Professional.

?

Honest: Viking är måna om att alltid uppfylla det de lovar. Detta gör att man som kund vet vad man får och på så vis har även varumärket lyckats bygga upp ett långsiktigt förtroende ibland deras kunder. 

?

Long-term: Att ha en lång och gedigen företagshistoria är något som Viking värderar högt och som man är mycket stolta över. För att fortsätta i samma hållbara anda så jobbar Viking med långsiktiga mål och värderingar som ska vara lika aktuella nu som i framtiden.

?

One Step Ahead: Viking har som mål att alltid försöka ligga ett steg före. Dels för att vara ett konkurrenskraftigt varumärke och kunna anpassa sin verksamhet efter rådande trender men också för att man som varumärke hela tiden vill kunna erbjuda det bästa möjliga utbudet till sina kunder, där de behöver det mest. 


Det finns något för alla väder


?

Hos oss på Miinto finner du ett brett utbud av snygga och sköna kängor, vinterskor och vanliga skor med ett brett utbud av både Herr-, Dam. och Barnkollektioner. Produkterna kommer i en rad olika designer, färger och användningsområden. Och vi håller med om Vikings ledord till fullo: Är det bra nog för Norges klimat, är det bra nog för resten av världen! Glöm inte bort att du enkelt kan effektivisera din sökning genom att filtrera dina val utefter modelltyp, färg, storlek m.m.!

Ta bort alla filter

Viking

Sida 1 Av 2

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.